22/10/16

Να μην γίνουμε Χετταίοι…

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*
Όσο είμαστε απορροφημένοι με τον ΕΝΦΙΑ, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα -και τα κολλητηλίκια του Μητσοτάκη με την SIEMENS –  ένας ανελέητος εχθρός ροκανίζει το Έθνος: η υπογεννητικότητα. Η Ιστορία είναι γεμάτη από λαούς  που έσβησαν από την Ιστορία, αφήνοντας μόνο σπαράγματα της ύπαρξης τους στα μουσεία. Η αντιμετώπιση των κινδύνων για την γλώσσα ή την Πίστη μας, για να έχει σημασία η όποια οικονομική πολιτική μας, έχουν ως προϋπόθεση να υπάρχουν Έλληνες.
Για να μείνει ο πληθυσμός της Ελλάδας σταθερός στους σημερινούς αριθμούς θα πρέπει ο μέσος όρος των γεννήσεων ανά ζευγάρι να είναι 2,1 παιδιά. Σήμερα είναι 1,3, με μέσο όρο στην Ευρώπη το 1,49! Κι αν θέλουμε φυσικά να αυξηθεί ο πληθυσμός μας, που χρόνια τώρα γερνάει, πρέπει οι γεννήσεις να ανεβούν σταθερά πάνω από το 2,1.  Ήδη από το 2011 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις και μειώνεται συνεχώς ο πληθυσμός μας. Με τα σημερινά δεδομένα το 2050 από 11 εκατομμύρια θα είμαστε 8.
Η υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με τις εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις και την μαζική μετανάστευση των νέων λόγω της κρίσης οδηγούν αυτονόητα σε δραματική μείωση του αληθινού οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας. Θα γίνουμε χώρα γερόντων, της οποίας ο ολοένα απομειούμενος αριθμός εργαζομένων δεν θα μπορεί να στηρίξει κανένα ασφαλιστικό σύστημα.
Στο ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα πρέπει να συνυπολογίσουμε τον ισλαμικό εποικισμό που συντελείται στην χώρα μας λόγω  της καταστροφικής ιδεοληψίας της αριστεράς που έδωσε το άρατε πύλας και της δυστυχώς ενδοτικής στάσης της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ, που έχει ενστάσεις μόνο για το …κόστος εκάστου πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη.
Αυτό σημαίνει πως ενώ ο δικός μας αριθμός, των Ελλήνων το γένος, θα μειώνεται συνεχώς, λόγω της αθρόας εισόδου σουνιτών μουσουλμάνων λαθραίων και του υψηλού ποσοστού γεννήσεων τους, θα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός αυτής της νέας μειονότητας, που σε λίγες δεκαετίες θα καταστεί πλειονότητα! Αυτή η ζοφερή προοπτική δεν είναι κινδυνολογία αλλά απλά μαθηματικά.

Για τη συνέχεια Karfitsa

13 σχόλια:

  1. Ο Κρανιδιωτης καηκε με την απολυτη συμπλευση του με το φασιστικο (και καθολου πατριωτικο, για μην ξεχναμε αντιρατσιστικους, λαθρομεταναστευτικους κ.α ανθελληνικους νομους)καθεστως Σαμαρα. Τωρα δεν μπορει να ξεπλυθει επισημαινοντας ως κινδυο, αυτα ποπυ πολεμουσε ως παρακοιμωμενος του Σαμαρα.Λυπαμαι Φαηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, Ο Σαμαρας με τον ανεκδιηγητο Στουρναρα, δεν εκαναν το παιδια τεκμηριο; Ακουσαν που υποστηριζεται οτι: Τα παιδια ειναι ο πλουτος καθε εθνους και το εξελαβαν κυριολεκτικα. Τα εκαναν τεκμηριο. Εβαλαν σε γονεις 5 και 6 παιδιων αυθαιρετα φορολογητεο εισοδημα 50 και 60 χιλιαδες Ευρω, οταν οι ιδιοι οι γονεις επαιρναν γαλα για τα παιδια τους απο την εκκλησια. Για να μην ξεχνιομαστε Φαήλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθε Ελλην πρεπει να κανει το καθηκον του να αυξηθουν οι αριθμοι των παιδιων .Τι περιμενετε αρχιστε τη δουλεια αποψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Να μην γίνουμε Χετταίοι…"

