8/9/16

Σήμερα στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Στην Κύπρο φθάνει σήμερα ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα B’, για σύντομη επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ανασκόπηση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ιορδανίας, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση τους. Παράλληλα, θα γίνει ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων στην περιοχή.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Το Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, 2016 λόγω της αναμενόμενης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Βασιλιά της Ιορδανίας, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κοινό παρακαλείται όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.