1/10/16

Ντρέπομαι…


-Για τον ηλίθιο που ωρύεται πως τα δούλεψε και τα δικαιούται…
-Για το Δ.Υ που μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια εκσυχρονισμού.
-Για το Δ.Υ που απεργεί κάθε τρεις και λίγο.
-Για τη πενηντάρα συνταξιούχο με ανήλικο τέκνο 17 ετών,
-Για τον 55άρη συνταξιούχο της ΔΕΚΟ με τα 1.500 σύνταξη,
-Για τον εφοριακό που τα έπαιρνε σε καθε ευκαιρία και εκβίαζει συμπολίτες του με το περιθωριο που του αφήνει ο νόμος και παράλληλα παιρνει τριπλό μισθό.
-Για την ηλίθια γραφίστρια που νομίζει πως τα πορτοκάλια «Βαλέντσια» τα είσάγουμε από τη «Βαλέντσια» και αφήνουμε τα αργίτικα να σαπίζουν.
-Για τον αγρότη που ποτέ δε νοιάστηκε να μάθει τι πραγματικά είναι η επιδότηση.
-Για τον πατέρα αυτού που με 50 ευρώ το μήνα εισφορές παίρνει 400 ευρώ σύνταξη και πλήρη ιατροφαρμακευτικη.
-Για τον θείο του που μόλις τελείωσε το μάζεμα των ροδάκινων και αναπολεί τη δραχμή λέγοντας: -Μακάρι να γυρισουμε στη δραχμή! θα κόβουμε αβέρτα δραχμούλες και θα είμαστε άρχοντες.
-Για τον νέο που έχει γίνει τεμπέλης και μεταξύ τρίφυλων στο Σύνταγμα και χορών με τις μπουτούδες ψήφισε αυτό το τσίρκο!
-Για τον τσοπάνη που το όνειρό του ήταν ένας γιδοβοσκός να μπεί στο eurogroup και να «τα χώσει στη Μέρκελ»
-Για τον επιχειρηματία που τους ψήφισε για να έρθει η ανάπτυξη ΧΘΕΣ!
-Για τον ηλίθιο αριστερό που αποκαλέι τοκογλύφους αυτους που μας δανείζουν με 0,5% για 30 χρόνια,

-Για τον αμόρφωτο βλάχο που θεωρεί λογική την εμφάνιση Πρωθυπουργού και Υπουργών με μπλουζάκια και σακίδια.
-Για τη βλαμένη πιτσιρίκα που τους ψήφισε, γιατί ήταν «must».
-Για τον 25άρη που δεν ξέρει να βρει την Αγγλία στο χάρτη.
-Για τη δημοσιογράφο που ρώταγε για την επιστροφή στη στερλίνα.
-Για τον 35άρη που ζει από τη σύνταξη της μάνας του!
-Για τον υπάλληλο που μόνο ζητά χωρις να θέλει να προσφέρει πρώτα.
-Για τον κάθε ημιμαθη που ανοίγει επιχείρηση χωρις επιχειρηματικό και οικονομικο πλάνο, κάνοντας αγιασμό και ευχέλαιο, και μετά του φταίει η αγορά!
-Για το 45% του κόσμου που μετά από όλο αυτο δε πάει να ψηφίσει.
-Για το 8% των Ελλήνων που ειναι φασίστες.
-Για το 13,5% των Ελλήνων που ειναι κομμουνιστες!
-Για το 20% που ειναι κομματόσκυλλα και θυσιάζουν το μέλλον των παιδιών μας για να πληρωθούν ακόμα ένα μήνα…
-Ντρέπομαι για τη παιδεία και τη μόρφωση που αποκτούν τα παιδιά μας στα σχολεία,
-Ντρέπομαι για τα καμμένα και σπασμένα πανεπιστήμια.
-Ντρέπομαι για τις πληρωμένες απεργίες,
-Ντρέπομαι για την έλλειψη σεβασμου που δείχνουμε σε οτιδηποτε και οποιονδήποτε…
-Ντρέπομαι γιατί αυτή η λίστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη…
-Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας…
Είμαστε κακομαθημενα τεμπέλικα τσογλάνια που αρνούνται να γίνουν υπέυθυνοι ενήλικες και νομίζουμε πως είμαστε το κέντρο του κόσμου…





22 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Καλά, αυτά τα λέγαν το 2010,11,και 12 με τον εφιάλτη ΓΑΠ κτλ, οι προδότες μνημονιακοί.

