5/9/16

Αιγυπτιακός κολοσσός επεκτείνεται στην Κύπρο - Θα συνεργαστεί με μεγάλη κυπριακή εταιρεία

Στην Κύπρο ενδιαφέρεται να επεκτείνει τις εργασίες της η Αιγυπτιακή εταιρεία Samaha Plastic Company η κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην αιγυπτική αγορά και στοχεύει να αναπτύξει συνεργασία με άλλη κυπριακή εταιρεία.
Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Πρεσβεία της Αιγύπτου στη Λευκωσία έστειλε ήδη συνημμένη πληροφόρηση στο ΚΕΒΕ με στόχο να ενημερώσει τα μέλη του που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τη συγκεκριμένο κολοσσό.

Το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Αίγυπτο
H Samaha Plastic Company Ιδρύθηκε το 1999 από τον Mr. Hesham Samaha και τον συνέταιρο του Dr. Mohamed Ashraf Samaha. και διακρίνεται σήμερα στον κλάδο των πλαστικών για τις συνεργασίες της με μεγάλες πολυεθνικές όπως η Pampers και τα KFC έχοντας ως ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα ότι μπορεί να πακετάρει οποιοδήποτε προϊόν και να το στείλει σε κάθε χώρα του εξωτερικού. Έχει παράλληλα το ISO 22000 στο Food Management και είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Αίγυπτο.
Περισσότερα για τον Αιγυπτιακό κολοσσό που ρίχνει άγκυρα στην Κύπρο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της http://www.samahaplastic.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.