16/8/16

Σάββας Καλεντερίδης: Κυβέρνηση και κόμματα να δουν το "προσφυγικό" ως εθνική απειλή - Επειγόντως "Προ Ημερησίας Διατάξεως" συζήτηση στη Βουλή για το θέμα

Οι απειλές Ερντογάν για το Προσφυγικό και η ομηρία της ΕΕ και της Ελλάδας
Η Ελλάδα έχει τεθεί υπό μια ιδιότυπη ομηρία. Το πρόβλημα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε διαγράφεται πλέον ξεκάθαρα στον εγγύς ορίζοντα. Ο Ερντογάν, επωφελούμενος από τους καταστροφικούς χειρισμούς του πρωθυπουργού Τσίπρα και των συναρμόδιων υπουργών Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Γιάννη Μουζάλα, Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Καμμένου, κρατά πλέον όμηρο την ΕΕ και την Ελλάδα και απειλεί ανοιχτά την Ευρώπη ότι, αν δεν οριστεί ημερομηνία ισχύος της άρσης του καθεστώτος βίζας για τους Τούρκους πολίτες, θα πάψει να ισχύει η συμφωνία για τους πρόσφυγες.
Στην ουσία, ο Ερντογάν εκβιάζει ανοιχτά την Ευρώπη ότι, αν δεν αρθεί το καθεστώς βίζας άνευ όρων, θα αυξήσει ο ίδιος τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για τη συνοχή αλλά και για την ίδια τη συνέχιση της ύπαρξης της ΕΕ. Και, όταν λέμε ότι θα αυξήσει τις ροές, δεν εννοούμε μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας, με τις οποίες επίσης έχει και χερσαία και θαλάσσια σύνορα η Τουρκία. Όχι, αυτές οι δύο χώρες δεν κινδυνεύουν, γιατί έχουν κυβερνήσεις που, εκτός από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σέβονται πρώτα τους πολίτες τους, αλλά και την υπόσταση και Ιστορία των χωρών τους.

Τουναντίον, το μεγαλύτερο βάρος και τη μεγαλύτερη απειλή, που μπορεί να τινάξει στον αέρα ολόκληρη τη χώρα, αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι σε αδιέξοδο με το Προσφυγικό. Έχει καταστραφεί ο τουριστικός τομέας σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω. Μετά τα παχιά λόγια για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, οι ίδιοι που άνοιξαν τα σύνορα και κάλεσαν τους ανθρώπους αυτούς να έλθουν στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν προετοιμάσει κανένα σχέδιο και καμία υποδομή, προκαλώντας τον πνιγμό περίπου δύο χιλιάδων ανθρώπων και οδηγώντας στην εκπόρνευση μικρά κορίτσια και αγόρια, αφού δημιούργησαν αυτό το τρομερό αδιέξοδο, υπέγραψαν τη συμφωνία με την Τουρκία, που προβλέπει επαναπροώθηση μεταναστών και προσφύγων.

Τέτοια υποκρισία, τέτοια ανευθυνότητα, τέτοια αναλγησία... Όσο για τους περίπου 60.000 δυστυχισμένους ανθρώπους που έμειναν στην Ελλάδα, εκεί η ανοργανωσιά και η ανευθυνότητα των κυβερνώντων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Θα με ρωτήσετε: οι αλληλέγγυοι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρουν τίποτα; Πώς... Προσφέρουν. Στελεχώνουν τον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ, απασχολούμενοι κατά εκατοντάδες ή και χιλιάδες σε διάφορους καταυλισμούς, σε υπηρεσίες και ΜΚΟ, με χρήματα που προέρχονται από το ελληνικό κράτος και την ΕΕ και εκταμιεύονται χωρίς πολλά πολλά.

Όλοι αυτοί και οι ινστρούχτορές τους, το μόνο που σκέφτονται είναι το εξής: «Με 60.000 πρόσφυγες και μετανάστες βολεύουμε τόσους, με τους διπλάσιους ή τριπλάσιους θα αυξήσουμε ανάλογα και τον κομματικό στρατό μας». Όλα τα άλλα κομμάτια να γίνουν. Όσο για τα άλλα κόμματα, αγρόν αγοράζουν.

Ετοιμάζονται να πάρουν την εξουσία και μοιράζουν από τώρα καρέκλες σε μια χώρα κατεστραμμένη.