    Τώρα ποιος ρίχνει τη λάσπη στον κατακρεουργημένο Ελληνικό λαό;;

    Ντροπή κύριε Καλεντερίδη.
    Όχι ντροπή. ΑΙΣΧΟΣ.

    Μόνον ένας νεταξικός κατοχικός "δημοκράτης" ή ζων εις τον κόσμο του, ή "γερμανός" θα έγραφε τα ανωτέρω αηδιαστικά.

    Όχι ντροπή. Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μπίλη και γω διαφωνώ σε κάποια απ΄αυτά αλλά δε σκίζω και τα ιμάτια μου.
      Η φρασεολογία "προδότες μνημονιακοί" και πολλά άλλα τέτοια τσιτάτα έφεραν στην εξουσία την χειρότερη εκδοχή της κομματοκρατίας.
      Οπότε χαλαρώστε και κάντε και σείς -όπως όλοι μας οφείλουμε- την αυτοκριτική σας...
      "ΑΙΣΧΟΣ" όπως βροντοφωνάζετε...αποτελεί το γεγονός ότι στη χειρότερη συγκυρία για τη χώρα βρέθηκαν να την κυβερνούν απόλυτα μηδενικά...
      Και δεν αναφέρομαι μόνο στον πασίγνωστο και ακατανόμαστο ΓΑΠ και τους Σαμαροβενιζελικούς αλλά και στον αθλιότερο Βαρουφάκη και τον υπόλοιπό συρφετό που έκανε την περιβόητη διαπραγμάτευση και κυβερνά τη χώρα μέχρι σήμερα...

      Διαγραφή
    2. Κύριε Unknown μήπως σε υποχρεώνει κανείς να αφήνεις σχόλιο μετά από κάθε ανάρτηση; Σου έχει πει κανείς ότι μπορείς να μας πείσεις;

      Αν όχι, παράτα μας & GET A LIFE!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σημείο από την ανωτέρω λίστα «Ντρέπομαι», για το οποίο να διαφωνώ.

