14/6/16

Τι γίνεται όταν αυτοεξευτελίζεται και εξευτελίζει την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;

Η νοοτροπία της ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ "όλα τα σφάζω - όλα τα μαχαιρώνω!
του Σάββα Καλεντερίδη
Ο Παπαδημούλης, με θεσμικό ρόλο στο Ευρωκοινοβούλιο, 
-αφού έσκισε τα μνημόνια, 
-αφού έκανε μονομερή διαγραφή του χρέους, 
-αφού κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, 
-αφού εισέπραξε δισεκατομμύρια από τη λίστα Λαγκάρντ, 
-αφού πάταξε τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, εξασφαλίζοντας δις στον κρατικό προϋπολογισμό, 
-αφού εξευτέλισε τους Γερμανούς υποχρεώνοντάς τους να πληρώσουν ΚΑΙ τις πολεμικές αποζημιώσεις ΚΑΙ το κατοχικό δάνειο, 
-αφού δεν ξεπούλησε τα αεροδρόμια και τα λιμάνια
-αφού δεν ξεπούλησε το Ελληνικό
αφού, αφού, αφού...
αφού έκανε όλα αυτά που υποσχόταν, μέχρι να καταλάβει την καρέκλα της εξουσίας, ήλθε η σειρά να λύσει ΚΑΙ το μυστήριο του δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή του εκδότη Μαυρίκου, τον οποίο μόστραρε η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ, με κάμερα στο γραφείο του και λινκ παρακαλώ, την ημέρα της κεντρικής ομιλίας του Μεϊμαράκη, προεκλογικά, προβάλοντας "σκάνδαλο" του τότε προέδρου της ΝΔ, που το είχε ως οκτάστηλο ο εκλιπών εκδότης.
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, αυτό το... αγλάισμα ηθικής και πολιτικής σοβαρότητας, θεώρησε σωστό να κάνει τον υπερντέντεκτιβ και να προκαταλάβει τις έρευνες για το θάνατο του εκδότη Μαυρίκου, με το μνημειώδες "Τον έκαψαν, για να μην τους κάψει".
Τώρα έρχονται τα αποτελέσματα των ερευνών, τα οποία σημειωτέον δεν είναι τα ΤΕΛΙΚΑ, που τον διαψεύδουν.
Αν ο Παπαδημούλης ήταν ένας απλός δημοσιολογών, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Δεν εί ναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.
Είναι ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου!
Θα μου πείτε και τι έγινε.
Ναι, δεν έγινε τίποτα, όπως δεν έγινε με τα τόσα και τόσα που έχει πει και τώρα λέει και κάνει τα αντίθετα, χωρίς ίχνος αιδούς.
Και εκεί είναι το πρόβλημα.
Πολιτική και πολιτικοί χωρίς αιδώ! Ανέντροποι, που λέμε στα ποντιακά.
Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί γράφεται αυτό το σημείωμα, αφού ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος.
Απλά γράφεται για να συνειδητοποιήσουμε με τι ανεύθυνους εξουσιομανείς και χαμηλής ποιότητας πολιτικό προσωπικό έχουμε να κάνουμε...
Αντιγράφουμε από το ΒΗΜΑ
Εντοπίστηκε το «μοιραίο» πρόβλημα στο τζιπ του Π. Μαυρίκου - «Κλειδί» οι προσκρούσεις του οχήματος στο κιγκλίδωμα - Σχεδόν αποκλείεται η δολιοφθορά
Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.   
Σημαντικό εύρημα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, το οποίο φαίνεται να εξηγεί πλήρως την «καταστροφική» πορεία του στην Αττική Οδό και τη μοιραία εκδήλωση της πυρκαϊάς την περασμένη Πέμπτη φέρεται να έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες οι πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την υπόθεση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μηχανολογικού τύπου, η ανάλυση του οποίου σχεδόν αποκλείει την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημα του 42χρονου εκδότη, χωρίς όμως να δίνεται οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.
Όπως προκύπτει από άλλες πηγές, το πρόβλημα αυτό ίσως σχετίζεται με επισκευές στο τζιπ του εκδότη προ μερικών μηνών ή με άλλες εργασίες και ζητήματα λειτουργίας του οχήματος. Η φωτιά εμφανίζεται δε ως «παράγωγο» του σημαντικού αυτού τεχνικού προβλήματος που οδήγησε και στη διαρροή καυσίμων και λαδιών του ΙΧ. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε πλήρεις απαντήσεις για ό,τι συνεβη στην Αττική Οδό».
Μέχρι στιγμής από την ανάλυση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Π. Μαυρίκου, ειδικού πραγματογνώμονα κ. Γιώργου Ραυτογιάννη, διαπιστώθηκε ότι στα τελευταία περίπου 360 μέτρα της πορείας του τζιπ υπήρξαν πέντε-έξι χτυπήματα του οχήματος στο τσιμεντένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, ενώ από το ΙΧ έπεφταν λόγω των προσκρούσεων και του τεχνικού προβλήματος που παρουσίαζε ορισμένα εξαρτήματα.
Ο κ. Ραυτογιάννης εντόπισε ακόμη στο οδόστρωμα μικρά καπάκια, αγνώστου προέλευσης, τα οποία όμως διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι δεν έχουν σχέση με το όχημα. Στην έρευνα συμμετέχουν ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Επαμεινώνδας Μπούρας αλλά και της Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Δέδες.
BHMA

