1/8/16

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει προκοπή, αν δεν εξοβελιστούν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί απατεώνες από το πολιτικό σκηνικό



Γελάει το Twitter με την #Dr_Peristera_PhD

Απόσπαση για το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πήρε, η «πρώτη κυρία» της χώρας, Περιστέρα Μπαζιάνα. Όπως δείχνουν και οι πίνακες του υπουργείου Παιδείας, η κ. Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα και φυσικά το Twitter πήρε φωτιά.
Δείτε το έγγραφο της απόσπασης και δείτε και τα πιο αστεία tweet για την ξεφτίλα





















9 σχόλια:

  1. Δεν ευθύνονται οι πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα. Είναι λάθος μας να τους επιρρίπτουμε ευθύνες. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνικός Λαός, οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι εκείνοι που τους εκλέγουν ξανά και ξανά....οι Έλληνες είναι αυτοί που νομιμοποιούν με την ψήφο τους, τους συγκεκριμένους πολιτικούς και τα συγκεκεριμένα άτομα. Το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί μας και οι σύζυγοί τους κλπ κλπ. Το πρόβλημα βρίσκεται στον Έλληνα!! Στον τρόπο σκέψης τους Έλληνα. Στην κοσμοθεωρία, στην νοοτροπία και κοσμοαντίληψη του Έλληνα. Ο Έλληνας έχει το πρόβλημα, διότι αυτός τους νομιμοποιεί στην εξουσία σε κάθε εκλογές. Αυτοί αξίζουν στον Έλληνα, αυτούς τους πολιτικούς ηγήτωρες έχει. Ο κάθε λαός έχει την πολιτική ηγεσία που τους αξίζει....και δυστυχώς στον Έλληνα αυτοί του αξίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως.

      "ψηφίζουμε και ξαναψηφίζουμε τις ίδιες συντεχνίες επαγγελματιών της εξουσίας, ανθρώπους χυδαίας ιδιοτέλειας που νοιάζονται μόνο και αποκλειστικά για την επανεκλογή τους, για την καταλήστευση του κοινωνικού χρήματος. Είναι εντελώς ανίκανοι να επιλύσουν, έστω και για τα μάτια του κόσμου, τα θεμελιώδη κοινωνικά προβλήματα (το ασφαλιστικό, το εκπαιδευτικό, της γραφειοκρατίας, το συγκοινωνιακό, της άμυνας, του υδροκεφαλισμού της πρωτεύουσας, το δημογραφικό, του κοινωνικού ελέγχου των ΜΜΕ, της αντικοινωνικής βίας που ασκεί ο δημοσιοϋπαλληλικός συνδικαλισμός - και μύρια ανάλογα). Κωμικά ανίκανοι. Και ο λαός μας τούς ψηφίζει. Χρόνια τώρα".
      (X. Γιανναράς σε συνέντευξή του στο LIFO 27.6.2007).

      Διαγραφή
    2. Πες τα Nativist.....πες τα.....μπας και ξυπνήσει ο Έλληνας...αλλά δυστυχώς κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...Η αιτία του προβλήματος, η ρίζα του κακού, είναι η σάπια νοοτροπία που κουβαλάει ο Έλληνας, μέσα στο παρηκμασμένο μυαλό του!! Ίσως είμαι σκληρός, αλλά δυστυχώς (λυπάμαι που το λέω) αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε υγειές, σφριγηλό και παραγωγικό κομμάτι είχε απομείνει σε αυτή την εν αποσυνθέσει κοινωνία έφυγαν οι περισσότεροι μετανάστες στο εξωτερικό και μέσα στην Ελλάδα, απέμειναν οι αποχαυνωμένες πλατειές μάζες του λαού που παρακολουθούν εν αφασία τον εθνικό μαρασμό και εξαφάνιση από την Ιστορία του νεώτερου Ελληνικού Κράτους. Βεβαίως έχουν παραμείνει και οι λίγοι, οι ελάχιστοι εκλεκτοί, όπως καλή ώρα είναι το συγκεκριμένο Ιστολόγιο, όπου προσπαθεί από το δικό του μετερίζι να δώσει την άνιση μάχη του...όπως πάντα στην Ιστορία του Ελληνισμού....οι λίγοι...οι εκλεκτοί...οι ήρωες εναντίον ενός εχθρόυ που και πολυπληθέστερος, αλλά και ισχυρώτερος είναι. Για να επανέλθουμε.... Η αιτία του προβλήματος, η ρίζα του κακού, λοιπόν είναι ο ίδιος ο νεοέλληνας και η παράλογη «λογική» του!! Οι πολιτικοί δεν είναι η αιτία του προβλήματος. Οι πολιτικοί είναι απλά το αποτέλεσμα (σε πολιτικό επίπεδο) της αιτίας.

