5/12/16

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα βρήκαν Αναστασιάδης – Ακιντζί στο εδαφικό

Στο τετράωρο δείπνο της περασμένης Πέμπτης (01/12) που παρέθεσε ο Έσπεν Μπαρθ Άιντα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί, δεν επιτεύχθηκε μόνο η άμεση αποτελμάτωση των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κατά τη διάρκεια του πολύωρου δείπνου στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, Αναστασιάδης και Ακιντζί φέρονται να έχουν συζητήσει και επί των ειδικών κριτηρίων για το εδαφικό.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύμπλευση των δυο ηγετών σε τέτοιο σημείο, ώστε να μπορούμε να κάνουμε λόγο για μεταξύ τους συμφωνία σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο μείζον ζήτημα, με την Ελληνοκυπριακή πλευρά να μένει ικανοποιημένη.
Μάλιστα στις 9, 10 και 11 του Ιανουαρίου οπότε θα πραγματοποιηθούν εντατικές διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις για το εδαφικό θα είναι τυπικού χαρακτήρα. «Θα επαναβεβαιωθούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί ήδη» ανέφερε πηγή στο ThemaOnline.
«Στην ουσία στην διάσκεψη για το Κυπριακό στις 12 Ιανουαρίου κάποιοι θα βρεθούν προ τετελεσμένων» ανέφερε η ίδια πηγή στην ιστοσελίδα μας.
ThemaOnline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.