5/12/16

Ο εισαγγελέας ζητάει την παραπομπή 16 ατόμων του «Αθήνα 9,84» για «πάρτι» κατασπατάλησης

Εδώλιο για 16 πρώην μέλη της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» και ενός επιχειρηματία δείχνει ο εισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Ασπρογέρακας με την πρότασή του στο Συμβούλιο Εφετών. 
Η υπόθεση για την οποία διενήργησε έρευνα ο ανακριτής κατά της Διαφθοράς Κώστας Σαργιώτης αφορά σε διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τις «ανάγκες» του δημοσιογραφικού σταθμού. Ο οικονομικός έλεγχος έδειξε ότι ξοδεύτηκαν μεγάλα ποσά σε δώρα, αρώματα, μανικετόκουμπα, τσάντες και ζώνες, ταξίδια και λουλούδια, ρολόγια και κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας.
Από τους συνολικά 20 κατηγορουμένους, ο εισαγγελέας Δημήτρης Ασπρογέρακας εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών την παραπομπή των 16 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακουργηματική απιστία ή ηθική αυτουργία σε αυτήν, σε βάρος ΟΤΑ και συγκεκριμένα του δήμου Αθηναίων.
Για τον εν ενεργεία βουλευτή Γιώργο Κυρίτση, ο εισαγγελέας ζητά διαχωρισμό της δικογραφίας και αποστολή αντιγράφου στη Βουλή, με αίτημα την άρση της βουλευτικής του ασυλίας

Για τη συνέχεια iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.