20/12/16

Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (ΤΑΚ) ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις στην Καισάρεια

Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (TAK), μια οργάνωση που οι τουρκικές αρχές θεωρούν παρακλάδι του PKK, ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε το Σάββατο 
Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (TAK) ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην Καισάρεια. Αυτό γράφει στην έκδοσή της στο Διαδίκτυο η εφημερίδα Hürriyet. Η επίθεση είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 στρατιωτικοί και να τραυματιστούν άλλοι 50 άνθρωποι.

Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (TAK), μια οργάνωση που οι τουρκικές αρχές θεωρούν παρακλάδι του κουρδικού αυτονομιστικού ένοπλου κινήματος Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε το Σάββατο στην Καισάρεια, γράφει στην έκδοσή της στο Διαδίκτυο η εφημερίδα Hürriyet και το Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ.
Η επίθεση είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 στρατιωτικοί και να τραυματιστούν άλλοι 50 άνθρωποι.
Η ίδια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που διαπράχθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα έξω από ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Κωνσταντινούπολη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 40 ανθρώπους.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.