23/8/16

Η Αυγή «τη λέει» τώρα στη Στεφανίδη: Να... διαβάζεις Κατερίνα - Επιμένει ο δημοσιογράφος

Συνεχίζει την κόντρα με τους Ολυμπιονίκες η εφημερία μετά το ηχηρό μήνυμα της χρυσής επικοντίστριας κατά της «αριστερής κριτικής»

Συνεχίζει την κόντρα με τους Ολυμπιονίκες που ξεκίνησε με την επίθεση στον Πύρρο Δήμα η εφημερίδα Αυγή.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του δημοσιογράφου, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο άρθρο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην Άρση Βαρών, μπαίνει η Κατερίνα Στεφανίδη.
Αφορμή της νέας του «νουθεσίας» ήταν το ηχηρό μήνυμα της χρυσής επικοντίστριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προς την «αριστερή κριτική» ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» για όσα έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα ότι «τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

«Να διαβάζεις Κατερίνα» γράφει ο δημοσιογράφος της Αυγής κατηγορώντας την χρυσή Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης. «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε ποσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου» καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.


Proto Thema


6 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι αυτοί ακόμα και αν έσωζαν τη χώρα απ΄τον οικονομικό όλεθρο (λέμε τώρα...επιστημονική φαντασία) θα τη βύθιζαν αμέσως σε πολύ χειρότερο είδος καταστροφής.
    Ότι χειρότερο γέννησε η σύγχρονη κομματοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τελευταια φραση σου τους περιγραφει απολυτα, ο,τι χειροτερο τοσο απλα!

      Διαγραφή
  2. Καποτε εριχναν τα τείχη για τους Ολυμπιονικες ....ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματωνεται λοιπον , καθε μερα και περισσοτερο, η διωξη της Αριστειας, βασικης φιλοσοφιας αυτων των αδειων τσουκαλιων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.