5/1/17

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πρέσβη της Συρίας στον ΟΗΕ - Δίνει τα ονόματα των πρακτόρων που δρούσαν με τους τρομοκράτες στο Χαλέπι


Ο Πρέσβης της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη, Bashar al-Jaafari, σε μια συνέντευξη που δεν προβλήθηκε σχεδόν από κανένα κανάλι ή άλλο μεγάλο μέσο ενημέρωσης, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή ξένων χωρών στην επιχείρηση καταστροφής της Συρίας.
Η συνέντευξη δόθηκε πριν από 15 ημέρες και είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει με ελληνικούς υποτίτλους στο διαδίκτυο.
Εκτός των άλλων συγκλονιστικών, αναφέρονται και τα ονόματα πρακτόρων των Μυστικών Υπηρεσιών ξένων χωρών που προσπαθούν να αποδράσουν από το Χαλέπι μέσω "ανθρωπιστικών" ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

4 σχόλια:

  1. Ο Πρέσβης έδωσε και ονόματα . Ωραία λοιπόν περιμένουμε την άμεση επέμβαση του ΟΗΕ για να διορθωθεί η κατάσταση ( σαρκαστικά το λέω φυσικά ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το βίντεο, θα έπρεπε να παίξει πρώτο σε όλα τα ελληνικά (;;) δελτία ειδήσεων...Αλλά τί λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να έχουν μαζί τις οικογένειές τους αυτά τα διεθνή καθάρματα, σημαίνει ότι κάποια άλλα καθάρματα τους είχαν υποσχεθεί ένα δικό τους κράτος στο Χαλέπι.
    Ομως τους πήρε τα σώβρακα ο Ασαντ! Με την βοήθεια της Ρωσίας, του Ιράν και της Χεζμπολάχ.
    Η Συρία θα ξαναγίνει υπόδειγμα ασφαλούς αραβικής χώρας ενώ όλη η τρομοκρατία θα μεταφερθεί στην Τουρκία και στις χώρες που ονομάτισε ο Πρέσβης. Οσοι έσπειραν σεισμούς, θα θερίσουν ...τσουνάμια!!!

    Επιτακτική ανάγκη να ξανανοίξει η συριακή πρεσβεία στην Αθήνα και η δική μας στην Δαμασκό!
    Το συμφέρον μας είναι να υπάρχει ειρήνη στην περιοχή και όχι να γινόμαστε τσιράκια διάφορων καουμπόηδων που νομίζουν ότι μπορούν να καταργούν κυβερνήσεις με διάφορα προσχήματα.
    Το ζήτημα Δημοκρατίας στην Συρία αφορά τον λαό της και μόνο.
    Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν στην Ελλάδα την περίοδο της χούντας, εισέβαλαν κάποιοι δήθεν ελευθερωτές. Η αντίδραση του λαού θα ήταν καθολική. Οπως το ΄40 με κυβέρνηση δικτατορική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΗΕ έχει καταντήσει χειρότερος και απο τα ναζιστικά γερμανικά γουρούνια όταν ηταν στα φορτε τους το '40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.