20/9/16

Δημοσίευση της Ένωσης Ευρωπαίων Φυσικών αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή της 11ης Σεπτεμβρίου

Δίκτυο Βολταίρος | 19 Σεπτεμβρίου 2016

Για δεκαπέντε χρόνια μισθωμένοι εμπειρογνώμονες από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβεβαίωναν ότι η κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων και του Πύργο 7 του World Trade Center στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 οφείλεται στη προβολή  δύο αεροσκαφών γραμμής επάνω στους δύο πρώτους πύργους.

Η διάσημη European Physical Society δεν το καταλαβαίνει έτσι.  Δημοσίευσε πρόσφατα στην επιθεώρηση της European Physics News, ένα άρθρο των Steven Jones, Robert Korol, Anthony Szamboti και Ted Walter, που ισχυρίζεται και αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια περίπτωση ελεγχόμενης κατεδάφισης.

Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά




12 σχόλια:

  1. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΩΟΥΝ ΤΙ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ DIMITRIS PLOTINOS20 Σεπτεμβρίου 2016 - 4:42 μ.μ.

      Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήστε γραφή με κεφαλαία γράμματα στα σχόλια.

      Διαγραφή
  2. Πόσοι είναι οι Πλοτίνοι,κύριε Ψαγμένε, στον πλανήτη, στην Ευρώπη, στο Ελλαδιστάν; 350 Αμερικανοί φυσικοί, αρχιτέκτονες, ειδικοί των κατεδαφίσεων επιστήμονες άλλων σχετικών ειδικοτήτων και τέως επιτελείς της πυροσβεστικής υπηρεσίας είχαν προβεί σε ανάλογες ανακοινώσεις/καταγγελίες συνοδευόμενες με παραστατικά βίντεο. ΄Ολα αυτά απωθήθηκαν στο σκοτάδι ως καταγέλαστες συνωμοσιολογίες από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ και βρήκαν καταφύγιο σε ελάχιστες ηρωϊκές αμερικανικές ιστοσελίδες. Η μεγίστη πλειοψηφία των Αμερικανών τελεί σε παχυλή άγνοια. Μόνον ένας ηρωϊκός Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, θωρακισμένος με το τεράστιο επιστημονικό κύρος και το
    άτρωτο συντηρητικό μητρώο του πρώην υπουργού του Ρέϊγκαν και αρχισυντάκτη
    της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου, τολμά να αναφέρεται σ' αυτά τα πορίσματα στην αρθρογραφία του κατά του σκοτεινού βαθέως κράτους.
    Είδατε οποιαδήποτε αναφορά σ' αυτές τις αποκαλύψεις στα ελλαδικά ΜΜΕ, οποιασδήποτε πολιτικής απόχρωσης ή σ' αυτά οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας, της Ρωσίας περιλαμβανομένης; Πουθενά.
    Ιδού λοιπόν η αξία της προσφοράς των τεσσάρων Ευρωπαίων φυσικών, της European Physics News και του Δικτύου Βολταίρος, στον πολλαπλασιασμό των
    "Ψαγμένων" στην ήπειρό μας και στην αφύπνιση των υπολοίπων -όσων τέλος πάντων διαβάζουν την παρούσα ιστοσελίδα στην αποικία του 4ου Ράϊχ.
    Αλλά εσείς επικοινωνείτε φαίνεται μόνο με τις πολύξερες και ευδιάθετες κατσαρίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εννοω Asterie Toxotis. Δεν καταλαβες τα λεγομενα μου. Αυτό ακριβως γραφω και εγω. Ότι σε αυτόν τον πλανητη η πλεμπα κυριαρχείται από τα αυτά που φαίνονται. Δεν βαζει το μυαλο να σκέφτεται διαβολικα. Τα παντα στον πλανητη εχουν καποια αιτια και οδηγουν σε καποιο σκοπο, που γινεται με βαση τα συμφεροντα αυτων που διοικουν τον κοσμο. Τωρα θα μου πειτε ποιοι διοικουν τον κοσμο. Αυτοι που ριξανε τους πυργους. Και ποιοι ριξανε τους πυργους; Αυτοι που σκοτωσανε τον Κεννεντυ. Και ποιοι σκοτωσανε τον Κεννεντυ; Αυτοι που σκοτωσανε τον Λίνκολν. Kai pοιοι σκοτωσανε τοn Λiνκολν; Αυτοι που σκοτωσανε τον Kαποδιστρια. Και ποιοι σκοτωσανε τον Καποδιστρια; Αυτοι που σκοτωσανε την Ελληνικη Επανασασταση το 1821 με τα δανεια και βαλανε φυλακη τον Κολοκοτρωνη. Παντα η αρχη και το τελος ειναι το ιδιο. Όλα είναι πολύ απλα. Θα μου πειτε παντα θα υπαρχουν και προδοτες. Ετσι είναι η ζωη. Η αεναη μαχη του δικαιου με το αδικο, της αληθειας με το ψεμα, της ελευθεριας με την σκλαβια.