      Διαγραφή
  2. Σάββα πάλι επανέρχεσαι σε ένα θέμα που νομίζω είχε εξαντληθεί στα σχόλια στο http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/04/blog-post_680.html. Δεν έχεις δίκιο και η μεγάλη πλειοψηφία των σχολίων του twitter είναι εντελώς άκυρα. Στην προσπάθεια κριτικής στη συγκεκριμένη κυβέρνηση μπορεί να παρασυρθούμε σε ανακρίβειες, με άμεσο αποτέλεσμα τουλάχιστον να μην γινόμαστε πειστικοί.
    Και στην ουσία τώρα. Η σύζυγος του πρωθυπουργού παίρνει κάθε χρόνο απόσπαση στο ΕΜΠ από τη χρονιά 2013-14 (Αρ Πρωτ. 21554/Δ1/14-2-2014, Αρ Πρωτ.142581/Δ1/09-09-2014, Αρ Πρωτ.133749/Ε1/27-08-2015, Αρ Πρωτ.125865/Ε1/28-7-2016). Δηλαδή τα 2 πρώτα χρόνια έπαιρνε απόσπαση με υπουργούς Αρβανιτόπουλου και Λοβέρδο (και μάλιστα ήταν η μοναδική στην Ελλάδα που έπαιρνε απόσπαση στο ΕΜΠ). Το τι σημαίνει η απόσπαση στη Κοζάνη το έχουμε ήδη εξαντλήσει στο post του Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nikos Toumanidis Κύριε Σαββίδη, να τα ξεκαθαρίσουμε: Η Δρ. Περιστέρα Μπαζιάνα είναι καθηγήτρια Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Για πέμπτη (ή έκτη) φορά φέτος αποσπάται ΝΟΜΙΜΩΣ στο ΕΜΠ.
    Η διαδικασία των αποσπάσεων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ γίνεται αδιαφανώς εν πολλοίς από ένα κλειστό ιερατείο συμβούλων του Υπουργού. Στον γράφοντα αυτό το ιερατείο δε χορήγησε απόσπαση στο ΤΕΙ Κρήτης, παρόλη τη θετική εισήγηση του Τμήματος, για λόγους που εκείνο ξέρει και υποψιάζομαι εγώ...
    Η περσινή διδασκαλία της Δρ. Μπαζιάνα στην Κοζάνη είναι ΄"άλλο καπέλο": Ηταν εξωϋπηρεσιακή απασχόληση για την οποία, υποθέτω, ότι έλαβε άδεια από την Υπηρεσία της. Στο σχετικό έγγραφο αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη απασχόληση "δεν παρακωλύει το κύριο έργο του υπαλλήλου". Και, βέβαια, είναι θέμα της διοίκησης του ΕΜΠ το αν επέτρεψε ή ανέχτηκε το ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος απουσίαζε μια μέρα την εβδομάδα από τα καθήκοντά της (εκτός κι αν έπαιρνε, νομίμως, κανονική άδεια).
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 7 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κίτσο κοίτα τι λέει ένας ταλαίπωρος, που έχει πραγματικούς λόγους να πάρει απόσπαση και δεν του εγκρίνεται.
    Κοίτα τι λέει:
    Η διαδικασία των αποσπάσεων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ γίνεται αδιαφανώς εν πολλοίς από ένα κλειστό ιερατείο συμβούλων του Υπουργού.

