8/9/16

Πρόσκληση Μέρκελ στον Αναστασιάδη για δείπνο στο Βερολίνο

Νικόλας Μαρκαντώνης
Στη Γερμανία μεταβαίνει την Κυριακή, μετά από πρόσκληση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα, που θα ακολουθήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. 

Στο δείπνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, έχουν προσκληθεί οι Ηγέτες της Πορτογαλίας, της Λιθουανίας και της Λετονίας, ενώ κατά τη διάρκεια του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να ενημερώσει την κ. Μέρκελ για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό. 
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη, ο Νίκος Αναστασιάδης, μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον βασιλιά της Ιορδανίας, θα μεταβεί στην Αθήνα για να συμμετάσχει την Παρασκευή στη Σύνοδο Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ, την οποία έχει συγκαλέσει ο Αλέξης Τσίπρας.
Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας, θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της ΚΔ, ενώ αναμένεται να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό. 
 Σημερινή

1 σχόλιο:

  1. Αυτο που "μαγειρευεται" μεταξυ του Αναστασιαδη και της Μερκελ δεν θα μας βγει σε καλο...αν κρινουμαι απο το αποτελεσμα της προηγουμενης συναντησης το "δειπνο" ηταν οι Καταθεσεις των Κυπριων...ελπιζουμαι τωρα να μην ειναι το Κυπριακο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.