      Επιπλέον! @ Κύριε Unknown (Ευριπίδης Μπίλλης ecbgr123@gmail.com),

      Τι σας πείραξε; Που αναφέρει ότι η Παιδεία που λαμβάνουν οι νέοι και οι νέες δεν είναι αντάξια των προσδοκιών; Μια γρήγορη περιήγηση στον πραγματικό ή τον διαδικτυακό κόσμο, θα σας πείσει πως οι νέοι ηλικίας 15-35 (συν πλην) δεν γνωρίζουν στην πλειοψηφία τους ούτε να μιλούν, ούτε να γράφουν, ούτε καν να κατανοούν γραπτά κείμενα. Εσείς ως «συνταξιούχος καθηγητής ΕΜΠ» που κατ΄ επανάληψη έχετε δηλώσει πως είστε (αν και στο παρελθόν είχατε αναρτήσει κείμενα με ορθογραφία ανάλογη Πακιστανού λαθρομετανάστη), δεν αισθάνεστε πως έχετε μερίδιο ευθύνης για την ύφεση της Παιδείας τα τελευταία (τουλάχιστο) 20 έτη; Επιπλέον, αν θυμάμαι καλώς, εσείς δεν είστε κύριε Unknown (Ευριπίδης Μπίλλης ecbgr123@gmail.com), που αναδημοσιεύατε με μορφή πιστής αντιγραφής κείμενα από ιστοσελίδες κίτρινης παραπληροφόρησης προσπαθώντας ματαίως να πείσετε για πράγματα που δεν υπάρχουν; Εσείς δεν είστε κύριε που όταν σας ζητήθηκε να προσκομίσετε την πηγή (ή τα επίσημα δημόσια έγγραφα) απ΄ όπου αντλείτε τις (συχνά) εξωφρενικές σας απόψεις, το «κανάτε γαργάρα» κατά το κοινώς λεγόμενο; Κι έχετε μούτρα κύριε Unknown (Ευριπίδης Μπίλλης ecbgr123@gmail.com να θεωρείτε πως η ανωτέρω λίστα «Ντρέπομαι» αποτελεί «αίσχος», «ντροπή» και «λάσπη για τον Ελληνικό λαό»; Ντροπή σε εσάς κύριε, που αρνείστε πεισματικά να αποδεχθείτε (έστω και το ελάχιστο) μερίδιο στις ευθύνες που σας αναλογούν. Εάν αισθάνεστε τόσο «τέλειος» σε όλα σας, τόσο «άμεμπτος» και τόσο «υποδειγματικός», προτείνω να κάνετε καριέρα ως Χριστός.

      Και για τους σινεφιλ, «sometimes the truth isn't good enough, sometimes people deserve more»

      …άντε γιατί γεμίσαμε (ιδίως) με συνταξιούχους, που θέλουν να μας πείσουν πως όταν ήταν εν ενεργεία, αποτελούσαν υπόδειγμα ηθικής, εργατικότητας και προσφοράς. «Ντροπή» και «αίσχος» σε εσάς κύριε Unknown (Ευριπίδης Μπίλλης ecbgr123@gmail.com, που δεν αναγνωρίζετε τα (έστω και μικρά) λάθη που μπορεί να έχει κάνει ο καθένας από εμάς.

      Διαγραφή
    4. Ευριπίδης Μπίλλης
      Από ότι κατάλαβα απαντάται εν ονόματι του κ. Καλεντερίδη ο οποίος έπρεπε να ντρέπεται για την "χαριτωμένη' ανάρτηση του ύβρεων εναντίον του Ελληνισμού.

      Κρίμα που χρησιμοποιεί ανθρώπους σαν και σας για να φιμώνουν υβριστικά την έκφραση γνωμών.

      Εσείς σίγουρα, που παρακολουθείτε και την ορθογραφία μου και ο νοών νοήτω, θα δείτε το κείμενο αυτό που δεν θα αναρτηθεί.

      Διαγραφή
    5. @ Κύριε Unknown (Ευριπίδης Μπίλλης ecbgr123@gmail.com),

      Από ότι φαίνεται, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να μας χαρίζετε απλόχερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Βεβαίως, ουδείς αλάθητος, όμως για κάποιον σαν εσάς που αρχικά μας συστηθήκατε ως «καθηγητής Εθνικού Μετσοβιου Πολυτεχνείου» και αργότερα αυτοπροσδιοριστήκατε ως «συνταξιούχος», θα ανέμενα κάτι καλύτερο.