Για παράδειγμα, κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός παράγοντας δεν σκέφτεται να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το Προσφυγικό–Μεταναστευτικό. Η ελληνική Βουλή δεν είναι εκεί για να βολεύονται οι συγγενείς και οι «κολλητοί» των βουλευτών και των κομμάτων, αλλά για να ελέγχει την εκτελεστική εξουσία και να προστατεύει τα συμφέροντα του έθνους και της πατρίδας. Καιρός να ξυπνήσουν από το λήθαργο και να αντιληφθούν ότι κάποιοι εκεί μέσα, στο... ευαγές ίδρυμα, αλλά και εκτός Ελλάδας, θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.
Δημοσιεύεται στην εφημερίδα κυριακάτικη δημοκρατία και στο Pontos-news

13 σχόλια:

  1. Η έλλειψη σοβαρής αντιπολιτεύσεως σε αυτο το θεμα απο τα αλλά κόμματα δείχνει κατα τη γνώμη μου παρά πολλα.Ειναι ουσιαστικά μια ίδια υπόθεση με το περσινό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μια χώρα που την κυβερνούν μαρξιστές-διεθνιστές με αλληλέγγυους από το εξωτερικό και μάλιστα πράκτορες, η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση δεν αποτελεί όχι απλώς λύση αλλά ούτε υπόνοια λύσης. Λύση θα δώσουν οι τοπικές κοινωνίες, όπως η κρητική, που ενθυμούμενη το ολοκαύτωμα της κανδάνου, θα αρνηθεί να υπακούσει στους Γερμανούς που θέλουν για να την αλλοιώσουν να της φορτώσουν μουσουλμάνους-πράκτορες. Την καθολική όμως λύση (μετά την Παναγία που γιορτάζει σήμερα) μόνο οι ένοπλες δυνάμεις μπορούν να δώσουν, άν όμως κι αυτές συνεχίσουν να μαγειρεύουν και να στήνουν "πόλεις-προγεφυρώματα" για τον εχθρό και να παραχωρούν εκτάσεις(!!!!) για το τζαμί, τότε και η Θεοτόκος που μπορεί, ίσως τελικά να μην θελήσει. Η Παναγία βοήθεια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την "καθολικη λυση", αγαπητε κυριε, που περιμενετε απο τις "ενοπλες δυναμεις", πρεπει να την ξεχασετε.
      Η κατασταση το 1961-67, με τα "ψηφιζοντα δεντρα", τους "ανενδοτους αγωνες", τις συνομωσιες ("Ασπιδες", βασιλευς με ανωτατους στρατιωτικους), με το ΚΚΕ νεκραναστημενο (αξιωματικη αντιπολιτευση το 1958, με 25%) και διεισδυον παντου, με ταραχες (οι "ευγενεις νεολαιοι" Λαμπρακηδες και οι οικοδομοι, εκαιγαν μερα, παρα μερα την Αθηνα), πορρω βεβαια απειχε απο την σημερινη, αλλά και τοτε υπηρχαν πολλοι που ζητουσαν τον "Λοχια".
      Ηλθε λοιπον ο Λοχιας και αναμορφωσε, σε μια επταετια, την Ελλαδα, οικονομικη αναπτυξη, αμυνα, ταξη και ασφαλεια, δρομοι, εξηλεκτρισμος, κ.λ.π. κ.λ.π.
      Στην συνεχεια, μετα την "επανοδο στην ομαλοτητα και στην δημοκρατια" αναλωμασιν της Κυπρου, οι ευεργετηθεντες συσσωμοι απαιτουσαν : "δωστε την Χουντα στον Λαο" και ο "εθναρχης" (ο "η Κυπρος κειται μακραν") φροντισε να κλεισει τους στρατιωτικους στην φυλακη ισοβιως, οπου και απεθαναν οι περισσοτεροι, στιγματισμενοι με την κατηγορια της εσχατης προοκδοσιας.
      Ποιός, λοιπον, φιλε κυριε, σημερινος στρατιωτικος θα ειναι τόσο, μα τόσο, κρετινος, να διακινδυνευσει την καριερα του και την ζωη του, για να διασωσει ενα λαο αποδεδειγμενα καθυστερημενο (στο μυαλο);;;

