8/8/16

ΥΠΑΡΚΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ !


Δείτε τι λέει το άτομο αυτό που υπερασπίζεται όπως λέει το Χαλέπι ενάντια στις δυνάμεις του Άσαντ. Καλεί τους μουσουλμάνους να πολεμήσουν ώστε να απολαύσουν τις… 72 παρθένες !



http://tourkikanea.gr/2016/08/isis-72/

1 σχόλιο:

  1. Όλα αυτά τα Ισλαμικά γουρούνια (που απλά κάποιοι τα ανέχονται μέχρι να επιτευχθεί ο βασικός γεωοικονομικός στόχος) που σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία φώναζαν και φωνάζουν διαρκώς ότι ο Θεός είναι μεγάλος, χρειάζονται εντατικά μαθήματα για να καταλάβουν πόσο μεγάλος και ισχυρός είναι ο "Θεός" και το πλήθος των "αγγέλων" του.

    https://www.youtube.com/watch?v=KG7oNCsBZ-Y

    Όταν θα ρθει η μέρα που οι "άγγελοι" θα πάρουν την εντολή να ρίξουν(μαζικά) ξανά τις πύρινες ρομφαίες τους, γουρούνια σαν τον συγκεκριμένο δεν θα προλαβαίνουν να φωνάξουν "Αλλάχου Άκμπαρ" αλλά θα μένουν στο "Αλλλ.." ή θα βγαίνουν μόνο με τα σώβρακα, φωνάζοντας "I want to go to America"(!!!).

    Ταγματάρχης των "επιλεκτων" της "Χαμουραμπί" το φώναξε σε νεαρούς "αγγέλους" στο Ιράκ.

    Με τα M4 στα χέρια οι τελευταίοι και έχοντας ακούσει πόσες προειδοποιήσεις για τους "Χαμουραμπί" στην ενημέρωση.Προχωρούσαν οι "άγγελοι", πιο πίσω οι σκοπευτές, από πάνω οι "αρχάγγελοι" να καλύπτουν, να πιστεύουν όλοι ότι αυτή η υπερβολική ησυχία είναι παγίδα και ότι ανά πάσα στιγμή θα γίνει κάνα "μπαμ".
    Ξαφνικά από το πουθενά βγήκε ένας χοντρός ταγματάρχης της Χαμουραμπί μόνο με σώβρακο..."Προσοχή, είναι παγίδα! Προσέξτε! Ασφαλίστε περίμετρο και πλησιάστε τον αργά"

    Τελικά οι επίλεκτοι της Χαμουραμπί αποδείχθηκαν...χαμουρ... :)

    Από τα άδεια φυλάκια τους το μόνο που έλειπε ήταν το φαγητό. Στολές και όπλα οι "άγγελοι" βρίσκανε.
    Μόνο κάτι "αλλαχ σουκουλουμπουσουλαχ αλλάχ μπουρουνταχντα" σε μεγάφωνα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.