      Επιτρέψατέ μου αρχικά κάποιες ορθογραφικές και συντακτικές διορθώσεις στο αρχικό σας κείμενο «…από ότι κατάλαβα απαντάται εν ονόματι του κ. Καλεντερίδη…»: Επειδή απευθύνεστε σε εμένα ως συνομιλητή σας, το «απαντάται» θα έπρεπε να γραφεί με «ε» και όχι «αι» αφού πρόκειται για Β’ ενικό / πληθυντικό πρόσωπο. Άρα το ορθόν είναι ««…από ότι κατάλαβα απαντάτε…». Επιπλέον, το «…εν ονόματι του κ. Καλεντερίδη…» ήταν αρκετό για να μου φύγουν δύο δάκρυα. Ο κόσμος που έχει λάβει την βασική Ελληνική Παιδεία (έστω και την Α’ Δημοτικού) και μάλιστα κάποιος σαν εσάς που έχει διανύσει τον δρόμο της ακαδημαϊκής μόρφωσης μέχρι τέλους ώστε να γίνει «καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο» όπως εσείς, το λέει και το γράφει «εξ ονόματος». Άρα, το σωστό θα ήταν «…εξ ονόματος του κ. Καλεντερίδη…». Τέλος, το «φιμώνουν υβριστικά την έκφραση γνωμών» που γράψατε (και μας αποτελείωσε) θα ήταν καλύτερα να γραφεί ως «γνώμεων». Βέβαια, θα ισχυριστεί κανείς πως οι τσοπάνηδες και οι αγράμματοι μπορούν να το λένε και να το γράφουν όπως θέλουν, αυτοί όμως αγαπητέ κύριε «καθηγητά», δεν είχαν καν την ευκαιρία στην μόρφωση, οπότε δικαιολογούνται. Εσείς όμως, τι δικαιολογία έχετε;

      Ας πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης.

      1) Από πού τεκμαίρεται κύριε «καθηγητά», ότι εγώ γράφω και δημοσιεύω απόψεις εξ ονόματος του κ. Καλεντερίδη. Κάθε άλλο μάλιστα! Ο κύριος Καλεντερίδης, δεν μου έχει δώσει ΠΟΤΕ τέτοιο δικαίωμα και φυσικά δεν υφίσταται καν περίπτωση να με «χρησιμοποιήσει» όπως αισχρά είπατε. Ντρόπη σας κύριε «καθηγητά» που ισχυρίζεστε κάτι τέτοιο. Δεν ντρέπεστε; 1-0!

      2) Από πού προκύπτει πως ο συντονιστής του παρόντος blog θα έπρεπε να «ντρέπεται» για μία ανάρτησή του και μάλιστα μια αναδημοσίευση; Προσέξτε κύριε «καθηγητά», διότι ο ρόλος του λογοκριτή και υπευθύνου αποδελτίωσης Τύπου που επιχειρείτε να παίξετε, απαιτεί Παιδεία, αρετές και προσόντα που προφανώς δεν διαθέτετε. Έχετε υπό όψη σας, ότι ο συντονιστής ενός blog (ο κος Καλεντερίδης τυγχάνει να διαθέτει αρετές που όλοι μας μαζί δεν φτάνουμε ούτε στο μικρό του δακτυλάκι) θέτει ορισμένους κανόνες και όσοι δεν συμφωνούν, ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν. Προσέξτε λοιπόν κύριε «καθηγητά», διότι πολλές φορές η αδικαιολόγητα υπερβολική οικειότητα ακροβατεί με την κατάχρηση εμπιστοσύνης. 2-0!

      3) Με τι κριτήρια, εσείς αποφασίζετε πως η δημοσίευση του κειμένου με την ανωτέρω λίστα με τίτλο «Ντρέπομαι», αποτελεί «ύβρεις εναντίον του Ελληνισμού». Σε ποιο σημείο ο συντάκτης καταφέρεται εναντίον της Σημαίας, της Πατρίδος, βασικών Αρχών του πολιτεύματος και της έννομης τάξης. Τι είναι αυτό που εσείς μπορείτε να διακρίνετε και όλοι εμείς οι αδαείς δεν μπορούμε να δούμε; 3-0!

      Ας είμαστε ειλικρινείς κύριε «καθηγητά». Αν εσείς είστε «καθηγητής ΕΜΠ» έστω και συνταξιούχος, εγώ θα πρέπει να είμαι τουλάχιστο αστροναύτης. Κι αν ακόμη (ποτέ μην λες «ποτέ») είστε στα αλήθεια καθηγητής ΕΜΠ ως επανειλημμένως έχετε γράψει, τότε είναι πολύ εύκολο να μαντέψουμε την αιτία του κακού! Άλλωστε «…με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις…», κι από ότι βλέπω κύριε «καθηγητά», οι φοιτητές που έτυχε να διδαχθούν από εσάς, ψώνισαν από σβέρκο!

