10/8/16

Η Τουρκία διολισθαίνει στον ολοκληρωτισμό - Γονείς απαρνούνται -από τον τρόμο τους- το παιδί τους, λόγω Γκιουλέν

Ο πατέρας του Καντέρ αποκήρυξε τον γιο του!

Της Eurohoops team/info@eurohoops.net
Σε μία ιδιαίτερα σκληρή πράξη προχώρησε ο πατέρας του Ενές Καντέρ ο οποίος αποκήρυξε τον γιο εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων!
Η κόντρα του σέντερ της Οκλαχόμα με τον Εργκίν Αταμάν και το υπάρχουν πολιτικό καθεστώς είναι γνωστή, με τον 24χρονο παίκτη να έχει χαρακτηρίσει παλαιότερα ως “δικτάτορα” τον Ταγίπ Ερντογάν και να υποστηρίζει πως αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχει κληθεί στην Εθνική Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή, ο Καντέρ είναι οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν δηλαδή του ανθρώπου τον οποίο ο Ερντογάν κατηγόρησε πως κρύβεται πίσω από την πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος στη χώρα.
Όλα αυτά οδήγησαν τον πατέρα του Τούρκου σέντερ στην δημοσιοποίηση μίας επιστολής μέσω της οποίας κάνει γνωστή την απόφαση του να αποκηρύξει τον γιο του αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Δεν θέλουμε πλέον να φέρει το όνομα της οικογένειάς μας! Απολογούμαι στον τούρκικο λαό και τον πρόεδρο Ερντογάν που έχω έναν τέτοιο γιο! Τον προειδοποιήσαμε για τις σχέσεις του με τον Γκιουλέν”

1 σχόλιο:

  1. Σαββα αυτες οι ενεργείς δειχνουν τον βαθύ διχαςμο του τουρκικού λαού και μου θυμίζουν τον ελληνικο εμφύλιο που αδερφός πολεμούσε τον αδελφό η τον πετερα..Σιγουρα ολα θα εχουν συνέπειες για δεκαετίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.