      Διαγραφή
  3. Κύριε Καλεντεριδη δυστυχώς έχω γράψει άπειρες φορές η κοινοβουλευτική δικτατορία έχει ένα κόμμα και οι εξαιρέσεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτε αν δεν έχουν πρόσβαση στην εξουσία και αυτή τη στιγμή όσοι ανησυχούν δεν έχουν πρόσβαση οπότε όλα αφήνονται στην τύχη τους ηια την καρέκλα. Η ΝΔ σου λέει ας γίνει ο κακός χαμός για να φύγει ο Συριζα και μετά έχει ο Θεός ο Αλέξης σου λέει ας γίνει χαμός γιατί αν κάνω κάτι θα με ρίξουν οι μαστροποι του Σύριζα οποτε εμείς στα ταρταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αν γινει "προ ημερησιας διαταξεως στη Βουλη συζητηση", τι θα βγει, κ.Καλεντεριδη;;;
    Ολα τα κομματα (πλην ενος), θα συμφωνησουν οτι, οι "οι κακομοιροι προσφυγες και μεταναστες που φευγουν (απο το Μαροκο, την Τυνησια, την Αλγερια, το Πακισταν), για να γλυτωσουν απο τον πολεμο (sic)", ειναι ευλογία για την Ελλαδα, διοτι "χρειαζομαστε εργατικα χερια", "λυνουν το πρροβλημα της υπογεννητικοτητος", "φερνουν επενδυσεις" (ναι, ναι κι΄ αυτο ειπωθηκε)!!!
    Οι ομιλητες, κατα την "συζητηση" θα υπερβαλλουν αλληλους, σε εγκωμια για τους λαθρομεταναστες εποικους της Πατριδος μας, και θα αμιλλωνται σε προτασεις για περισσοτερες νεες προσφορες και παροχες προς αυτους.
    Μονη αντιθετη φωνη θα ειναι η της Χ.Α., αλλά ποιος υπολογιζει ενα κομμα που ειναι υποδικο (με την γνωστη μεθοδολογια Σαμαρα-Παναθηνα'ι'κακια) ως "εγκληματικη οργανωση", με τις κατηγοριες της "σφαγης αμνοεριφιων", "κατοχης οπλοστασιων"(και τανκς), "κατοχης κυνηγετικης καραμπινας, νομιμου μεν, που θα μπορουσε ομως να εχει πολεμησει στο Βιετναμ δε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προ ολιγων ημερων ο Κυριακος Μητσοτακης ειχε κανει δηλωσει οπου καλωσόριζε τους λαθρομεταναστες στην πολυ-πολιτισμική Θρακη. Η Θρακη δεν ειναι πολυ πολιτισμικη. Εχει Ελληνες χριστιανους και Ελληνες μουσουλμανους. Αυτο οριζουν οι διεθνεις συνθυκες. Δηλ. η αξιοματικη αντιπολιτευση καταστρατηγει μονομερως διεθνη συνθηκη που κατωχειρωνεται η κυριαρχια της χωρας. Η απλη λογικη μου λεει οτι αυτο το κανει διοτι δινει διαπιστευτηρια στο εξωτερικο. Οταν πλεον ο Τσιπρας δεν τραβαει και οι ξενοι-τροικα επιζητησουν αντικαταστατη θα βρουν τον κυριο Μητσοτακη ετοιμο. ΝΔ και Συριζα εχουν περιπου το 70% της Βουλης. Εγω προσωπικα δεν βλεπω καμια πιθανοτητα να γινει σοβαρη συζητηση για καθορισμο ενιαιας εθνικης πολιτικης πανω στο μεταναστευτικο διοτι δεν υπαρχει ενδιαφερον. Η κοινη τους πολιτικη ειναι αντιθετη με το συμφερον του εθνους. Το θεμα ειναι τι αλλο μπορει να γινει, οπως πχ μια κινηση απο τους ιδιους τους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ... θα γίνει τίποτα Σάββα. Δεν θέλουν....και με στοίχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγγυς οριζοντας ηταν πριν απο 25 χρονια κ. Καλεντεριδη...

    Τωρα μετραμε μερικα εκατομμυρια μη Ελληνες εγκατεστημενους στην χωρα. Τους "δεχτηκαμε" ολους και το ζητημα ειναι οι 60.000...;
    Ποιοι θα ξυπνησουν; Η Νεα Δημοκρατια, με τις αμαρτιες της, εφερε και τον ΓΑΠ, εφερε και τον Τσιπρα, και καταφερε καθε προταση υπερ ελληνισμου και θρησκειας να χαρακτηριζεται φασιστικη... Δεν μπορεσε να βρει και καποιον ανθρωπο με ελληνικη συνειδηση να προωθησει, βρηκε τον Κυριακο...

    Στο κατω κατω, μονος σας αποδεικνυετε οτι δεν θα γινει τιποτα: δεν προτεινετε καμια λυση, απλα συζητηση... μεσα στο πνευματικο ιδρυμα που λεγεται ελληνικη Βουλη...!

