24/12/16

Λιβύη: Τουρκική εταιρία μετέφερε και παρέδωσε όπλα στους τρομοκράτες


Ο εκπρόσωπος  του εθνικού στρατού της Λιβύης, συνταγματάρχης Αχμέντ Αλμισμαρί ανακοίνωσε σήμερα ότι όπως διαπιστώθηκε, τα όπλα που εντοπίστηκαν στη Βεγγάζη, τα έφερε τουρκική εταιρία 
για να εφοδιάσει τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις που πολεμούν κατά του εθνικού στρατού στην πόλη, επισημαίνοντας ότι αυτή η πληροφορία τεκμηριώνεται με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σε συνέδριο που έγινε την Τετάρτη, αποφασίσθηκε να σταματήσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ορισμένες περιοχές προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα των οικογενειών που διαμένουν εκεί, και οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες ως ανθρώπινες ασπίδες.
Ο Αλμισμαρί άφησε να εννοηθεί ότι ο εθνικός στρατός, ετοιμάζει σχέδιο για την απελευθέρωση των πολιορκημένων οικογενειών, με τις δυνατόν ελάχιστες απώλειες, τονίζοντας ότι δεν επιτρέψει σε κανέναν ξένο να εισέλθει στις περιοχές αυτές που ελέγχονται από το στρατό και τις υπηρεσίες ασφαλείας, όπως σημειώνει το «Jamahiriya News Agency».
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίουπαραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.