      Διαγραφή
    6. "Από ότι κατάλαβα απαντάται εν ονόματι του κ. Καλεντερίδη ο οποίος έπρεπε να ντρέπεται για την "χαριτωμένη' ανάρτηση του ύβρεων εναντίον του Ελληνισμού.
      Κρίμα που χρησιμοποιεί ανθρώπους σαν και σας για να φιμώνουν υβριστικά την έκφραση γνωμών"
      Kύριε Μπίλλη έχετε αρχίσει να αποκτάτε εμμονές...
      Προσέξτε το αυτό γιατί το επόμενο στάδιο είναι να νομίζετε οτι μας ψεκάζουν.
      Ο Ελληνισμός επίσης -που δεν σας ανήκει- είναι ευτυχώς κάτι πολύ μεγαλύτερο απ΄το να εξαντλήται στις δικές σας κατηγοριοποιήσεις και ερμηνείες.

      Διαγραφή
    7. Ευριπίδης Μπίλλης
      Τα ονόματα σας για δούμε χάριν ποίου απαντάτε.
      Επαναλαμβάνω ότι το κείμενο απευθυνόταν στον κ. Καλεντερίδη και όχι σε εσάς ευγενέστατοι. Που επίσης επαναλαμβάνω ότι ο κ. Καλεντερίδης πρέπει να ντρέπεται για τις ύβρεις που ανάρτησε εις βάρος του Ελληνισμού. Και που αναλάβατε την υπεράσπιση του.
      Αναμένω νέες νεοταξικές κατοχικές ύβρεις σας. Δείχνετε να είστε το αντίστοιχο των αλληλέγγυων του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά ταυτίζεστε με αυτούς μνημονιακά και κατοχικά.

      Διαγραφή
    8. @ Κύριε Unknown (Ευριπίδης Μπίλλης ecbgr123@gmail.com),

      Έχετε υπό όψη σας, ότι κύριος Καλεντερίδης που είναι ο διαχειριστής του παρόντος, σας κάνει χάρη που μπορείτε να μετέχετε της συζήτησης. Χάρη κάνει σε όλους μας και μας δίνει το εξαιρετικό προνόμιο να εκθέτουμε τις απόψεις μας.

      Μην κάνετε λοιπόν κατάχρηση της εμπιστοσύνης που σας δείχνει – δεν είναι ευγενικό εκ μέρους σας και δεν αρμόζει στο ύφος και το ήθος ενός «καθηγητού» που θέλετε να αυτοαποκαλείστε. Επιπλέον, σας παρακαλώ, μετριάστε λίγο το περίεργο υφάκι και μην αναλαμβάνετε και καθήκοντα αυτόκλητου εισαγγελέα - έχετε ήδη δοκιμάσει ως «καθηγητής», ως «λογοκριτής», ως «πολιτικός επιστήμων» και αποτύχατε παταγωδώς σε όλα. Και παρ΄ όλα αυτά, συνεχίζετε να δοκιμάζετε την Τύχη σας. Παρ΄ όλα αυτά, σας αναγνωρίζω πως είστε συνεπής στις απόλυτα εχθρικές σας σχέσεις με την ορθογραφία και το συντακτικό.

      Τέλος, κύριε «καθηγητά», αφού βλέπετε πως σας απήντησε και ο ίδιος ο κος Καλεντερίδης αυτοπροσώπως, γιατί το συνεχίζετε και κουράζεστε; Δεν θα ήταν προτιμότερο να τα πείτε εκεί που έχετε αρκετούς χειροκροτητές να σας επευφημούν; Για παράδειγμα στο site του ψυχάκια «δημοσιογράφου» που μεταδίδει κάθε βράδυ και εκτελεί χρέη αναμεταδότη του νέο-ναζιστικού μορφώματος; Απλά μια γνώμη λέω, μήπως κι εκεί αισθανθείτε πιο οικεία μεταξύ φίλων.

