20/12/16

Made in USA- UK η σφαίρα που σκότωσε τον Ρώσο πρέσβη

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα από τον Τζιχαντιστή αστυνομικό των τουρκικών ΜΑΤ είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη αυτού που συμβαίνει ξεδιάντροπα εδώ και 6 χρόνια στη Συρία. Οι ίδιες δυνάμεις που εξόπλισαν και καθοδήγησαν την Αλ Κάιντα για να πολεμήσουν τους Ρώσους στο Αφγανιστάν εξόπλισαν και καθοδηγούν τον ISIS και τους τρομοκράτες δήθεν Σύρους αντάρτες κατά του Άσαντ, δηλαδή κατά της τελευταίας βάσης της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή: τη Συρία.
Η διαφορά της πρώτης επιχείρησης των αγγλοαμερικανών στο Αφγανιστάν με την τρίτη στη Συρία (η δεύτερη ήταν η διάλυση του Ιράκ, που ήταν η άλλη ρώσικη βάση στη Μ Ανατολή) είναι ότι στην Τρίτη η Μόσχα, εξοπλισμένη πλέον και απομακρυσμένη από την οικονομική κρίση του 1990 -2005 αντέδρασε επιθετικά και επέβαλε τα στρατιωτικά της «δικαιώματα» στη Συρία με τέτοιο τρόπο, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από το τρίγωνο ΗΠΑ- Βρετανία- Σ. Αραβία.
Αυτή ήταν και η αιτία που ο αιματηρός δήθεν εμφύλιος στη Συρία, που δεν είναι παρά μια επέμβαση των παραπάνω με κάθε είδος μισθοφόρους συν την Αλ Κάιντα και τις υπόλοιπες φονταμενταλιστικές ισλαμικές οργανώσεις, μπήκε σε μια ευθεία τέλους με τη διαρκή εμπλοκή των ρωσικών δυνάμεων σε συνδυασμό με τη γαλλική αεροπορία, που δραστηριοποιήθηκε μετά τα αιματοκυλίσματα στο Παρίσι.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.