10/1/17

Δοξιάδης: Ακούω ότι ο Τσίπρας είναι βέβαιος ότι οι δικαστές θα εκδώσουν τους 8 Τούρκους

«H ξεφτίλα για τη δειλία του είναι όλη δικιά του» 
Νέα παρέμβαση από το συγγραφέα - «Ας ελπίσουμε ότι η αισιοδοξία του Τσίπρα για το αποτέλεσμα που τον βολεύει στον Άρειο Πάγο οφείλεται στην κακή του πληροφόρηση από τους φίλους του»
Νέα παρέμβαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε σήμερα ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης για το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που ήρθαν στην χώρα μας με ελικόπτερο την επόμενη ημέρα της απόπειρας του πραξικοπήματος της 15 Ιουλίου στην γειτονική χώρα. 
Είναι η τρίτη παρέμβαση - έκκληση του κ. Δοξιάδη για το θέμα της έκδοσης των στρατιωτικών, μετά την χθεσινή του ανάρτηση στο facebook και το άρθρο του την περασμένη εβδομάδα στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, με το συγγραφέας να επιχειρηματολογεί τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν πρέπει να προχωρήσει στην έκδοσή τους. 

Σήμερα γίνεται στον Άρειο Πάγο η πρώτη από τις δίκες για την έκδοση τους και ο συγγραφέας σχολιάζει τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού και την «αισιοδοξία» του, όπως σημειώνει, ότι οι δικαστές θα αποφασίσουν την έκδοσή τους.

«Ακούω ότι ο Τσίπρας δηλώνει βέβαιος ότι το πρόβλημα θα του το λύσουν οι δικαστές: ότι δηλαδή θα εκδώσουν τους ικέτες. Μιλάει σαν το θέμα να έχει ήδη τελειώσει, και σαν το μόνο δικό του πρόβλημα, εν δυνάμει, να είναι η δική του στάση (μέσω υπουργού δικαιοσύνης) μετά. Αλλά κι αυτό το χει λύσει: "Γίνεται μετά εμείς να πούμε ότι ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τους εκδώσει εμείς δεν τους δίνουμε; Ε, όχι, δε γίνεται, θα γίνει έξαλλος ο Ερντογάν!". Tέτοια. Αυτή η στάση του υπέρ της περηφάνειας, της αξιοπρέπειας, του κατόχου του ηθικού πλεονεκτήματος.

Ας ελπίσουμε ότι η αισιοδοξία του Τσίπρα για το αποτέλεσμα που τον βολεύει στον Άρειο Πάγο οφείλεται στην κακή του πληροφόρηση από τους φίλους του. Αλλά η ξεφτίλα για τη δειλία του είναι όλη δικιά του»
, αναφέρει συγκεκριμένα ο συγγραφέας.


Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη

4 σχόλια:

  1. Η δειλία κι ο πολιτικός νανισμός του Τσίπρα, μόνο με του Σημίτη αντίστοιχα συγκρίνονται.
    Δίνει άσυλο σε κάθε λαθρομετανάστη (κι εν δυνάμει τζιχαντιστές σύμφωνα με δημοσιεύματα) κι είναι έτοιμος να απελάσει 8 assets που ήρθαν θεόσταλτα στα χέρια μας.
    Μάλλον ο σύμβουλος στρατηγικής του κάτι παραπάνω θα ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο δειλία και πολιτικός νανισμός του Τσίπρα αλλά όλων των κομμάτων και ολόκληρου του συστήματος διακυβέρνησης από αυτά τα κόμματα στην Ελλάδα.Παίρνουν εντολές από το εξωτερικό μέσω των κλιμακίων τους εδώ και ότι κάνουν είναι αποτέλεσμα κατευθυνόμενης ενέργειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο θεόδωρος Τανγκαλος επικρίνει την κυβερνηση τσιπρα για την βούλησή της να δώσει τους 8 !!!
    Αυτο δεν ειναι Ελλάδα είναι η ζώνη του λυκοφώτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, πῶς ἐξηγεῖται τέτοια βεβαιότητα Τσίπρα; Πολλοί εἶναι οἱ δικαστές πού ἀποφασίζουν. Ἄρα;
    Α) Ἄν ὑπάρχῃ λοιπόν τέτοια βεβαιότητα Τσίπρα, κάτι πολύ ὕποπτο συμβαίνει, πού δικαιολογεῖ σέ σοβαρό βαθμό θεωρίες συνομωσίας ὅπως περί μασωνίας ἤ περί κομματικοῦ παρακράτους, μέσα στόν Ἄρειο Πάγο! Εἶναι δυνατόν;...
    Β) Ἄν πάλι δέν ὑπάρχῃ τέτοια βεβαιότητα Τσίπρα, τότε εἶναι ὕποπτοι αὐτοί πού διαδίδουν τέτοιες φῆμες, ὁπότε βεβαίως πρέπει νά διαψευσθοῦν οἱ φῆμες αὐτές ἀπό τόν Τσίπρα, μέ πολύ ἁπλό τρόπο:
    Νά διαψεύσῃ ρητῶς ὅτι ἀναμειγνύεται καθ'οἱονδήποτε τρόπο στήν λειτουργία τῆς Δικαιοσύνης, καί ὅτι θά σεβασθῆ ὡς ὀφείλει, τήν ὅποια ἀπόφασή της γιά τούς 8.
    Περιμένουμε τέτοια δήλωση. Ἀλλιῶς, ἰσχύει μᾶλλον τό πρῶτο ὡς ἄνω ένδεχόμενο, καί τό γνωρίζει καί ὁ ἴδιος ὁ κ. Τσίπρας!
    Ὁπότε, ἐπί πλέον, οἱ διευκολύνσεις τῆς ὑποσχέσεώς του πρός τόν Ἐρντογκάν, δέν μπορεῖ νά ἔχουν γίνῃ χωρίς ὑποστατή, ὄχι ἁπλῶς ἰδεολογική, κοινή πλατφόρμα Τσίπρα-'Ερντογκάν, ὅπως ...Μασωνίας, ...Ἀμερικάνων, κ. ἄ.
    Συνεπῶς, εἴτε θά διαψεύσῃ πλήρως καί πειστικῶς ὁ Τσίπρας τίς φῆμες πού τόν φέρουν ὡς ἀμετροεπῆ γνώστη τοῦ τί θά ἀποφασίσῃ ἡ Δικαιοσύνη, ἡ δέ Δικαιοσύνη θά ἀποφανθῆ ἐλεύθερα καί φυσικά ἀντίθετα πρός αὐτά που φέρεται ὅτι ὑποσχέθηκε ὁ Τσίπρας στόν Ἐρντογκάν, εἴτε παρα-κρατικές ἐπιρροές καί πραγματικότητες θά πρέπει νά ἀκυρωθοῦν πάση θυσία, καί εἰ δυνατόν ἄμεσα, γιά νά μήν βλαφθῆ τό ἐθνικό συμφέρον ἔτι περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.