      Διαγραφή
    2. Δεν τα λεω εγω. Όλα είναι πια στο φως. Ισως μερικοι καλοπιστοι η και κακοπιστοι βρεθουν να πουν διαφορα.

      Είναι πια όλα στο φως, η αεναη μαχη κατά τον Ηρακλειτο.

      http://katehon.com/article/brief-summary-rothschild-crime-syndicates-activities-middle-east-and-elsewhere

      Διαγραφή
  3. Who Wrote it?

    Four authors are listed, Steven Jones, Robert Korol, Anthony Szamboti, Ted Walter are all well-known 9/11 truthers and are not exactly un-biased sources.

    Steven Jones, is a retired Professor of Physics from BYU. In reality, after he started pursuing his 9/11 beliefs in 2005, the reaction of his university was to initially place him on paid leave due to the “increasingly speculative and accusatory nature” of his various claims, and then with his agreement, cut all ties and formally retired him.

    He was a professor of physics, so perhaps we should not be too quick to dismiss him, after all he does have some notable career highlights. For example …

    He was part of the cold-fusion fiasco and worked with Stanley Pons and Martin Fleischmann.
    He has written a paper in which he asserts that Jesus visited America (Seriously, he really did).

    I’m not exactly convinced that this guy is the poster boy for the title “credible source”.

    Robert Korol, is another retired elderly academic who perhaps quite enjoys a bit of public attention.

    I have quite honestly no idea why Ted Walker is identified as an author. His only credentials consist of a Public Policy degree, he has no expertise in either engineering or physics.

    http://www.skeptical-science.com/critical-thinking/scientific-proof-911-inside-job/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <http://www.skeptical-science.com/critical-thinking/scientific-proof-911-inside-job/<
      Who Wrote it?
      :DAVE

      Διαγραφή
    2. Αν ο συντάκτης της ερευνάς είναι ο ίδιος με τον Steven Jones που έγραψε το παρακάτω δοκίμιο με την απόδειξη ότι ο Χριστός επισκέφθηκε την Αμερική, τότε θέλει και ρώτημα, ότι ο άνθρωπος είναι παντελώς αναξιόπιστος η καλύτερα για δέσιμο;
      http://www.bastison.net/RESSOURCES/Farce/57_Jones_Jesus.pdf

      Διαγραφή
  4. Μιά στιγμή κύριοι. Αν πρόκειται για ελεγχόμενη κατεδάφιση, τότε μέρες πριν το συμβάν, θα έπρεπε ομάδες κατεδαφίσεων με δυναμίτη, θερμίτη κλπ να είχαν σκορπίσει στα κτίρια και να τοποθετούσαν τα εκρηκτικά φορτία, μαζί με καλώδια , πυροκροτητές κλπ. Μιλάμε για δεκάδες τεχνικών που εργάζονταν επι ώρες. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να μην τους είχε αντιληφθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν μόνο αυτά που περιγράφεις.
      Πριόνισαν με γωνία 45 μοιρών και τα κάθετα δοκάρια. (Υπάρχουν φωτογραφίες).

      Αναφέρονται πολλές μαρτυρίες για ύποπτες δραστηριότητες, ιδίως στα υπόγεια τις ημέρες που προηγήθηκαν το συμβάν. Μη ξεχάσεις ότι οι χώροι όπου γίνονταν οι προεργασίες δεν ήταν προσβάσιμοι στο κοινό

      Διαγραφή
  5. Είναι πραγματικά λυπηρό να μην μπορείς να δεχτείς την αλήθεια και να την μεταμορφώνεις χρησιμοποιώντας τα δικά σου τέρατα. Είναι ακόμη θλιβερό να απαλλάσσεις τρομοκράτες με την επικράτηση απόψεων που δεν αποδεικνύονται ή να αποδέχεσαι τις επίσημες κρατικές θέσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η 9/11 της Αμερικής ήταν παγκόσμιο ορόσημο . Οι έως τώρα ενδείξεις μαρτυρούν τρομοκρατική επίθεση. Αποδείξεις για το αντίθετο έως τώρα δεν υπάρχουν. Ας έχουμε υπόψη μας όλες τις πιθανές εκδοχές, αλλά ας μην παρανοούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ραγιάδες; Ποσά ακόμα χρειάζεται να πάθουμε για να ξυπνήσουμε από το όνειρο στο όποιο μας έχουμε υποβάλλει να βλέπουμε; Μετά τον αφανισμό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.