    Ας προτεινετε καθαρα μια λυση στο προβλημα, πως θα απαλλαγει η χωρα απο τα εκατομμυρια παρανομους και πλαστογραφημενους. Και η λυση ειναι λιγο πολυ προφανης, οι παρανομως εισαχθεντες θα πρεπει να εξαχθουν... δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση... ειτε μεσα ειτε εξω... Και δεν ειπα να τους μεταχειριστουμε σαν ζωα, απλα σαν ανθρωπους που δεν εχουν δικαιωμα σε αυτη την χωρα, εχουν παρανομησει, και πρεπει να μετεγκατασταθουν (δραστηριοτητα δικης τους επιλογης για την συντριπτικη πλειοψηφια...). Οι οποιοι παρανομοι εχουν εκτοπισει εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες, οι οποιοι καλυτερα θα ηταν (λεμε, αν δεν ειχαν αντιρρηση ο Τσιπρας και ο Κυριακος) να γυριζαν οσο ειναι καιρος.

    Αν δεν εχετε (ο οποιοσδηποτε) το θαρρος να το κανετε, τοτε ξεχαστε την Ελλαδα και απολαυστε τους εισαγομενους πολυ-πολιτισμους, στο ονομα της δειλιας και της ατολμιας...

    Συμφωνω με τα προηγουμενα σχολια, η Βουλη εφερε την καταστροφη δεν θα προσφερει λυση, οτι θα πρεπει να γινει πρεπει να ξεκινησει απο τους πολιτες. Καθολου ευκολο και ειναι παρα πολυ αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασφαλως και γνωριζετε κε Σαββα το βιβλιο της Greenhill (Weapons of Mass Migration). Απο εκει εκπορευεται ο σχεδιασμος των "συμμαχων" μας που θελουν ενα ομογενοποιημενο αχταρμα και στη Ευρωπη οπως στις ΗΠΑ και που θα διαχειριζονται καλυτερα, στρεφοντας την μια ομαδα εναντιον της αλλης αν και εφοσον απαιτηθει, ωστε να διαχειριστουν τις διαφαινομενες κοινωνικες εκρηξεις. Επομενως τι περιμενετε ασπο τις πολιτικες μαριονετες που κανουν πως κυβερνουν? Διαχειρηση κανουν με το αζημιωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το προσφυγικό είναι μόνο μία από τις εθνικές απειλές αφού ο πόλεμος εναντίον της χώρας μας είναι πολυμέτωπος. Η χώρα χρειάζεται πρόταση εξουσίας ενάντια σε αυτούς που την καταστρέφουν από εκτός και εντός. Τα άλλα όλα είναι παραμύθια της Χαλιμας και φτηνός λαϊκισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με 4 εκατομμύρια αλλοδαπό πληθυσμό που υπάρχει μόνιμα μέσα στη χώρα μας, και που το συντριπτικό ποσοστό από αυτούς είναι κάτω των 45 ετών συγκρινόμενο με το αντίστοιχο ποσοστό ελλήνων με βεβαιότητα οι αλλοδαποί υπερτερούν, και το χειρότερο είναι οτι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εχθρικά διακείμενοι σε εμας.

    Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς εγκαταστάθηκαν εδώ αφού εισήλθαν παράνομα στην χώρα και εκ των υστέρων αφού η καραγκιοζιλίστική πολιτική και άλλη ελιτ μας, τους βάφτισε τους παράνομους σαν νόμιμους (το κρέας το είπαν ψάρι) μας τους κόλλησαν εδώ σαν βδέλλες.

    Εκατομμύρια αλλοδαποί συστηματικά αναλώνουν φυσικούς και οικονομικούς πόρους από τον πλούτο της χώρας μας, από όπου με πρόχειρους υπολογισμούς εκτιμάται για κάθε 1 εκατομμύριο από αυτούς ότι το κόστος ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως (150 € εκτιμάται ότι είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος διαβίωσης που απαιτείται στην Ελλάδα κατ΄ άτομο).