8 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι με αυτό το σοβαροφανές look, τα γυαλάκια του και το επιμελημένο μουστάκι (κάτι ανάμεσα σε στυλ Ντίνου Χριστιανόπουλου και θεολόγου - κατηχητή των sixties), τον ήπιο τόνο και την ευγενική φωνή, ο εν λόγω κύριος Ευρωβουλευτής δημιουργεί συχνά την εντύπωση τού λογικού , υπεύθυνου και μετρημένου ανθρώπου. Αλλά ως φαίνεται η προβιά εξαπατά και ο λύκος (ή μάλλον αλώπηξ λόγω τής πονηρίας και τού ύπουλου τρόπου που μετέρχεται)παραμένει αμετάβλητος: αναξιόπιστος που παραμονεύει στην (πολυτελή) σκιά .
    Και δηλητηριώδης (με όποιους συνειρμούς και αν δημιουργεί το τελευταίο αυτό επίθετο) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Κρίτωνα,είναι τόσο φαιδροί οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα ο Παπαδημούλης να δείχνει σοβαρός συγκρινόμενος μαζί τους.

      Διαγραφή
    2. E όχι και σοβαρός ο πονηρούλης-παπαδημούλης με τα εκατομμύρια και τα ακίνητά του,σοαβαροφανής καλοπερασάκιας που τώρα που συσκόλεψαν τα πράγματα λέει ανοησίες, όπως και οι υπόλοιποι φυσικά

      Διαγραφή
    3. λογικός είναι. Λογικότατος.
      Απλά είναι ένας κούφιος παρτάκιας.

      Θα σου πω τις κάνει στις Βρυξέλλας. Γυρνάει απο ακριβό εστιατόριο σε ακριβότερο εστιατόριο. Κάποια στιγμή που λές, σκέφτηκε "ρε μπας και με έχουν ξεχάσει οι κωλοέλληνες ιθαγενείς μπουρτζόβλαχοι που πληρώνουν τον μισθό μου? Κάτσε να τιτιβίσουμε καμιά μαλ@κία μη με ξεχάσουν.."

      Και απο τότε το έχει βάλει υπενθύμιση στο καλεντάρι του i-phone..

      Διαγραφή
  2. Κύριε Καλεντερίδη δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεστε με τις τούμπες και το θράσος στελεχών του σύριζα,διότι τα παλικάρια υπέγραψαν μνημόνιο.Από τη στιγμή που υπέγραψαν ψυχολογικά με την μετατροπή του όχι σε ναι και αφού συνυπέγραψαν και γραπτώς με 200+ ψήφους το τρίτο μνημόνιο με τη δικαιολογία να σώσουν την πεθαμένη πατρίδα-εδώ γελάμε διότι όοοοοοοολοι μαζί από το 2009 και μετά οι πολιτικάντηδες σοδομούν στο πτώμα της πατρίδας-...από τη στιγμή λοιπόν αυτή της μνημονιακής στροφής του Τσίπρα που και καλά δεν ήξερε και μάθαινε μέσω διαπραγματεύσεων, θα παρακολουθούμε οπερέτες και των δύο κομμάτων προκειμένου να πάρουν την εύνοια της Μέρκελ.Έσκασε λοιπόν από το κακό της η ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ διότι ο Αλεξ δεν προσπαθεί να σώσει την πατρίδα απλά προσπαθεί -και το καταφέρνει άριστα- να τους πάρει τη θέση του υποτακτικού της Μέρκελ.Για αυτό σκάει η αντιπολίτευση και οι αγάπες της για την πατρίδα είναι κουραφέξαλα,είχαν από το 2010 μέχρι το 2015 5 χρονάκια να τη σώσουν και δεν κάνανε την παραμικρή κίνηση απλά πετούσαν καυτές πατάτες ο ένας στον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλωσσική παρατήρηση.
    Για να αυτοεξεφτιλιστείς πρέπει να έχεις τσίπα.
    Αλλιώς απλά εξευτελίζεσαι.

    Ο συγκεκριμένος κύριος δεν γνωρίζει καν την λέξη "τσίπα" ούτε συνώνυμα ούτε παράγωγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία, Σάββα !
    Το αντιληφθήκαμε !
    (Εγώ το έχω αντιληφθεί από 35-ετίας, για την ακρίβεια...)
    Και μετά τι ;
    Και μετά τι ;
    Και μετά τι ;
    Τίποτε ;

    Αυτό δεν είναι ενός άλλου τύπου ανοχή ;
    αλλά πάντως Α Ν Ο Χ Η ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Σάββα, μην το παιδεύουμε, δεν χρειάζεται σχολιασμός. Μια και μόνο Λέξη. ΠΑΠΑΡΟΔΗΜΟΥΛΗΣ. Τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.