22/9/16

Ρωσικές πηγές: Ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber κατά αίθουσας επιχειρήσεων στο Χαλέπι και σκότωσαν 30 ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς μυστικών υπηρεσιών

Alerte ! – Syrie: Attaques de missiles Russes: 30 officiers israéliens, britanniques, turcs, saudiens etc, tués
Τα ρωσικά πλοία που σταθμεύουν στα παράκτια ύδατα της Συρίας στόχευσαν και κατέστρεψαν μια αίθουσα επιχειρήσεων σκοτώνοντας πάνω από 2 ντουζίνες ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς πληροφοριών.
« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στο βουνό Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς, » αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.

Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας  Χαλεπίου στο μέσον του θεόρατου όρους Sam’an και σε παλιές σπηλιές. Η περιοχή είναι χωμένη σε μια οροσειράς.
Πολλοί αμερικανοί,τούρκοι,σαουδάραβες,καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν  τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.Σκοτώθηκαν 30 ισραηλινοί αξιωματικοί.

« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στα βουνά Sam’an σκοτώνοντας 30 Iσραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς, » αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.

Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας  Χαλεπίου στο μέσον του υψηλού όρους Sam’an και σε παλιές σπηλιές. Η περιοχή είναι βαθιά σε μια οροσειρά.
Πολλοί αμερικανοί,τούρκοι,σαουδάραβες,καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς.Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν  τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.Παράλληλα ο συριακός στρατός και σύμμαχοί του ανέκτησαν αρκετά συγκροτήμτα και υποδομές στο Νότο Χαλεπίου και συγκεκριμέν στο  al-Ramouseh, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων του Δημαρχείου και τις εγκαταστάσεις ενός  εργοστασίου με χημικά προιόντα αφού κατάφεραν να εκδιώξουν τους τρομοκράτες .fars 21.9.16


Syrie: Attaques de missiles Russes: 30 officiers israéliens, brits, turcs, saudis etc, tués.

21-09 à 10:00 (Moscou): Syrie: Attaques de missiles Russes: 30 officiers israéliens, brits, turcs, saudis etc, tués.
FILE: 30 Foreign Intelligence Officers Including Israelis Killed in Russia Missile Attack
 
3 missiles Calibre tirés par la flotte Russe sur un centre de commandement des terroristes dans la région d’Aleppo (Syrie) ont tué une trentaine d’officiers: Israéliens, britanniques, turcs, quataris et saoudis. Ces officiers dirigeaient les opérations des terroristes dans la région.
Rappel: De tous les pays présents en Syrie, seuls la Russie et l’Iran le sont légalement, à la demande du Président Assad.
Mise à jour (19:00 Moscou) Le porte-avions Russe « Admiral Kuznetsov » est envoyé renforcer la flotte Russe en Méditerrannée au large de la Syrie.

aviankr1781_takr-admiral-flota-sov

Mise à jour (22-09 à 00:30 Moscou) Selon une information en attente de confirmation, la Russie a informé les USA que tout avion survolant la Syrie sans autorisation préalable sera abattu.

Ενημέρωση (22/9, 00:30 ώρα Μόσχας) Σύμφωνα με πληροφορία σε αναμονή επιβεβαίωσης, η Ρωσία ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι κάθε αεροπλάνο που θα πετάξει επάνω από τη Συρία χωρίς προηγούμενη άδεια θα καταρριφτεί.

1018728086

https://rusreinfo.ru/fr/2016/09/syrie-attaques-de-missiles-russes-30-officiers-israeliens-brits-turcs-saudis-etc-tues/


4 σχόλια:

  1. Μ'αρέσει το στυλ της Ρωσίας τελικά.

    Έχει πάρει όλες τις ρεβάνς, πλην μίας.

    Αναρωτιέμαι σε τι βαθύ πηγάδι έχει ρίξει τον Ερντογάν, και του τρόχει παρουσιάσει σαν τζακούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ!!! νομιζω ειναι καιρος να μεταφερουμε την Ελλαδα κατα Ατλαντιδα μερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξοχα εκαναν οι ρωσοι..οι δυτικοι ειναι εντελως ΑΝΑΝΔΡΟΙ..ΠΑΝΤΑ ..νικουσαν αοπλους..τωρα ομως ?χα..χα..χι χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω το φωναζω χρονια οτι μονο με την Ρωσια υπαρχει ελπιδα. Ολοι οι αλλοι ειναι γκανγκστερς... Καποια παπαγαλακια εδω μεσα τρεχουν να ειρωνευτουν οποιαδηποτε αναφορα γινεται για την μονη ελπιδα του κοσμου. Την Ρωσια. Αλλα το τελος ερχεται γρηγορα και σταθερα. Ολη αυτη η γιουφτικια σαβουρα που θελησε να γινει αρχοντισσα του κοσμου θα βιωσει συντομα το τελος της μαζι με ολα τα κατακαθια που εγλυφαν τα βρωμοποδαρα τους προδιδοντας καθε ιερο και οσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.