14/6/16

Πλάκωσαν και οι Ειδικές Δυνάμεις!


20 σχόλια:

  1. Θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει μα η χαρα δεν την αφηνει...
    Πεφτουν οι μασκες του Φασιστερού καθεστωτος...οι αριστερες παρακρατικες ομαδες των τραμπουκων του Συριζα μας δηλωνουν θρασυτατα οτι θα κανουν αντισυγκεντρωση ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ τυπου..
    Καλως να μας ερθετε φασιστομουτρα να δω ομως πως θα φυγετε... γιατι αυτη τη φορα δεν θα αφησουμε τα ΜΑΤ να προλαβουν να σας σωσουν, σας υποσχομαστε ακομη δε οτι ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...ο κοσμος ειναι οργισμενος και οι αριστεροι τραμπουκοι θα κινδυνεψουν σοβαρα απο οτι ακουγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην πεφτεις στην παγιδα τους,εμφυλιο θελουν και συ τους τον δινεις

      Διαγραφή
    2. Εμφυλιος γινεται οταν εχουμε δυο σοβαρες αριθμητικά ομαδες του ιδιου εθνους να συγκρουονται ενοπλως....δεν ειναι εμφυλιος το σπασιμο στο ξυλο των παρακρατικων αριστερων τραμπουκων απο την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου που διαδηλωνει ησυχα...ειδάλλως οι τραμπουκοι της αριστερας θα μας λενε και τι να ψηφιζουμε και πως να μην μιλαμε και να ανεχομαστε το καθεστως της φασιστικης αριστερας..νομιζω οτι παει πολυ, η μαλλον ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ και καιρος ειναι να τελειωνει με μερικες σφαλιαρες γιατι αργοτερα μπορουν να ξεφυγουν τα πραγματα.

      Διαγραφή
  2. Το είχα πει και παλαιότερα πως ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης στην καταγωγή, όπως και αρκετοί εκ της σημερινής κυβέρνησης είναι είτε αλβανογενείς, είτε βουλγαροσκοπιανοί, είτε γνήσιοι τουρκόσποροι. Οι δε αναρχικοί συνεπικουρούν τις όποιες επιχειρήσεις ξένων δυνάμεων επί της Ελλάδας εδώ και χρόνια και έτσι τώρα θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν "εμφύλιο", μόνο που δεν θα είναι εμφύλιος αλλά κεκαλυμμένος πόλεμος με τουρκαλβανούς, λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς που το παίζουν Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι δεν ειναι αναρχικοι, καμμια σχεση , απλοι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ειναι , κυριως παιδια ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ που δεν μπορουν να ξεπλυνουν την βρωμα ουτε απο το σωμα τους ουτε απο την ψυχη τους...η προδοσια και ο δοσιλογισμος εχουν γραφτει βαθεια στο dna τους.
      Οι αναρχικοι ειχαν ενα επιπεδο , και δεν ηταν συλληβδην υπερ της βιας και του τραμπουκισμου, ουτε εκαναν ποτε επιθεσεις σε αστυνομικους η σε αντιθετα ιδεολογικα πολιτες...η βια ηταν το εσχατο σημειο και εξασκειτο μονο σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ και φυσικα μονο ατομικα..
      Μην μπερδευουμε τους ΑΛΗΤΕΣ και τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ με τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ που αλλωστε πλεον εκλειπουν απο την κοινωνια η εχουν αποτραβηχτει και φιλοσοφουν στα βαθεια -ηντα τους...

      Διαγραφή
    2. @ Dragon Morgoroth

      Κι εγώ αλβανογενής είμαι και η μία γιαγιά μου μιλούσε σλάβικα. Και η κοπέλα μου τουρκοσπόρισα απο την μικρασία, με όνομα σε "-όγλου".. Παλιοφασιστάκο. Αντε τράβα γερμανία να βρείς την γενιά σου ν'αγαλιάσει η καρδιά σου.. Η μ@λακία η δικά σου είναι που τους έχει θρέψει τους αναρχομ@λακοκουμουνιστές.

