7/7/16

Στην Κύπρο η Βικτώρια Νούλαντ τις 12 Ιουλίου

Επίσκεψη στη Λευκωσία για διμερείς επαφές με την κυβέρνηση, αλλά και συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και τον ειδικό σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, πραγματοποιεί την Τρίτη 12 Ιουλίου, η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών, Βικτώρια Νούλαντ.
Μετά την Τιφλίδα, το Κίεβο και τη Βαρσοβία, όπου συνοδεύει τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, η κ. Νούλαντ θα μεταβεί στα Τίρανα, την Πρίστινα, τα Σκόπια και το Βελιγράδι και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λευκωσία, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, "θα συναντηθεί με αξιωματούχους της Κυπριακής Δημοκρατίας για να συζητήσουν διμερή και περιφερειακά θέματα"".

"Θα συναντηθεί επίσης με τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων και τον ειδικό σύμβουλο των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Έιντε, για να μεταφέρει την συνεχή αμερικανική υποστήριξη σε ακριβοδίκαιη και διαρκή διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος μέσω της διευκολυνόμενης από την αποστολή καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ διαδικασίας.
Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. "για να μεταφέρει”, η Νούλαντ, “την συνεχή αμερικανική υποστήριξη σε ακριβοδίκαιη και διαρκή διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος μέσω της διευκολυνόμενης από την αποστολή καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ διαδικασίας"
    Για τη Διζωνική ρατσιστική τουρκική Δικοινοτική (Συν) Ομοσπονδία.
    Που όπως πριν χρόνια είχε πει ο εξαίρετος Έλληνας Καθηγητής Κουφουδάκης από το από το 1986,
    "Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας μισά μισά". Μιλάμε για ένα σύστημα δυαρχίας, ή συγκυριαρχίας. Το σύστημα αυτό δίνει το δικαίωμα στους Τουρκοκύπριους της συνιδιοκτησίας ολόκληρου του κράτους και το δικαίωμα της απόλυτης κυριαρχίας στη δική τους περιφέρεια, χωρίς να δίνει στους Ελληνοκύπριους παρόμοια δικαιώματα στο υποτιθέμενο ενιαίο και κυρίαρχο κράτος το οποίο δημιουργείται.
    Συνοπτικά εκτουρκισμός (γιαβάς, γιαβάς) της Ελληνικής Κύπρου .
    "Χαλάλιν" όμως. Θα κάνει τη "τιμή" η Νούλαντ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου, να φωτογραφηθεί μαζί του.
    Και στη συνέχεια την ίδια "τιμή", στους ΤσιπτριοΚαμμένους της, για δέσει η "λύση"


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πωωω, τι τραβάει η Τουρκία με τις προβληματικές σχέσεις της με τις ΗΠΑ. Ολόκληρη Αμέρικα τρέχει για πάρτη τους εδώ κι εκεί. Σκέψουν να τα πήγαιναν και καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αχθοφορος της Αμερικανικης πολιτικης με το Bachelor of Arts (δεν χρειαζεται παραπανω, αρκει να εχεις το κληρονομικο χαρισμα) που μοιραζε φαγητο στην πλατεια Μαινταν και ενεθαρρυνε τους δημοκρατες απογονους του Στεπαν Μπαντερα και που μαζι με τους ναζι εστειλαν ομοθρησκους της στη Σιλεσια λιγο βορειοτερα και απο κει στον παραδεισο. Himmelsweg!!!! Ειχαν διεστραμμενη φαντασια οι ναζι παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.