      Διαγραφή
  2. ο λογος..κιο αντιλογος:-ναι ρε, ετσι γουσταρουμε!!! :))))
    Αλλα αυτα ειναι τα πιο επιπολαια...τα βαθυτερα και χειροτερα ειναι αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα χειροτερα : Στειλαμε καμμια δεκαρια εκατομυρια την ουζα (USA) για να γινουν μπρουκληδες και να μας κατηγορουν ως εθνκιστες,να ενισχυουν τις θεσεις της "κοσμικης" τουρκιας στην κυπρο και να δινουν την ζωη τους για την ασφαλεια των ουζα...Αυτα ειναι τα χειροτερα...https://youtu.be/QPiaadMporw

      Διαγραφή
    2. @ elias cavadas, παρακαλώ επιτρέψατέ μου μια απλή ερώτηση: Εάν δεν θέλατε να «στείλετε καμιά 10αρία εκατομμύρια στις ΗΠΑ» για να γίνουν «μπρούκληδες» (όπως χαρακτηριστικά γράψατε), τότε γιατί δεν τους δώσατε ένα καλό λόγο να μην φύγουν. Γιατί λοιπόν δεν τους παρείχατε μια ακαδημαϊκή μόρφωση, έναν άνετο τρόπο ζωής και ένα όνειρο για καλύτερο μέλλον. Γιατί αφήσατε κάποιον άλλον να σας τους κλέψει και να τους διαμορφώσει όπως εκείνος θέλει;

      …και κάτι ακόμη, ως τροφή για σκέψη. Αν οι «χαζοΑμερικάνοι» είναι ικανοί να υφαρπάζουν αλλοεθνείς (έξυπνους Έλληνες) και χορηγώντας τους τη δική τους Παιδεία και επιβάλλοντάς τους τον δικό τους «Αμερικάνικο» τρόπο ζωής ώστε να τους μετατρέψουν σε «μπρούκληδες που δίνουν τη ζωή τους για την ασφάλεια των ΗΠΑ», γιατί δεν ακολουθείτε κι εσείς την ίδια (δοκιμασμένη και πλήρως αποτελεσματική μέθοδο); Γιατί δεν «εξΕλληνίζετε» τους αλλοεθνείς παρέχοντας την «υπέρτερη» Ελληνική Παιδεία και επιβάλλοντάς τους τον «Ελληνικό» τρόπο ζωής; Εάν το έχουν καταφέρει οι «χαζοί» Αμερικάνοι στο «Ούζα» (όπως χαρακτηριστικά προφέρετε το «USA» - να υποθέσω πως έχετε πρόβλημα ακοής ή άρθρωσης;), τι εμποδίζει τους «έξυπνους» (ή μήπως «εξυπνάκηδες») Ελληναράδες να το επιτύχουν με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα;

      Ελάτε τώρα, μεταξύ μας, παραδεχτείτε το. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά καθαρή ζήλεια. Και τι δεν θα δίνατε να είχατε γεννηθεί σε μία χώρα (οποιαδήποτε χώρα) που θα μπορούσε να σας παρέχει μόρφωση, ευκαιρίες εργασίας, κοινωνική ανέλιξη ανεξαρτήτως της καταγωγής σας. Και τι δεν θα δίνατε να έχετε γεννηθεί σε μία πχ βορειοΕυρωπαϊκή, Σκανδιναβική χώρα ή βορειοΑμερικανική χώρα, να είχατε λάβει ακαδημαϊκή μόρφωση πολύ ανώτερη από αυτή που παρέχεται στο δικό μας σύστημα, να είχατε ευκαιρίες καριέρας, να εργαζόσασταν σε αντικείμενο που θα γουστάρατε (και ενδεχομένως πολύ λιγότερες ώρες από όσο στην Ελλάδα) και να κερδίζατε 5, 10 ή ακόμη και 20 φορές περισσότερο από όσο στην Ελλάδα. Και τι δεν θα δίνατε για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να ζείτε άνετα, χωρίς να αγχώνεστε για το αύριο, χωρίς να σκέφτεστε το «αν». Κι ελάτε μετά… να μου πείτε αν θα γινόσασταν «μπρούκλης» (που θα ερχόταν στην Ελλάδα 10 ημέρες το χρόνο μόνο για διακοπές στα νησιά) ή όχι κι αν θα σας ενδιέφερε ή όχι το τι γίνεται «εκεί μακρυά» στην Ελλάδα!