      Διαγραφή
    3. νικο ή λιάκο ή όπως σε λένε, παντού φασίστες βλέπεις, να πας να σε κοιτάξουν. Η αλήθεια σίγουρα πονάει, αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια. Ο Τσίπρας δεν είναι Έλληνας, δεν έχει συμπεριφερθεί ως τέτοιος και αν κρίνουμε και από αυτά που έχουν γραφτεί και στον τουρκικό τύπο, μάλλον είναι τουρκαλβανός.

      Διαγραφή
    4. Νίκο άλλο πράγμα οι Αλβανοί και άλλο οι τουρκαλβανοι, οι Αλβανοί ειναι Ελληνιστές αν όχι Έλληνες οι Τουρκαλβανοι ειναι τα τσιράκια των γκρίζων λύκων ισλαμοφασιστες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετεί τις απόψεις των γκρίζων λύκων και συναντιέται και μαζι τους άλλωστε

      Διαγραφή
    5. @ Alexandros

      Δεν έγραψε "τουρκαλβανός" το φασιστάκι ο Γερμανόσπορος. Έγραψε "αλβανογενής". Εννοώντας αρβανίτης. Να τον πιάσω να του ξηγήσω τι σημαίνει αρβανίτης.

      Διαγραφή
    6. γερμανόσπορε Dragon του κιτσ'η μάνα κλαίει.

      γερμανόσπορε, δελής ξέρεις τι σημαίνει; Το όνομά μου αρχίζει απο Δελή.

      Λιάκος είναι χαϊδευτικό του Ηλίας, και έτσι λένε και τ'αφεντικό σου αν δεν κάνω λάθος. Μάλλον τουρκαλβανίτικο. Άντε τράβα στ'αδελφάκια σου στην γερμανία τώρα και βούλωσ'το.

      Διαγραφή
    7. Διάβασε για τον νόμο του Godwin και άσε τα περί γερμανοτσολιάδων. Μου θυμίζεις τους συριζαίους που έχουν βγάλει όλους τους μη ανήκοντες στα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ γερμανοτσολιάδες. Οι εθνικά αλβανοί είναι αλβανογείς όπως το ίδιο και οι τσάμηδες και σε αυτούς αναφερόμουν. Τσάμηδες υπάρχουν και τώρα στην περιοχή. Φοβάμαι ότι ο λόγος της επίθεσης σου έχει να κάνει ότι θίξαμε τον Τσίπρα, αλλά μέχρι και οι τούρκοι ξέρουν πως ο απίθανος αυτός τυπάκος είναι αλλοδαπής συνειδήσεως και πως ότι κάνει το κάνει με σκοπό την καταστροφή και τον διαμελισμό της χώρας. Ούτε βέβαια είναι τυχαίο πως άφησε τα σύνορα αφύλακτα, αλλά αντιθέτως βοήθησε την ροή λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, γιατί έτσι πραγματώνεται το Δόγμα Οζάλ για την πλήρη ισλαμοποίηση της Ελλάδας με μηδέν ανθρώπινο και οικονομικό κόστος για την Τουρκία. Όσο για το Λιάκος, μπορεί να είναι ελληνικό Ηλίας - Ηλιάκος (μικρός Ηλίας) - Λιάκος.

      Διαγραφή
    8. "ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης στην καταγωγή".
      "αλβανογενείς, είτε βουλγαροσκοπιανοί".
      "τουρκόσποροι".
      "αλλοδαποί που το παίζουν Έλληνες".
      Όπα. Οι Εβραίοι που πήγανε;

      Το πρόβλημα με τα ναζιστάκια είναι πως δεν έχουν καν τα @@ να το παραδεχτούνε. Κότες λυράτες.

