18/12/16

Περίεργη καταγραφή σε βίντεο της έκρηξης στην Καισάρεια - Ποιος παρακολουθούσε το λεωφορείο και τους βομβιστές;


5 σχόλια:

  1. Στήσιμο του Ερντογαν; Μπορεί .... εγώ πάντως βλέποντας το κύμα των διώξεων μετά το πραξικόπημα αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά ήταν σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Ερντογάν ο οποίος, με το όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην Τουρκία νομίζω πια ότι είχε κάθε λόγο να το κάνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται οτι προκειται για καμερα τοποθετημενη σε παρμπριζ αυτοκινητου, τακτικη πολυ συνηθισμενη σε αρκετες χωρες (βλ. Ρωσια). Ετυχε το συγκεκριμενο οχημα να βρεθει απο πισω απο το μοιραιο λεωφορειο το οποιο οπως παρατηρουμε ερχεται απο καθετο δρομο και σταθμευει μπροστα απο το οχημα με την καμερα το οποιο ειναι σταματημενο λογω σηματοδοτη (κοκκινο). Εινα ξεκαθαρο οτι η βιντεοσκοπηση δεν ειναι αποτελεσμα παρακολουθησης αλλα μαλλον τυχαιο γεγονος.

      Διαγραφή
    2. Δεν αμφιβάλω για την εμπλοκή του δικτάτορα σε ότι γίνεται στην Τουρκία. Όσο για την καταγραφή θα συμφωνήσω με το σχόλιο για την κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, κάτι το οποίο είναι πλέον πολύ κοινό σε πολλές τριτοκοσμκές χώρες για την περίπτωση αυτ/κου ατυχήματος...

      Διαγραφή
    3. Εδώ και χρόνια υπάρχουν κάμερες στα αυτοκίνητα. Πολύ διαδεδομένο σε ΗΠΑ, Ιαπωνία, κλπ. Τα νέα μοντέλα έχουν κάμερες μπρος-πίσω στον στάνταρ εξοπλισμό και πιάνουν σχεδόν τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Χρήσιμο για την περίπτωση ατυχήματος κλπ.
      Στο ε-μπέι υπάρχουν από 40 ευρώ.

      Διαγραφή
  2. Νομιζω οτι η εκρηξη εγινε εξω και πιο μακρια απο το λεωφορειο , ηταν πολυ ισχυρή για να σωθει τοσος κοσμος , ο χρονος αντιδρασης ήταν πολυ γρηγορος to fast to be truth .
    Ο χρονισμος της βιντεοσκοπησης αψογος, ακομα και η αναλυση ειχε τις αρμοζουσες απωλειες να ειναι φλου αλλα να δειχνει καπως.
    Μουφα απο τουρκοσηριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.