      …κι όλα αυτά, διότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν σας κράτησε «κοντά της», αλλά σας έδωσε μια κλωτσιά και σας έδιωξε με τον πιο άπονο τρόπο. Και μην κάνετε το λάθος να κατηγορήσετε τους «πολιτικούς», διότι αυτοί κατέλαβαν την εξουσία που εσείς ο ίδιος τους εμπιστευθήκατε - κι αν σας εξαπάτησαν μια ή δυο φορές, δεν έχετε καμία δικαιολογία για 50 χρόνια «βαράτε με κι ας κλαίω».

      Διαγραφή
  3. Γιά τον εαυτό σου δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ φίλε δεν ντρέπομαι για τίποτα από όλα αυτά για έναν και μόνο λόγο: Ακόμα και αν είμαστε ο χειρότερος λαός του πλανήτη έχουμε δικαίωμα να μας αφήσουν ήσυχους να είμαστε όσο χείριστοι επιθυμούμε εφόσον δεν ενοχλήσαμε ποτέ κανέναν. Είμαστε σε μια χώρα που επί 3000 χρόνια πολεμάμε που επί Βυζαντίου ήμασταν 50 εκατομμύρια και μετά την απελευθέρωση είχαμε μείνει 50...χιλιάδες που φάγαμε 15 γενοκτονίες που κάθε παγκόσμιος και βαλκανικός πόλεμος από εδώ πέρασε που πέρασαν από εδώ οι Άγγλοι οι Γάλλοι οι Πορτογάλλοι οι Τούρκοι οι Ιταλοί οι Οβραίοι με τις μισές από τις φυλές του Ισδραήλ οι Πέρσες η Σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα...και εμείς μόνο καλό δώσαμε σε όλους αυτούς. Και έρχεται ο κάθε βλαμμένος να μου πει να ντρέπομαι. Όχι ρε φίλε δεν ντρέπομαι για όλα αυτά. Για ένα μόνο ντρέπομαι. Που έχασα τον χρόνο μου να διαβάσω τις ανωτέρω Μ....ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λαϊκ!!! αλλα οπως προειπα τα χειροτερα ειναι να το πιστευουμε κιολας ,το οτι ειμαστε οι χειροτεροι https://youtu.be/8faccu3MDmY

      Διαγραφή
  5. Ο αρθρογράφος (Παναγιώτης Γ. Κορφοξυλιώτης) πραγματικά δεν διεκδικεί δάφνες οξύνοιας για να το πω ευγενικά. Τα περισσότερα από όσα αναφέρει είναι καθεστωτικά κλισέ, και όπως συμβαίνει συνήθως σε αφηγήματα προερχόμενα από την εξουσία, περιέχουν κάποια δόση αλήθειας για να κρύψουν τα ΜΕΓΑΛΑ ψέματα.
    Ντρέπεσαι κύριε συνονόματε "Για τη πενηντάρα συνταξιούχο με ανήλικο τέκνο 17 ετών" Αυτή εριξε τα ταμεία εξω φαντάζομαι
    Η μήπως ο "55άρης συνταξιούχος της ΔΕΚΟ με τα 1.500 σύνταξη"
    Για αυτούς που τη μια μέρα ανάγκασαν τα ταμεία να αγοράσουν ομόλογα και την ακριβώς επόμενη τα κούρεψαν (στο χωριό μου το λένε ληστεία αυτό) δε φαίνεται να ντρεπεσαι. Αυτή η μια και μοναδική κλοπή ξεπερνάει κατά πολύ όλα τα ψιλολόγια που αναφέρεις. Αλλά μέσα στο μικρό ζηλιάρικο μυαλουδάκι σου δεν μπορείς να δεις εκεί ψηλα. Μόνο μην τυχόν ο γείτονας σου εχει καμιά συνταξούλα που εσύ δεν πήρες. Και που φυσικά αν σου καθότανε (η σύνταξη) θα την έπερνες κάθε μήνα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

