15/11/16

Ο Πούτιν διέταξε επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακος στη Βόρεια Συρία - Επιθέσεις από το Κουζνέτσοφ

Απονήωση αεροσκάφους MIG 29 από το αεροπλανοφόρο Kuznetsov σήμερα, για επιχείρηση βομβαρδισμού στο Ιντλίμπ και το ανατολικό Χαλέπι
Η Ρωσία ξεκίνησε μαζικές επιχειρήσεις βομβαρδισμού εναντίον στόχων τρομοκρατών σε ολόκληρη τη Βόρεια Συρία, μετά από δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν, με την οποία ανακοίνωνε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακος στη Βόραι Συρία.

Να σημειωθεί ότι η δήλωση αυτή και οι επιχειρήσεις αρχίζουν μετά την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, στρατηγού Ακάρ, στην Άγκυρα, τις αρχές του μηνός, όπου φέρεται να συμφωνήθηκε η παραχώρηση άδειας για αεροπορικούς βομβαρδισμούς της τουρκικής αεροπορίας στην Αλ Μπαμπ, με ταυτόχρονη απόσυρση της υποστήριξης της Τουρκίας στους ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν στην περιφέρεια Ιντλίμπ και στην πόλη του Χαλεπίου.
Οι ρωσικές αρχές δημοσίευσαν φωτογραφία με απονήωση αεροσκάφους MIG 29 από το αεροπλανοφόρο Kuznetsov, που βρίσκεται στα ανοικτά των συριακών αρχών, ενώ αναφέρονται και εκτοξεύσεις πυραύλων τύπου cruise από το αροπλανοφόρο αλλά και από τη φρεγάτα Admiral Grigorovitch, εναντίον στόχων στο Ιντλίμπ και το ανατολικό Χαλέπι.

1 σχόλιο:

  1. Να μας ενημερώσουν πρώτα πως ακριβώς απογειώνονται με πλήρη φόρτο για κρούση εδάφους χωρίς καταπέλτη στο Κουζνέτσοφ και μετά να το πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.