2/6/16

Διώξτε τους τώρα, είναι αίσχος και αιδώς να υπάρχουν αρνητές της Γενοκτονίας στην κυβέρνηση

Ο όρος "εθνοκάθαρση" που χρησιμοποίησε ο Φίλης, είναι εφεύρεση των γενοκτόνων.
Όσο για την κ. Σία Αναγνωστοπούλου, είναι έμπρακτος αρνητής, αφού εξαφάνισε από την ύλη την Γενοκτονία.
Διώξτε τους, αποτελούν όνειδος για την πατρίδα μας.

9 σχόλια:

  1. Σάββα σε αυτό το θέμα είμαστε όλοι ενωμένοι.

    Αυτοί οι δύο σταλίνες πρέπει να φύγουν με τις κλωτσιές από το Υπουργείο. Δεν βλέπεις που προσπαθούν να κάνουν δηλωσίες τους γονείς των μαθητών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Καμαρώστε Μισέλληνες, Ανθέλληνες, Ανέλληνες, Γραικύλοι, Εθνομηδενισταί Τουρκόφιλοι και Τουρκολάγνοι» (Γεώργιος Πούλιος, Δικηγόρος)

    Special... «αφιερωμένο»:

    Back To The River Aras!
    Can you hear the Holy Mountains?
    They have returned...
    Resting on the mountain side!!!

    < https://www.youtube.com/watch?v=X-bNqBjKrQI >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ολόκληρη η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι αρνητές της γενοκτονίας, εφόσον δεν αντέδρασαν επίσημα στις ενέργειες και στους ισχυρισμούς του Φίλη και της παρέας του, δηλαδή α) δεν επανέφεραν ΆΜΕΣΑ στα σχολικά βιβλία τα κεφάλαια που αφορούσαν την Ιστορία του Πόντου και β)δεν απομάκρυναν με τις κλωτσιές υπουργούς του που αντιστρατεύονταν δημόσια και εντός βουλής την ίδια την ελληνική μας Ιστορία. Άρα ας δώσουμε ένα ΗΧΗΡΟ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίως ευθύνεται ο Καμμένος.Ο ΣΥΡΙΖΑ αν και τροφός του παλαιού ΠΑΣΟΚ στο οποίο υπήρχε μία υποτυπώδης πατριωτική συνιστώσα ιδίως πριν την επέλαση των εκσυγχρονιστών ελέγχεται ακόμα σε αυτά τα θέματα από ακραίες δεξαμενές σκέψεως οι οποίες έμειναν απαράλλακτες από τότε που το κόμμα ήταν ένα ακροαριστερό κόμμα.

      Διαγραφή
  4. αυτά τα σκουπίδια ψήφησε ο Ελληνικός λαός !!! πόσο λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μια άλλη φορα πρεπει να δηλωθεί οτι το θεμα δεν ειναι προσωπικό που να αφορά κάποιους
    < κακούς> υπουργούς.Στοχοποιωντας σε αυτους αγαπητέ Σαββα πολυ φοβάμαι οτι υποβαθμίσεις τον κίνδυνο που προέρχεται απο ενα οργανωμένο κυβερνητικό σχηματισμό που στα εθνικά θεματα γενικότερα ειναι κατα το επιεικέστερο, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, Και ακομη και να φύγουν ( που θα φύγουν γιατι κάνανε το έργο που τους ανατεθεί ) θα έρθουν άλλοι και άλλοι και άλλοι που και αυτοι θα ξεχνιούνται, οι συνέπειες τους ομως θα μένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αφού οι Αρμένιοι ούτε στην Ε.Ε είναι, ούτε στο ευρώ. Ούτε «Ευρωπαίοι» είναι, ούτε και «παράγουν». Ούτε κανένα κράτος πρότυπο έχουν, ούτε καμιά οικονομία ισχυρή. Πως τα κατάφεραν;"
    http://cosmoidioglossia.blogspot.gr/2016/06/blog-post_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα. Η βούληση είναι καταλύτης των πάντων και οι λαοί που είναι καλοί στο να εφευρίσκουν δικαιολογίες είναι ήδη χαμένοι. Μπράβο στους Αρμένιους και ότι διεκδικήσουν ας το πάρουν, το αξίζουν.

      Διαγραφή
    2. Για τους διαχειριστές του Ελληνικού κράτους η Ποντιακή γενοκτονία είναι κάτι το ξένο, για τα ψηφαλάκια, μια ακόμα ευκαιρία για επένδυση, όλα στην Ελλάδα αποτελούν επενδυτική ευκαιρία, μα όλα, οι χρεοκοπίες, το κάψιμο δασών και χιλιάδων τετραγωνικών στρεμμάτων, το επεισόδιο στα Ίμια, τα πάντα

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.