16/12/16

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών μετά τη σύλληψη αξιωματικών του ΝΑΤΟ στο Χαλέπι


Voltaire Network - Το Συμβούλιο Ασφαλείας συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στη 17ώρα UTC, ενώ συνελήφθησαν αξιωματικοί του ΝΑΤΟ σήμερα το πρωί από τις συριακές ειδικές δυνάμεις σ' ένα καταφύγιο στο ανατολικό Χαλέπι.
Δίκτυο Βολταίρος | 16 Δεκεμβρίου 2016

Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά


4 σχόλια:

  1. Bre , bre , bre τούς πιάσανε! Όχι απλά με την κλεμμένη κατσίκα στην πλάτη, αλλά και με την σούβλα έτοιμη να την ψήσουν.
    Η απορία μου είναι πότε θα συνεδριάσει και το Ν.Α.Τ.Ο. για να μάς πούνε την άποψή τους. (Φαντάζομαι κάτι σαν: "Μπα, εθελοντές ακτιβιστές είναι και πήγαν από μόνοι τους για να βοηθήσουν τα καημένα τα θύματα τού κακού Άσαντ".

    Υ.Γ.
    Στο Ν.Α.Τ.Ο. είναι εντεταγμένες ένοπλες δυνάμεις πολλών χωρών. Δεν είναι εθνικότητα το Ν.Α.Τ.Ο. Επομένως δεν πρέπει να μάθουμε και ποιών στρατών αξιωματικοί είναι αυτοί; Ας μην προτρέξουμε, ας περιμένουμε να το πληροφορηθούμε επισήμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικα θα επρεπε να εκτελεστουν οι ξενοι πρακτορες, μετα απο 300.000 Συριους νεκρους. Στη συνεχεια να δημοσιευτουν τα ονοματα και οι εθνικοτητες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐθνικότητα τῶν συλληφθέντων; Μᾶλλον σχετική εἶναι ἡ ἀμέσως προηγούμενη ἀνάρτηση τοῦ ἰστολογίου αὐτοῦ, εἰλημμένη ἀπό τόν Τιερρύ Μεϊσσάν: "Για πρώτη φορά η Γαλλία δια του ΥΠΕΞ της αποδέχεται διαπραγματεύσεις με τη συριακή κυβέρνηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως όλως συμπτωματικώς είναι Τούρκοι, που προφανώς έχασαν τον δρόμο τους και βρέθηκαν εκ παραδρομής στην Συρία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.