7/1/17

Σατανικό σχέδιο του Ερντογάν - Δίνει υπηκοότητα σε Ιρακινούς και Σύρους σουνίτες, για να αλλοιώσει δημογραφικά περιοχές Κούρδων και Αλεβιτών

Τα στοιχεία είναι από επίσημη έρευνα της τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας (TİSK), που έγινε το Δεκέμβριο του 2015. Στις στήλες με καφέ χρώμα είναι ο αριθμός των εγκατεστημένων σε προσωρινά κέντρα φιλοξενίας. Οι υπόλοιποι διαμένουν σε σπίτια, ιδίοις εξόδοις!
Ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του, εγκαθιστώντας 400 χιλιάδες Άραβες σουνίτες στο νομό Ούρφα, την αρχαία Έδεσσα, πατρίδα του Οτζαλάν, άλλες τόσες στον νομό Αντιόχειας, περίπου 300 χιλιάδες στον κουρδικό νομό Αντέπ και 75 χιλιάδες στο νομό Μαράς, από τα προπύργια των Αλεβιτών!
Ταυτόχρονα, με τη χορήγηση υπηκοότητας για παράδειγμα σε ένα εκατομμύριο Σύριους, αποκτά τη δυνατότητα να παρεμβαίνει πολιτικά στη Συρία.
Επίσης, ο Ερντογάν αποκτά την πιο ασφαλή εκλογική πελατεία, αφού οι Σύριοι και Ιρακινοί σουνίτες, δεν πρόκειται να ψηφίσουν άλλο κόμμα στον αιώνα τον... άπαντα.

Στη συνέχεια άρθρο του Βήματος:
Ερντογάν: Τουρκική υπηκοότητα στους πρόσφυγες με προσόντα απο Συρία-Ιράκ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι θα δοθεί η τουρκική υπηκοότητα σε ένα μέρος των Σύρων και Ιρακινών προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα, χωρίς όμως να διευκρινίσει σε πόσους.
«Το υπουργείο Εσωτερικών ασχολείται με αυτό το θέμα και στο πλαίσιο αυτού ένα μέρος εξ αυτών (των Σύρων και των Ιρακινών) θα λάβουν την υπηκοότητά μας, αφού γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. «Διότι μεταξύ αυτών (των προσφύγων) βρίσκονται άνθρωποι με πολλά προσόντα, υπάρχουν μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί. Ας τους εκμεταλλευτούμε», πρόσθεσε. «Αντί να τους αφήσουμε να εργάζονται παράνομα δεξιά κι αριστερά, ας τους δώσουμε την ευκαιρία να εργαστούν ως πολίτες, ως παιδιά του έθνους μας», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος. 
Ο Ερντογάν δεν διευκρίνισε πότε θα γίνει αυτό, όμως επεσήμανε ότι «το υπουργείο μας των Εσωτερικών είναι έτοιμο να λάβει το μέτρο αυτό ανά πάσα στιγμή».
Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια Ιρακινοί και Σύροι πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους έχουν αναζητήσει καταφύγιο στην Τουρκία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τουρκικής κυβέρνησης. 
Ο Ερντογάν είχε αναφερθεί στο σχέδιο αυτό για πρώτη φορά το καλοκαίρι, μια ανακοίνωση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις και αύξηση των ξενοφοβικών σχολίων στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. 
Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί το μέσο αυτό για να διευρύνει την εκλογική του βάση, την ώρα μάλιστα που επιθυμεί να περάσει μέσω δημοψηφίσματος μια αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του συντάγματος για να ενισχύσει τις εξουσίες του.
BHMA

1 σχόλιο:

  1. Τό τραγικότερο εἶναι, ὅτι μεταξύ αὐτῶν πού θέλει νά τουρκοποιήσῃ, μαζί φυσικά μέ τά παιδιά τους καί γενικά τούς ἀπογόνους τους, πολλοί ἔχουν καταγωγή ἀπό Ρωμηούς Ἕλληνες. Θά ἔλεγα, ὅτι ἡ Τουρκία ἐπιδεικνύει ἕναν ρεαλισμό (ξεκινᾶ ἀπό τήν ἱστορική πραγματικότητα) ἀλλά ἀντεστραμμένο (γιά νά μην σεβασθῆ τήν ἱστορική πραγματικότητα καί νά τουρκοπιήσῃ), ἐκεῖ πού ἐμεῖς ἀντί ρεαλισμοῦ ἐπιδεικνύουμε ἕναν "μελλοντισμό τῆς Εὐρώπης" κυττώντας μονόπλευρα δυτικῶς καί μόνο πρός τό ἀτομικό μας μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.