    Λιβανέζοι θα γίνουμε.
    θα ζήσουμε σκηνές Λιβανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To 1980 o μέσος όρος παιδιών ανά οικογένεια ήταν 3. Μετά οι Πολύτεκνοι άρχιζαν να πληρώνουν μισθούς σε ανεπρόκοπους του Δημοσίου.Για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να γίνει το αντίστροφο. Όσοι σιτίστηκαν από το Δημόσιο και δεν έκαναν οικογένεια να
    πάρουν σύνταξη 386 και να επιστρέψουν το/τα σπίτι/α που πήραν από το μισθό τους.
    To 1,3 που αναφέρει ο κύριος Κρανιδιώτης αφορά Έλληνες και λαθρομετανάστες. Ο μέσος όρος στους Έλληνες είναι 0,8 παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ενας κρυπτοκομμουνιστης. Αυτα τα εκαναν στη Σ. Ενωση με φορο αγαμιας. Γιατι βρε ανθρωπε να επιστρεψουν χρηματα και να ψωμοζουν? Δεν εργαστηκαν οι ανθρωποι? Εχεις δουλεψει σε νοσοκομειο να δεις τι ωραια λουφαρεις?Ο λογικος ανθρωπος που ειναι φιλελευθερος στη σκεψη, βλεπει πως θελουν να τον φτωχοποιησουν και ετσι αρνειται να αναπαραχθει. Δηλαδη τι να κανει? Να καταδικασει τους απογονους του να ειναι βορα των ολιγαρχων (εργατες/στρατιωτες)? Ειναι πραξη αγαπης αυτο? Ε? Λιγο μας ενδιαφερει αν η χωρα καταρρευσει.Ας κανουν παιδια οι μεγαλοαστοι για να τα χρησιμοποιουν ή ας εισαγουν (αυτο κανουν). Δεν τους εμποδιζει κανενας..... Οσο για τον πατριωτη κομμαντο Γαρουφαηλ μας λεει ποσα εχει????????

      Διαγραφή
    2. Κύριε Μουράτογλου όλη η κοσμοθεωρία σας μάλλον περιστρέφεται μόνο γύρω από το χρήμα...κάτι που είναι εντελώς ξένο με την παράδοση μας.
      Αυτό εξηγεί και τον κοινότοπο τρόπο ερμηνείας της υπογεννητικότικας απο μέρους σας.
      Δεν μας εξηγήσατε πως γίνεται το πρόβλημα της υπογεννητικότητας να υφίσταται
      και από την εποχή ακόμα των παχέων αγελάδων και της καλοπέρασης ...;

      Διαγραφή
  6. η ελλειψη εθνικου στοχου,βλεπε:παγκοσμιοποιηση,η αλλαγη νομοθεσιας βλεπε:καταργηση νομων περι μοιχειας,εκτρωσεων,περι ισοτητας γυναικων, αλλαγη ηθικων αναφορων ταυτογχρονα με τους νομους βλεπε:σεξουαλικη απελευθερωση,αυξηση των εκτρωσεων,"απελευθερωση" της γυναικας που σημαινει καριεροποιηση της και ταυτιση των συνηθειων της με αυτες του ανδρα,η αυξηση του βιοτικου επιπεδου που εμπλεκει τους νεους σε πολυχρονες-πολυδαπανες σπουδες κυριως στο εξωτερικο,ειναι τα αιτια που μουρχονται στο μυαλο για την υπογενντικοτητα...
    Αλλα ολα αυτα εκπορευονται οχι απο το πασοκ ή την αριστερα αλλα απο την Ε.Ο.Κ.
    Γιαυτο οι γερμανοι δεν πιστευαν οτι ο χωρος της ενωμενης ευρωπης δεν αποτελει ιδανικο χωρο για την Ελλαδα κιοχι γιατι ησαν ρατσιστες...
    Το βαθυ κρατος ομως ειχε αλλη στρατηγικη κατα νου: Το προβλημα της Ελλαδος-Τουρκιας να γινει και προβλημα Ευρωπης-τουρκιας και βεβαια οι αθροες επιδοτησεις σε "σκληρον" συναλλαγμα,οπως και στην συνεχεια η "Ευρωποιηση" της δραχμης και αρα ολου του διαθεσιμου νομισματος ανα χειρας του βαθεος κρατους...Δεκαρα δεν εδωσαν ποτε για τον πολιτη,γιατι απλουστατα αυτος τους ηταν ενα...προβατο, απεχθες,τεμπελικο,ανωριμο και παντελως αναξιο...
    Τι σας θυμιζει η ολη τελευταια περιγραφη: Μασονους; Μπορει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και βεβαια αυτη η στρατηγικη της μεταθεσης του προβληματος θα πρεπει να ομολογησω:Ειναι οντως εξαιρετικη!!!
      Αλλα επαρκει;

      Διαγραφή
    2. Διεκδικουμε λοιπον ακομη την πρωτοκαθεδρια της δυτικης σκεψης που πηγαζει απο τον Ελληνισμο και που θα πολεμα διαρκως να επικρατησει στην σκοταδιστικη θεοκρατουμενη ανατολη...αν υποχωρουμε συνεχως,το κενο που αφηνουμε πισω θα καλυφθει τοσο στο πνευματικο χωρο(εχει γινει;) οσο και στον γεωγραφικο απο τον εχθρο...και ο αγωνας ειναι αεναος...και πρεπει εμεις να σηκωσουμε το βαρος κιοχι να το μεταθετουμε σε αλλους.Ουτε βεβαια να υποκινουμαστε σε εξτρεμισμους απο αλλους,εφοσον εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε σαφοποιησει το που ανηκουμε,ποιος ειναι ο στοχος μας και ποιο το χρεος μας...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.