9/9/16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: να πάνε να ΓΑ@@ΘΟΥΝ οι ΤΟΥΡΚΟΙ...


Πριν λίγες μέρες ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε, μίλησε “έξω από τα δόντια” στους Τούρκους κατοίκους της Ολλανδίας, με αφορμή  τις διαδηλώσεις με κόκκινες σημαίες που διοργάνωσαν στο Ρότερνταμ.
Δίνοντας συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές να κρέμονται από τα χείλη του, έστειλε τους Τούρκους «να παν να γ@@@@@@», καθώς «η Δημοκρατία δεν είναι μια καφετέρια, όπου μπορείτε να επιλέξετε όλα ή τίποτα». Δήλωσε ότι οι Τούρκοι που διαμένουν στην Ολλανδία οφείλουν να συμπεριφέρονται σαν Ολλανδοί Τούρκικης καταγωγής κι όχι σαν Τούρκοι της Ολλανδίας ενώ είναι απαραίτητο να «σέβονται τα πρότυπα και τις αξίες» της χώρας.
Όταν οι εκλεγμένοι αρχηγοί δε 'μασάνε' τους βάζουν στη θέση τους τους Τούρκους...


VOICENEWS


Turkey’s foreign ministry criticizes Dutch PM’s anti-Turkish remarks




11 σχόλια:

  1. Ίσως αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ρόττερνταμ όπου υπάρχει και ένα τζαμί, ο Δήμαρχος είναι Μουσουλμάνος, Μαροκινής καταγωγής, αφθονούν δε οι τούρκοι. Ίσως και να είναι η Ευρωπαϊκή πόλη με τούς περισσότερους αναλογικά τούρκους τουλάχιστον στην Ολλανδία. Τώρα αν σκεφθεί κανείς την διακίνηση και κάποιων "ειδικών εμπορευμάτων" από το μεγαλύτερο λιμάνι τής Ευρώπης (Europort, δεύτερο στον κόσμο μετά την Σιγκαπούρη) και το ότι τα τούρκικα καταστήματα είναι τύπου καφε-πίτσα (σε κάποια και με foto τού Μουσταφά Κεμάλ στον τοίχο), φαστφουντάδικα κ.ο.κ. όπου ομιλούνται μόνο τούρκικα και κάτι απαραίτητα Ολλανδικά, ελάχιστα δε αγγλικά, μπορεί να υποθέσει και το ποιόν των τούρκων που βρίσκονται τουλάχιστον εκεί, αλλά και τούς λόγους που οι Ολλανδοί θα "τούς τα έχουν μαζεμένα". Και σίγουρα μάλλον πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή τής απεριόριστης ανοχής απέναντί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά είναι όταν συνορεύεις με το Βέλγιο και τη Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σσυμφωνώ πάντως με το να εκφράζεται έτσι ο πρωθυπουργός μιας ευρωπαικής και υποτίθεται προοδευτικής χώρας για έναν άλλο λαό ό,τι και να έχει κάνει αυτός.
    Γιατί με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε και κάποιος άλλος να πει το ίδιο και για μας τους Έλληνες επειδή έχουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα και αυτός κάνει ότι κάνει.
    Άλλο τι λέμε μεταξύ μας και άλλο όταν εκφράζεται κάποιος που κατέχει δημόσιο αξίωμα. Νομίζω ότι αυτή η δήλωση απλώς καταδεικνύει το χαμηλό επίπεδο του συγκεκριμμένου πολιτικου και το ποιόν πολλών Ευρωπαίων που μερικούς εμείς εδωπέρα τους θαυμάζουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνεις λάθος ἀγαπητέ.

    Ὅταν μιλᾶς σὲ κάποιον χρησιμοποιεῖς τὴν γλῶσσα ποὺ χρησιμοποιεῖ ὁ ἄλλος ὅταν ἀναφέρεται σέ σένα,καὶ δημοσίως(τὸ ἄκουσα σὲ VD) σοῦ λέει ἀναιδῶς πώς ἦρθε γιὰ νὰ σοῦ γονομοποιήση τὶς Εὐρωπαῖες,τότε νομίζω καὶ λίγα τοὺς εἶπε καὶ πολὺ μαλακὰ τοὺς τὸ εἶπε.
    Ἔπρεπε ὅ,τι τοὺς εἶπε νὰ ἀκολουθῆται καὶ ἀπὸ κλωτσιά καὶ σφαλιάρα μὲ πίεσι,διότι μόνο αὐτὸ καταλαβαίνουν(τὴν ξέχασες τὴν Μυρτούλα,τὸν Καντάρη;)

    Γιὰ τοὺς Ἕλληνες ψηφοφόρους τοῦ Τσίπρα(καὶ τοῦ Μητσοτάκη ,θὰ προσέθετα ἐγώ) νὰ τὸ πῆ καὶ νὰ ἁγιάση τὸ στόμα του.

    Σὰν πολύ εὐγενικοὶ καὶ πολιτισμένοι εἴμαστε σὲ αὐτὰ τὰ ἀπορρίμματα ποὺ ἦρθαν ἀπρόσκλητοι καὶ τοὺς ὀνομάζουμε "μετανάστες" ἐνῷ εἶναι ἁπλῶς ἘΙΣΒΟΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν λέει πουθενά να πάνε να γαμηθούν οι τούρκοι αλλά είναι ωραίος πιασάρικος τίτλος για να διαβαστεί απο πολλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαφωνώ με τον κύριο πρωθυπουργό.Δεν χρειάζονται οι Τούρκοι υπενθύμιση.Τον κάνουν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεί βλέπετε υπάρχει πρωθυπουργός με εθνική συνείδηδη και αγάπη για την Χώρα του!
    Στην Ελλάδα οι πρωθυπουργοί είναι τσιράκια των ''δανειστών'' και το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι ο παχυλός μισθός οι αρπακτές και το πως θα επιβιώσουν πολιτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι μουσουλμανοι,ποιο ευκολα παιρνουν νυφες μη μουσουλμανες,παρα γαμπρους.ο λογος ειναι προφανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα...να μας το ξαναπουν σε καμμια εικοσαρια χρονακια οταν θαχουν εμουσουλμανισθει ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.