26/1/17

Αυτή είναι η "καυτή" πραγματικότητα για την εμπλοκή της Τουρκίας στην ισλαμική τρομοκρατία - Δυο φορές είχαν πιάσει και τον άφησαν οι Τούρκοι, τον τρομοκράτη που έκαψε τους 2 Τούρκους στρατιώτες

Δυο φορές έπιασαν και άφησαν τον «ψήστη» των Τούρκων στρατιωτών…
Θεία Δίκη να το πεις; Δύσκολο να εκφραστεί κανείς έτσι, όταν είναι άνθρωπος και έχουν χάσει με τον πιο σκληρό τρόπο τη ζωή τους δυο νέοι, ασχέτως του τι έκαναν ή δεν έκαναν στη δράση τους στη Συρία με τις τουρκικές δυνάμεις. Αυτό που προέκυψε πάντως, είναι ότι οι τουρκικές αρχές είχαν συλλάβει και αφήσει ελεύθερο δυο φορές, έναν από τους εγκληματίες του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους», που είχε ενεργή ανάμιξη στη δολοφονία, καίγοντάς τους ζωντανούς, πρόσφατα, δυο Τούρκων στρατιωτών που είχαν αιχμαλωτιστεί κοντά στην πόλη Αλ Μπαμπ…
Την είδηση μετέδωσε πριν από λίγες ημέρες το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, αναφέροντας ότι ο αιμοσταγής ισλαμιστής μαχητής του ISIS, είχε συλληφθεί αρχικά το 2012 και στη συνέχεια το 2015. Και τις δυο φορές, ενδεχομένως λειτούργησε η θετική τουρκική προδιάθεση και το επικίνδυνο αυτό πρόσωπο για τη δημόσια ασφάλεια, όπου και να βρισκόταν, που φέρει το τουρκικό όνομα Χασάν Αϊντίν, αφέθηκε ελεύθερο να συνεχίσει τη «θεάρεστη» δράση του.
Την είδηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου Dogan ήρθε να επιβεβαιώσει προσθέτοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες το πρακτορείο ειδήσεων Al-Masdar, αποδεικνύοντας τον βρόμικο ρόλο που έχει παίξει η ισλαμιστική Τουρκία του Ερντογάν στον συριακό εμφύλιο.
Όλα αυτά όμως γυρίζουν μπούμερανγκ και όπως φαίνεται ο φιλεύσπλαχνος Αλλάχ, που δε γίνεται να μετατρέπεται σε εκδικητικό τέρας επειδή έτσι πιστεύουν ορισμένοι που θέλουν να σφάξουν ό,τι κινείται και δεν ασπάζεται τα αρρωστημένα τους πιστεύω, επέλεξε να τους στείλει ένα μήνυμα, το οποίο αμφιβάλλουμε ζωηρά ότι το αντελήφθησαν.
Όπως δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι το τέρας που βοήθησαν τα μέγιστα να δημιουργήσουν, έχει πλέον στραφεί εναντίον τους και αυτοί «μυξοκλαίνε» φορτώνοντας την ευθύνη στο κακό ΝΑΤΟ που δε συμμερίζεται τους στόχους τους βάζοντας πλάτη για την ευόδωση των αναθεωρητικών σχεδίων του Ερντογάν, με στόχο να γίνει… χαλίφης.
Έχει καταφέρει να μη διαθέτει συμμάχους πουθενά, παρότι εκτρέφει τον ναρκισσισμό και την αρχομανία του, επειδή «τον κάνει παρέα» ο Βλαντιμίρ Πούτιν και δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει μετατραπεί σε ένα αναλώσιμο πιόνι στη στρατηγική της Ρωσίας.
Defence-point

1 σχόλιο:

  1. αυτό σε συνδυασμό με το προχθεσινό που ανεβάσατε με την "αποφοίτηση" των "αστυνομικών" στη Γιαραμπλούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.