    ΥΓ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
    ΥΓ2 Δεν υποστηρίζω ούτε τη μητέρα ούτε τον ΔΕΚΟ συνταξιουχο, εννοείται ότι είναι άδικο κάποιοι να παίρνουν σύνταξη σε νεαρή ηλικία και άλλοι όχι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κομμουνιστές από πάντα ήταν 8%-9%
    Τόσο είναι και τώρα.6% το ΚΚΕ και 3% το ΚΚΕ εσωτερικού, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.
    Κύριε Καλεντερίδη τα βιβλία της Δημοκρατίας αν μπορείτε να προβάλλετε, να ενημερώνονται οι αναγνώστες.Πρόκειται για σημαντική πρωτοβουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντρέπομαι που κάθε προπαγανδιστική μπουρδολογία του καφενείου αναπαράγεται ως άξιος λόγους κοινωνικός σχολιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα...και η ελλαδα ειναι ενας κρικος στο συστημα ασφαλειας των Ουζα και ο τσιπρας επισης: ο ενδιαμεσος μεταξυ ΗΠΑ-Ρωσιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μπίλλη
      πρέπει να κάνω μια εξήγηση.
      Το ιστολόγιο έχει τρεις διαχειριστές, Ανδρέας, Κριστιάν, Σάββας.
      Ο καθένας αναρτά ό,τι θεωρεί ότι μπορεί να θρέψει τον προβληματισμό για την κατάσταση και το μέλλον της χώρας.
      Δεν είναι ιστολόγιο "γραμμίστικο".
      Δεν είμαστε ούτε οργάνωση, ούτε κόμμα, για να έχουμε "Αυγή", "Ισκρα" κλπ.
      Επίσης, δεν είμαστε ιδεοληπτικοί και νομίζω ότι δεν είμαστε και εύκλοα θύματα, να μας παρασύρει ο κάθε ένας πολιτικός απατεώνας, να γεμίζουμε τις πλατείες των αγανακτισμένων, παίζοντας το παιχνίδι από τη μια πλευρά των εξουσιομανών ανίδρωτων καταληψιών και από την άλλη των γερακιών που λεηλατούν την Ελλάδα.
      Και όλοι αυτοί λεηλατούν την Ελλάδα, επειδή υπάρχουν Έλληνες, πολιτικά ανώριμοι και αφελείς, που κατηγορύσαν τους άλλους μισούς ως γερμανοτσολιάδες, για να ανοίξει η πόρτα και να έλθουν οι άλλοι, να υπογράψουν τη συμφωνία παράδοσης της Ελλάδας για 99 χρόνια.
      Οπότε, καλό είναι να αφήσουμε τα μεγάλα λόγια και να κάνουμε όλοι μας αυτοκριτική.
      Και το κείμενο που μέμφεστε, προσφέρεται για κάτι τέτοιο, για προβληματισμό και αυτοκριτική.
      Άλλωστε, γι' αυτό νομίζω ότι το ανήρτησε ο Ανδρέας και όχι για να λοιδωρήσει τους Έλληνες.
      Προβληματισμός και αυτοκριτική είναι η κατακλείδα μου.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.