17/11/16

Άθλια ευθεία απειλή και εκβιασμός του Τούρκου Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Κουρτουλμούς προς την Ε.Ε.: Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με τους πρόσφυγες

 AB'ye göçmen resti: Nasıl baş ediyorsanız edin!
Ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουμάν Κουρτουλμούς μιλώντας σε δημοσιογράφους, σε εκδήλωση στο Ικόνιο, που οργάνωσε το ΑΚΡ, εκτόξευσε ευθείες απειλές εναντίον της Ευρώπης, για το θέμα των προσφύγων.
Αφού πρώτα αναφέρθηκε στο θέμα της Ιεράπολης/Μένπετζ και την επιμονή της Τουρκίας να εδιωχθούν από εκεί οι Κούρδοι του PYD και του YPG και στην πίεση που άσκησε η Τουρκία στις ΗΠΑ για το θέμα, στάθηκε στο ζήτημα της Ε.Ε.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, κατηγόρησε την Ε.Ε. ότι προτιμά να συνδιαλέγεται με στελέχη του Γκιουλέν και του ΡΚΚ και όχι με την Τουρκία.
Αναφερόμενος στο αίτημα της Τουρκίας για ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων πολιτών στην Ε.Ε., απείλησε ευθέως την Ευρώπη, λέγοντας επί λέξει:
"Αν εσείς δεν μας δίνεται το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης, όπως προβλέπεται από την συμφωνία,  τότε και η Τουρκία δεν θα απορροφήσει μόνη της το πρόβλημα των προσφύγων. Τότε, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας με αυτό το πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.