22/12/16

Μία νέα πλατφόρμα συζήτησης, διαλόγου και ανάδειξης ιδεών γεννήθηκε με αυτή την ιστοσελίδα

Η προσπάθεια της ιστοσελίδας αυτής είναι να συμβάλει κατά ουσιαστικό τρόπο στον προβληματισμό για τα εθνικά θέματα. Φιλοδοξεί η ιστοσελίδα μας να αποτελέσει μια πλατφόρμα συζήτησης, διαλόγου και ανάδειξης ιδεών.
Θα αποτελέσει ένα πεδίο διακίνησης ιδεών. Με παρεμβάσεις, αναλύσεις, έρευνες, θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στο μεγάλο αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου, για την ανοδική πορεία που θα πρέπει να έχει ο ελλαδικός ελληνισμός.
Οι κίνδυνοι, οι απειλές είναι κοινές για όλους τους απανταχού Έλληνες. Κοινή η πορεία και οι προοπτικές του ελληνισμού.

Δεν διαθέτουμε τη μαγική συνταγή. Ούτε αποτελούμε μια ιστοσελίδα που παράγει λύσεις. Μπορούμε, όμως, όλοι μαζί να παράγουμε ιδέες και να διαμορφώνουμε μέσα από τις παρεμβάσεις μας διεξόδους.

Σε μια δύσκολη φάση του Κυπριακού αποτελεί αναγκαιότητα και επιβάλλεται να προσφέρουμε όλοι για να αποφευχθούν κακοτοπιές και παγίδες. Να αποφευχθεί μια πορεία χωρίς επιστροφή, που θα είναι καταστροφική για την Κύπρο και τον ελληνισμό. Αποτελεί αναγκαιότητα και επιβάλλεται να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να αλλάξουμε πορεία στο Κυπριακό. Ο στόχος δεν είναι η επίτευξη μιας συμφωνίας που θα καταρρεύσει λόγω των στρεβλώσεων που θα χαρακτηρίζει τη λειτουργία του κράτους και των διαχωριστικών στοιχείων που θα υιοθετηθούν. Ο στόχος θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση και η απαλλαγή από την τουρκική κατοχή. Η Κύπρος είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος και θα πρέπει να λειτουργεί όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Είμαστε ανοικτοί σε απόψεις και παρεμβάσεις. Χωρίς παρωπίδες και δογματισμούς, με μόνο βασικό προσανατολισμό να συμβάλουμε ώστε να γίνει η Κύπρος ελεύθερη και ο ελληνισμός να βρει τους σωστούς βηματισμού του. Να προχωρήσουμε μπροστά. Και για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να απαλλαγούμε από τα σύνδρομα της ήττας και της υποταγής.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.