9/10/16

Τάκης Λαζαρίδης - Παρακολουθείστε με προσοχή και χωρίς προκατάληψη όσα λέει

9 σχόλια:

  1. Πέρα από την ίδια την ουσία της συζήτησης, από τις ιστορικές ευθύνες ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ για τον ελληνικό εμφύλιο, αυτό που διαπιστώνει κάποιος αντικειμενικός συζητητής, είναι πως στις μέρες μας όλα, τα πάντα, ακόμα και μια ιστορική συζήτηση και ειδικά αυτή εδώ, πολύ περισσότερο μάλιστα με ένα τέτοιο θέμα, που θα μπορούσε κανείς να συζητά για μήνες και που παραμένει ακόμα αμφιλεγόμενο και ίσως μετά από άλλα πενήντα χρόνια να έχουμε μια πλήρη εικόνα και να πλησιάσουμε κάπως την αντικειμενική αλήθεια στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι δυνατό, έρχεται προς υποστήριξη της μνημονιακής επιλογής και τίποτε περισσότερο, τίποτε απολύτως! Και ο Νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"... λέει ο κύριος (πόσο θα χαίρεται ο άνθρωπος που τον αποκαλώ κύριο και όχι σύντροφο) Λαζαρίδης! Έρημος τα μυαλά των διαφωτισμένων από την καθοδήγηση και διαφώτιση των μπολσεβίκων!

      Διαγραφή
    2. Τώρα να πω ότι κατάλαβα τι θες να πεις θα σε γελάσω! Η ουσία είναι συμφωνείς ή όχι με το σχόλιο μου; Χωρίς...γλυκανάλατα σχήματα λόγου, αν μπορείς απάντησε και αντέκρουσε την άποψη μου ότι τέτοιες συζητήσεις ένα και μοναδικό σκοπό έχουν στις μέρες μας (όχι κατ΄ανάγκην από αυτούς που τις διατυπώνουν, αλλά από το σύστημα που τις προβάλλει) : την στήριξη της μνημονιακής επιλογής, όλα τ΄άλλα είναι να έχουμε να λέμε....

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει μία δόση αλήθειας.Πράκτορες των Αγγλών σε κομμουνιστικό κόμμα και ελληνικό κράτος ευθύνονται για τον εμφύλιο.Κυρίως στο πρώτο.Βέβαια η τραγωδία του εμφυλίου δεν είναι η μεγαλύτερη του 21ου αιώνος για την Ελλάδα.Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μετά την τραγωδία του ευρώ που είχε περισσότερα παράπλευρα θύματα και μεγαλύτερη υπβάθμιση της χώρας γεωστρατηγικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασα πάσα ιδέα με το σχόλιο σου! Πραγματικά πιστεύω πλέον οτι σας ψεκάζουν στην Ελλάδα, δεν υπαρχει κανενα επιχείρημα και κανενας αντίλογος σε αυτο που γράφεις δείχνει όμως γιατί είμαστε του κλωτσου Κασιδιάρης του μπάτσου. Από όσα ειπε ο άνθρωπος δεν κατάλαβες λέξη!

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβες πραγματικά τιποτα από όσα ειπε ο άνθρωπος δυστυχως

      Διαγραφή
  3. Αρα,ειμαστε χαμενοι...και ειμαστε χαμενοι,τωρα ακριβως που γκρεμιζεται ο κοσμος...
    Φαινεται λοιπον,οτι ο χαμός της Ελλαδος ειναι το εναρκτηριο λακτισμα για τον χαμό του κοσμου ολου...
    Εμεις ειμαστε χωρις προκαταληψεις.Εσεις;
    Εκτος κιαν πιστευετε οτι εμεις οι Ελληνες και ιδιως οι αριστεροι Ελληνες,παρεσυραν τον κοσμο σαυτο το σπιραλ...θανατου να πω;
    Το ΚΚΕ εσπρωξε την Ελλαδα στην Ευρωπη και το ΚΚΕ εσπρωξε την Ελλαδα στο ευρω...
    Και την Namco στην θεσσαλονικη την εξολοθρευσε η αριστερα και την Χρωπει επισης η αριστερα...ειναι 2 ωρες το Video και δεν ξερω αν θα του δωσετε σημασια.
    Aλλα αν θελετε πιστεψτε οτι αν δεν ηταν η αριστερα θαταν κατι αλλο.Τοχουμε πολυ εντονα.Το βλεπουμε καθημερινα:Ο ενας εναντιον του αλλου αλλα ποτε κατα των ξενων...Μην επαναλαμβανομαστε κατα τροπο ανουσιον...https://youtu.be/dfngR-VkrRs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι σιγουρος οτι γνωριζετε τα περι Βασιλικων και Βενιζελικων ή οχι;
      Που ησαν οι κομμουνισται τοτε;

      Διαγραφή
  4. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧ. ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ
    Το Κομμουνιστικό Κίνημα στην Ελλάδα
    ΤΟΜΟΙ Α και Β
    ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.