      Διαγραφή
    9. Αν δεν ήσουν συριζαίος θα έλεγα πως απλά είσαι ηλίθιος που αποδεικνύει για πολλοστή φορά τον Νόμο του Godwin. Όμως φαίνεται πως είσαι συριζαίος. Εγώ το λέω καθαρά πως ο Τσίπρα είναι αλβανοτσάμης στην καταγωγή, σίχαμα τουρκαλβανικό. Όσο για τους απόγονους τούρκων και βουλαροσκοπιανών σε παραπέμπω στο προφίλ του Δημήτρη Λιθιξόου για να δεις πόσοι αλλοδαποί ανθέλληνες υπάρχουν που ψηφίζουν τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια το παίζουν Έλληνες στους γκισέδες όταν πάνε να παραλάβουν τα επιδόματα...
      https://www.facebook.com/lithoksou.dhimitris
      Έχει πολλούς φίλους και σχολιαστές απογόνους εισβολέων διαφόρων εποχών και εθνοτήτων.

      Διαγραφή
  3. Οι "αναρχικοί" καμία πορεία εναντίον του μνημονίου έχουν κάνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα γελάω με την ανακοίνωση γιατί πλέον ξεβρακώθηκαν οι αναρχοαριστεροι. Υπαρχει έστω και ένας που να αμφιβάλλει οτι πρόκειται για Πέμπτη φάλαγγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...!

    Κατά τ' άλλα, όλοι οι ενθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν Ελληναράδες διακυρήττουν πως πρεπει να υπάρχει "συνοχή και Εθνική ενότητα" αλλά μάλλον την θέλουν μόνο αν... αυτοί είναι τα αφεντικά

    Ωραίιιιια! Πολύ ωραία. Συνεχίστε αγαπητοί, συνεχίστε έτσι με εκατέρωθεν διαξιφισμούς και υποσχέσεις οπαδικής βίας στα πεζοδρόμια και μην αναρωτηθείτε "γιατί" όταν μια ωραία (?) πρϊα εν μέσω "οπαδικής βίας" σας ανακοινωθεί οτι το Χ νησί ή η Ψ περιοχή έχει καταληφθεί από την Τουρκιά.

    Συνεχίστε έτσι, συνεχίστε... "οπαδάκια" φτωχά και άμοιρα πιόνια, ενθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Το χωριο καιγουνταν κ η π...να χτενιζουνταν"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπεσε η τρολιά και τσίμπησαν αμέσως όλα τα ούγκανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας εκ των ανωτέρω που (δυστυχώς) τσίμπησαν στην τρολιά είναι πράγματι γνωστός ούγκανος και λαμβάνονρας υπ' όψη το μίσος που βγάζει (αναρωτιέμαι για ποιό λόγο) σε κάθε του ανάρτηση, ήταν αναμενόμενο, ως καλός πειθαρχικός και χρήσιμος ηλίθιος που είναι, να σύρει το ξίφος από το θηκάρι και να αρχίζει να αλαλάζει ωσάν ορκ και να σπέρνει εκατέρωθεν απειλές προς όποιον δεν συμβαδίζει με την (οχι τυχαία εντός εισαγωγικών) "λογική" του.

      Υπήρξε όμως και ένας συνομιλητής, που έχει κερδίσει την εκτίμησή μου για όσα Πατριωτικά έχει γραψει κατα καιρούς και για τον τρόπο που μπορεί να χαλιναγωγεί το συναίσθημα και να προβάλει τη λογική όταν γραφει. Ήταν πράγματι έκπληξη για εμένα οτι ενεπλάκη στην προαναφερθείσα "μάχη του πληκτρολογίου" αλλά υποθέτω πως συνέβη διότι όλοι μας είμαστε άνθρωποι και ε, πως να το κάνουμε, που και που συμβαίνει να παρασυρόμαστε.

      Αν και δεν αναφέρω ονόματα, είμαι σίγουρος πως και οι ίδιοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους και οι συχνοί αναγνώστες του ιστολογίου αντιλαμβάνονται για τι ακριβώς ομιλώ.

      Διαγραφή
    2. Πρώτα απ΄όλα δεν είναι μόνο ένας αλλά και άλλοι φαίνεται πως τσίμπησαν. Επίσης, εγώ δεν αναφερόμουν μόνο στο ιστολόγιο (που εξ αρχής δε βλέπω το λόγο της συγκεκριμένης ανάρτησης)αλλά γενικότερα στο πόσο "πούλησε" αυτή η φήμη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.