    Που υπολογίζοντας για 3 ή 4 εκατομμύρια αλλοδαπού πληθυσμού ξεπερνάει τα 12 δισεκατομμύρια οικονομικής αιμορραγίας ετησίως. Αυτός δε, ο πληθυσμός στην πράξη δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στην ελληνική οικονομία, παρά μόνο στα απ' ευθείας κέρδη που τσεπώνουν οι ελάχιστοι απατεώνες της ελληνόφωνης ελιτ, ενώ για αυτούς τις ζημίες για την περίθαλψη και τις δημόσια υποδομή τις πληρώνουμε εμείς οι έλληνες πολίτες. Ας μας δώσουν έναν κατάλογο με τις υπηκοοτητες των όσων λαμβάνουν επιδότηση ενοικίων και σίτισης κτλ και εκεί εκπληκτροι θα διαπιστώσουμε ότι οι έλληνες επιδοτούμενοι είναι το μικρότερο ποσοστό των επιδοτουμένων. Μόνο και μόνο, μία ματιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα μας πείσει για το ποιας υπηκοότητας παιδιά έχουν δωρεάν παιδικό σταθμό, αφού οι Ελληνικές οικογένειες έχουν έστω και τεκμαρτό εισόδημα που τους αποκλείει, ενώ οι αλλοδαποί τσεπώνουν μαυρο το εισόδημα και είναι τοιουτοτρόπως και δικαιούχοι οικονομικής προστασίας.

    Και όλα αυτά τα δεινά κύριοι, μας τα έφεραν και τα συντήρησαν οι κύριοι, όπως ο Πάκης και ο Κωστάκης κτλ λαμόγια της ΝΔ, αλλά και οι εκσυγχρονιστές αρχικλέφτες των Σημίτη - Παπαντωνίου και ΓΑΠ κτλ κτλ.

    Οι 60000 πρόσφυγες είναι μία σταγόνα που πέφτει (όχι στο ποτήρι) αλλά στο ήδη ξεχειλισμένο πηγάδι όπου όλοι εμείς οι Έλληνες ενώ πνιγόμαστε σε αυτό, πληρώνουμε από πάνω και για τον πνιγμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μαζέψουν τις ΜΚΟ και τους ξένους δημοσιογράφους από τα νησιά που έρχονται να το παίξουν ελεγκτές.Παράγινε. Δεν είναι η χώρας τους. Συγκεκριμένες ακτές τους περισσότερους μήνες του χρόνου μπορούν να χαρακτηριστούν στρατιωτική ζώνη με προσωρινή σήμανση με ότι συνεπάγεται αυτό για τους παραβάτες.

    Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες μπορούν να πάνε σε πλούσια Ισλαμικά κράτη. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχθούμε ούτε έχουμε τις υποδομές. Μόνο Σύριους και μόνο Χριστιανούς, αφού υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμούν μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα αλλά για όσο διαρκεί ο πόλεμος στη Συρία.

    Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα Λίβανο!

    Στα Ελληνικά σύνορα οι μόνοι που έχουν θέση είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις και γενικά οι υπηρεσίες του Ελληνικού κράτους.
    Αν δεν φεύγουν(ΜΚΟ και διάφοροι δημοσιογράφοι) με το καλό υπάρχουν κι άλλοι τρόποι στα σοβαρά(και ταυτόχρονα δημοκρατικά αλλά με εθνική πολιτική) κράτη...κατάσχεση κάμερας,κατηγορία για απείθεια,αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, πιθανή κατασκοπία Χειροπέδες και "σηκωτοί" με τα πόδια στον αέρα μέσα στο τζιπάκι για τον εισαγγελέα. Ποινές εξαγοράσιμες με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, persona non grata και απέλαση.

    Οι κύριοι και οι κυρίες αυτοί/ες να πάνε στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού να στήσουν καταυλισμούς και να πάρουν συνεντεύξεις από τους λαθρομετανάστες αν οι Αμερικανοί συνοριοφύλακες τους συμπεριφέρονται καλά. Δεν θα προλάβουν όμως διότι θα τους πάρουν "πακέτο" οι κοντοκουρεμένοι. Οι ΗΠΑ έχουν Δημοκρατία και Εθνική ασφάλεια.

    Όταν μια Κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ΜΚΟ και όταν οι ΜΚΟ συμπεριφέρονται σαν να είναι κυβέρνηση δεν έχεις κράτος αλλά τσίρκο.

    Όσον αφορά τους Τούρκους είναι η ώρα να δείξουμε αποφασιστικότητα σε όποιον μας εκβιάζει. Το Ισραήλ δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα και να στείλει το μήνυμα με κάθε τρόπο. Να αρχίσει διαδικασία στοχοποίησης συγκεκριμένων ατόμων στα κυκλώματα λαθροδιακίνησης στα μικρασιατικά παράλια και επιχειρήσεις "terminate". Δεν είναι ανάγκη μέσα στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζήτω η Δημοκρατία και οι Θεσμοί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.