    Πάντως, απορώ με σένα πώς δείχνεις τόση ανοχή σε ένα σύστημα εξ ολοκλήρου σάπιο.
    Και το καθηγητικό και το πολιτικό, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου.
    Δεν έχουν καμία ντροπή πάνω τους.
    Θεωρούν την Ελλάδα φέουδο.
    Κανένα σεβασμό στους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα, πάλι με παρεξήγησες και νομίζω ότι βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Το σχόλιό μου δεν είχε να κάνει με την διαδικασία των αποσπάσεων αλλά με το να στηλιτεύσω την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι δηλαδή η Περιστέρα ξαφνικά έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου ή ότι τη μετέφεραν φέτος από την Κοζάνη στην Αθήνα (φυσικά και τα δύο ψέμματα). Για την διαδικασία των αποσπάσεων σε φορείς του υπουργείου (πχ πανεπιστήμια) φυσικά και δεν υπάρχει αντικειμενική διαδικασία επιλογής, κάτι προφανώς κατάπτυστο και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα διαχρονικής πελατειακής συμπεριφοράς του πολιτικού συστήματος απέναντι στους πολίτες. Με τον Nikos Toumanidis είμαστε πικραμένοι για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά πρέπει να ξεχωρίζεις για πια πράγματα να διαμαρτύρεσαι. Άλλο η κριτική στη διαδικασία και άλλο να λες ανακρίβειες για πρόσωπα. Τώρα και μια αλήθεια που έχει να κάνει με το πρόσωπο (που δυστυχώς δεν μπορώ να αποδείξω αντικειμενικά) και όλοι οι παροικούντες εν ΕΜΠ γνωρίζουν, είναι ότι η εν λόγο κυρία μπορεί να έχει πάρει απόσπαση, αλλά φυσικά και δεν έχει καθημερινή παρουσία όπως είναι υποχρεωμένη να έχει (αν είχε μάλλον θα υπήρχε και η αντίστοιχη κάλυψη από τα ΜΜΕ). Αυτά για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.theguardian.com/politics/2016/jul/31/donors-aides-and-remainers-dominate-secret-cameron-honours-list

    kati αντιστοιχο κανει και ο Καμερον,οχι για την γυναικα του αλλα για αυτους που τον βοηθησαν,αναμεσα σ αυτους ειναι hair styler της γυναιακς του.Οπως εγραψε καποιος στο twitter,πειτε με παλαιομοδιτη,αλλα νομιζα οτι για να γινεις ιπποτης,επρεπε να σκοτωσεις δρακο η να σωσεις μια πριγκιπισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει προκοπή, αν δεν εξοβελιστούν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί απατεώνες από το πολιτικό σκηνικό

    Θα πιαστώ μόνο από τον τίτλο και λιγότερο από την κύρια ανάρτηση που καλά κάνετε και τους ξεμπροστιάζετε αυτούς εδώ, αλλά με όλη την ανάρτηση δείχνετε ότι μεροληπτείτε υπέρ των απατεώνων της ΝΔούλα σας και του ΠΑΣΟΚ και γενικά όλων των προηγούμενων που ήταν απείρως περισσότεροι.
    Με αυτόν τον τρόπο δεν πείθετε...

    Οι πολιτικοί απατεώνες είναι όλοι το ίδιο απατεώνες μόνο που δεν είναι ΜΟΝΟ στον ΣΥΡΙΖΑ που σας βολεύει να τους ξεμπροστιάζετε.

    Αν υποθέσουμε ότι οι πολιτικοί απατεώνες εξαλείφονται και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, λέτε να μην εμφανιστούν άλλοι τόσοι μετά;
    Αν δεν αλλάξουμε το σύστημα γενικότερα, όπως η ασυλία των πολιτικών, η απαγόρευση της συνέχισης των επαγγελματιών πολιτικών, των επαγγελματιών της πολιτικής και οικογενειοκρατίας μαζί με το δικαίωμα ανάκλησης όλων των αιρετών όταν χρειάζεται και το δικαίωμα σε μεμονωμένα άτομα να είναι υποψήφιοι με το ανάλογο πλαίσιο που να μην καθιστά απαγορευτικό το να είναι... υπάρχουν άπειρες ακόμα προτάσεις...όλες οι κομματικές συμμορίες λειτουργούν συμμορίτικα και καλώς τις αποκαλούν συμμορίες ...

    Υπάρχουν και προτάσεις όπως να γίνεται κλήρωση και όχι επιλογή΄δήθεν εκλογή. Εφόσον όλοι έχουμε το δικαίωμα του εκλέγειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.