20/12/16

Ο μόνιμος πρέσβης της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη δίνει λίστα με ονόματα ξένων στρατιωτικών που συνελήφθηκαν στο Χαλέπι και αποκαλύπτει άλλα άγνωστα –σε εμάς- στοιχεία για τους τρομοκράτες και τους σύμμαχους τους

O Μπασάρ αλ-Ζαφάρι (Bashar al jafari), μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη αποκαλύπτει τα ονόματα των ξένων αξιωματικών στρατιωτικών και πρακτόρων που βρίσκονταν στο Α Χαλέπι και που επιχείρησαν να διαφύγουν με τις τρομοκρατικές ομάδες .Συμπίπτουν με αυτά της α΄λίστας που διέρρευσε.Τόνισε  »αυτοί είναι η μετριοπαθής αντιπολίτευση έχουν ξένες υπηκοότητες βρίσκονται μαζί με τους τρομοκράτες».

Ο Τζαφάρι ανέφερε ότι με βάση τις πληροφορίες που κατόρθωσαν να συλλέξουν οι συριακές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν τους ξένους πράκτορες αραβικών και άλλων χωρών στο Α Χαλέπι και οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν μαζί με τις ομάδες των τρομοκρατών.

Στη συνέντευξη τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Ν Υόρκη ανέφερε ονομαστικά. Στη συνέχεια είπε ότι γι αυτό παρατηρούμε αυτή την υστερική κινητικότητα στο Συμβούλιο Ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες καθώς σκοπός τους είναι να προσπαθήσουν να σώσουν τους ξένους πράκτορες μέσω από σχέδια αποφάσεων που προτείνουν οι χώρες προέλευσής τους.

Όλη η χτεσινή συνέτευξη Τύπου του Σύρου μόνιμου αντιπροσώπου της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη
Ambassador of SYRIA(Basher Jaafari,) reveals real reason for UN resolution 23-28

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα κάνουν οι συριακές αρχές γι αυτό το θέμα ο Τζφάρι απάντησε ότι προχωρήσαμε στην άμεση σύλληψη των ξένων πρακτόρων.


4 σχόλια:

  1. Καβάλα είναι ο Άσαντ ...και ο Πούτιν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο 07:05 Geneticaly modified soldiers????.Τί άραγε εννοούσε ο ποιητής;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως θα μπορούσαν αλλιώς αυτοί οι ξένοι αξιωματικοί να γίνουν "μετριοπαθείς αντιπολιτευόμενοι";

      Διαγραφή
  3. Syrian Moderate Opositioners,Geneticaly Modiefied??? 17:30/18:35
    Γενετικά Τροποποιημένοι;; Τι εννοεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.