12/9/16

Από μικρό κι από... Λεβέντη μαθαίνεις την αλήθεια - Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν βασιλόφρονας που έπαιρνε δουλειές από τη χούντα


Δείτε παρακάτω, σε άλλο βίντεο, τι λέει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας για τον πατέρα του και τη χούντα:

14 σχόλια:

  1. Ε, και; Από πότε αμαρτίες γονέων θα παιδεύουν τέκνα; Φταίει ο Τσίπρας για τον πατέρα του; Και ο πατέρας τού Γεωργίου Ράλλη ήταν κατοχικός πρωθυπουργός.

    Μην πέφτετε τόσο χαμηλά. Σημασία έχει τι κάνει ο Τσίπρας και όχι ο πατέρας και ο ... παππούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσίπρας λέει ότι ο πατέρας του πήγε φυλακή από τη χούντα.
      Ενώ όλοι γνωρίζουν και όχι μόνο οι Έλληνες, τι ακριβώς εκάνε με τη χούντα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ας πούμε στις αραβικές χώρες.
      Αυτό δεν είναι ένα θέμα.
      Αν είναι ειλικρινής, να αναγνωρίσει την ιστορία του πατέρα του και να πάψει επιτέλους τα ψέμματα.
      Όχι άλλα ψέμματα.

      Διαγραφή
    2. Σάββα, άκουσε προσεκτικά τι λέει ο Λεβέντης και δες αν κατηγορεί το πατέρα. Άλλωστε, ομολογεί ότι συνεργάστηκε μαζί του. Τι έκανε δηλαδή με την χούντα και, με την ίδια λογική πρέπει να καταδικάσομε όλους που έπαιρναν έργα τότε, όπως τον Δοξιάδη, ο οποίος έφερνε τόσο συνάλλαγμα στην Ελλάδα από τα αραβικά κράτη.

      Ο Τσίπρας λέει ότι καταδικάστηκε ο πατέρας του, "όχι τίποτε σπουδαίο" (απομαγνητοφωνώ σωστά;). Δεν λέει ούτε τι καταδίκη ήταν αυτή, ούτε τον λόγο.

      Αρκετά μπορείς να καταλογίσεις κι έχεις ήδη καταλογίσει -και καλώς- στον Τσίπρα. Δεν χρειάζεται να ανακατεύομε και γονείς. Έτσι το βλέπω εγώ.

      Διαγραφή
    3. Ο πατερας του ηταν και οχι αυτος. Συμφωνω οτι δεν ευθυνεται ο γιος για τον πατερα του, αλλα τα λεφτα του πατερα του τα δεχτηκε, λεφτα απο μπιζνες με την χουντα. Τελικα για τον κο τσιπρα η χουντα ηταν καλη η κακη, ας μας απαντησει.

      Διαγραφή
    4. Δεν έκανε μπίζνες ΜΕ την χούντα, αλλά ΕΠΙ χούντας.

      Διαγραφή
    5. Nativist, ο Τσιπρας λεει και κατι αλλο, οτι ο πατερας του δεν μπορουσε να εχει επαγγελματικη δραστηριοτητα λογω της καταδικης.Συμφωνουμε απολυτα οτι οι αμαρτιες των γονεων δεν πρεπει να βαρυνουν τα τεκνα και ο Τσιπρας θα μπορουσε με δυο λογια να το κλεισει το θεμα. Ομως αντ'αυτου αρχιζει και λεει ψεμματα για να καλυψει τι ? Αυτο ειναι που με προβληματιζει.

      Διαγραφή
    6. Nativist
      είσαι προφανώς νεαρός/-ά και αγνοείς επειδή δεν το βίωσες ότι για να κάνεις έργα επί επταετίας έπρεπε προηγουμένως να κάνεις έργα με το καθεστώς. Η επαγγελματική ούτως ειπείν "διαπλοκή" ήταν προϋπόθεση.

      Διαγραφή
    7. Βασίλη,

      Το θέμα δεν είναι αν άρχισε να λέει ένα ή δύο ψέμματα. Θέλεις αμηχανία, θέλεις διότι είναι πατέρας του, αδιάφορο. Αυτό που είπα και επαναλαμβάνω είναι ότι έχομε τόσα ράμματα για την γούνα τού ίδιου, που είναι περιττό να τον κατηγορούμε ότι πήγε να καλύψει (;) το πατέρα του. Άλλωστε, τι ακριβώς τού προσάπτει ο Λεβέντης; Ουσιαστικά τίποτε.

      Ιωάννη,

      Δεν είμαι νεαρός, ίσως είμαι πολύ πιο μεγάλος από σένα, για να ξέρω ότι αυτό συμβαίνει με όλες τις κυβερνήσεις, όταν παίρνεις δημόσια έργα. Κόμισε γλαύκα ες Αθήνας.


      Διαβάστε και οι δύο ξανά το σχόλιό μου 12 Σεπτεμβρίου 2016 - 5:14 μ.μ. Νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές.

      Διαγραφή
    8. Nativist
      επομένως αναιρείς το σχόλιό σου 13 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:50π.μ. Συμφωνούμε τώρα.

      Διαγραφή
  2. Ηθος, το του ύφους του οποίου μιμείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)καλα...να μας πει κιο λεβεντης τι του ψιθυριζαν οι πρεσβεις στις πρεσβειες που επεσκεπτετο...
    2)Ηρωα αλεξηηηη...
    3)ελατε τωρα...υπαρχουν και αληθειες χειροτερες απτα ψεμματα του αλεξη...
    4)αλλα εμπαση περιπτωση,ποιον να πιστεψει κανεις; ολοι ομιλουμεν ανευ απτων αποδειξεων...ητοι ολοι κανουμε κουτσομπολιο επιπεδου λαχαναγορας...ητοι αγοραια...
    5) το χρημα να πεφτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγη τσίπα και λίγη ντροπή δεν βλάπτει.
    Αν ο μπαμπάς του κυρίου Τσιπρα ήταν πατέρας κάποιου υποτιθέμενου δεξιού (κατά την προοδευτική κατηγοριοποίηση) πρωθυπουργού... θα είχε γίνει κουρνιαχτός.
    Αν όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια συνέβαιναν με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα ξεσπούσε πόλεμος.
    Εχει δίκιο ο κύριος Καλεντερίδης.
    Μας έχει φλομώσει κυριολεκτικά στο ψέμμα. Όχι άλλα ψέμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να εχεις μεγαλη κατασκευαστική εταιρία εν μέσω χούντας απο μονο του δείχνει οτι δεν πρέπει να ήσουν αριστερός.Ηταν πολλα τα εμπόδια που μπορούσε να βάλει η χούντα σε κάποια μη αρεστό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.