25/7/16

Τουρκία: Μεγάλη επιχείρηση στο ναύσταθμο της Φώκαιας για τη σύλληψη πραξικοπηματιών

Τουρκία: Μεγάλη επιχείρηση στο ναύσταθμο της Φώκαιας για τη σύλληψη πραξικοπηματιών

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη πραξικοπηματιών βρίσκεται σε εξέλιξη στο ναύσταθμο της Φώκαιας, όπου εδρεύει η ταξιαρχία πεζοναυτών και η διοίκηση αποβατικών του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Από το πρωί της Κυριακής 24 Ιουλίου, ομάδες της Αντιτρομοκρατικής από τη Σμύρνη, υπό τον συντονισμό της Διοίκησης Ασφάλειας Σμύρνης, μπήκαν στο ναύσταθμο της Φώκαιας και διεξάγουν έρευνες μεταξύ του προσωπικού ενώ ξεσκονίζουν τα αρχεία των μονάδων, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet.
Στο ναύσταθμο έχουν εισέλθει και τεθωρακισμένα της Αστυνομίας, για κάθε ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί μεγάλος αριθμός αξιωματικών και μόνιμων υπαξιωματικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στους οικισμούς των αξιωματικών.
Η Αστυνομία έχει κατάσχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όλο το υλικό από τις κάμερες του ναυστάθμου. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 201 στρατιωτικούς.

2 σχόλια:

  1. Ε ναι, όπως φαίνεται οι αντίπαλοι του Ερντογάν έχουν χάσει τ' αβγά και τα καλάθια μαζί! Όλα αυτά είναι κυρίως επίδειξη δύναμης του καθεστώτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.