22/6/16

Η υποκρισία της ΝΔ και των άλλων κομμάτων - Ομόφωνα αποφάσισαν να μην αρθεί η ασυλία του αρνητή της Γενοκτονίας, Φίλη - Ντροπή σε όλους σας...

«Όχι» στην άρση ασυλίας Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είπε «όχι» στο αίτημα για άρση της ασυλίας του υπουργού Παιδείας. Στη Βουλή έχουν διαβιβαστεί μηνύσεις που έγιναν σε βάρος του Νίκου Φίλη και αφορούν τη δήλωσή του ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά «εθνοκάθαρση». Έτσι, η υπόθεση παγώνει και δεν θα οδηγηθεί σε δίκη.
Οι ποινικές διώξεις κατά Φίλη ήταν για την παραβίαση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου.
Παράλληλα, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το «όχι» ήταν και σε αυτή την περίπτωση ομόφωνο, και αφορούσε σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ για τη στάση των μουσουλμάνων ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα.
Αντίθετα, υπήρχε εισήγηση για άρση της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη. Και οι δύο κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Ολομέλεια η οποία τελικά αποφάσισε την άρση της ασυλίας και των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής.
http://www.pontos-news.gr/article/151529/ohi-stin-arsi-asylias-fili-gia-ti-genoktonia-ton-pontion

40 σχόλια:

  1. Καλά αυτοί που τον βάλανε, οι ΤσιπροΚαμένοι, είναι στο απυρόβλητο και βρήκαμε να κυνηγάμε το όργανο τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια που η βουλή λειτουργεί σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ καλο είναι να κατατεθεί μια αγωγή απο κάποιο ποντιακό σωματείο ή από κάποιον που έχει έρθει από τον Πόντο ωστε να πάει στα Πολιτικά δικαστήρια ο Φίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς θα πάει στα πολιτικά δικαστήρια, αφού τον καλύπτει η βουλευτική ασυλία;

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς το ΄΄πολιτικό σύστημα΄΄ είναι ενιαίο και λειτουργεί εις βάρος της χώρας και του λαού εδώ και κάτι δεκαετίες, δε θέλει πολύ μελέτη για να το καταλάβει κανείς αυτό, με ένα Σύνταγμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, μια βουλή πλυντήριο, τη δικαιοσύνη δεμένη πισθάγκωνα και ένα λαό που είναι μόνο για φανφάρες, δε φοβούνται τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά ντροπή! Δεν υπάρχουν Πόντιοι βουλευτές σε άλλα κόμματα;
    Είμαστε άξιοι της μοίρα μας αφού ανεχόμαστε τέτοια πράγματα.
    Η είδηση αυτή δεν προβάλλεται σε κάνενα άλλο site!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκατά πόντιοι είναι!!Μόνο στο όνομα. Τά βλέπεις φίλε Σάββα που πήγες και κόλλησες στη ΝΔ του Σαμαρά;;

      Διαγραφή
  5. Πρέπει να σάς θυμίσω, για να μην εκπλήσσεσθε τάχα, ότι ο αντιρατσιστικός νόμος, στον οποίο εντελώς ξεκάρφωτα κόλλησαν την ποινικοποίηση των γενοκτονιών, που αναγνωρίζει η Βουλή (λέω "ξεκάρφωτα", διότι το θέμα δεν είναι ρατσιστικό), φτιάχτηκε για να διωχθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία δεν αναγνωρίζει το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Για τον λόγο αυτό, στο αρχικό σχέδιο νόμου δεν είχαν συμπεριληφθεί οι γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων, ή άλλων (η ΧΑ ασφαλώς δεν τις αρνείται, οπότε δεν ενδιέφεραν τούς εμπνευστές τού νομοσχεδίου!) και χρειάστηκε σκληρός αγώνας για να πείσουν την Ελληνική Βουλή να τις συμπεριλάβει κι αυτές. Τέτοιος πατριωτισμός, δηλαδή!

    Άρα, γιατί να διώξουν τον Φίλη, αφού ευθύς εξαρχής άλλους ήθελαν να διώξουν, αλλά δεν τούς "έκατσε", διότι δεν τούς έδωσαν αφορμή.

    Και βέβαια πρόκειται για υποκρισία τής ΝΔ, κύριου εμπνευστή του σχετικού νόμου, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων που τον ψήφισαν και η περίπτωση Φίλη το δείχνει περίτρανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως δεν το γνωριζεις, αλλά ηδη διωκονται 2-3 βουλευτες του "Λα'ι'κου Συνδεσμου", βασει του "αντιρατσιστικου νομου", για τα "ρατσιστικα" συνθηματα "Εξω ολοι οι λαθρομεταναστες" και "η Ελλαδα ανηκει στπους Ελληνες".

      Διαγραφή
  6. Λιγο μυαλο αν ειχαν οι Χρυσαυγιτες θα ηταν σημερα πρωτο κομμα. !!!! Μας κυβερνουν σκουπιδια !!!! Αντιπολιτευση ενα ματσο χαλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιγο μυαλο αν ειχαν οι ψηφοφοροι, η Χ.Α. θα ηταν σημερα πρωτο κομμα.
      Αλλά ο "μεσος ψηφοφορος" ψηφιζει με κριτηρια: "λεφτα υπαρχουν", "Ζαππεια 1,2,3 κ.λ.π.", "θα καταργησουμε τα μνημονια", "θα καταργησουμε τον ΕΝΦΙΑ", "θα σε διορισουμε", "θα διορισουμε τα παιδια σου, την πεθερα σου, τον μπατζανακη σου....."
      Οσο για την νοημοσυνη του "μεσου ψηφοφορου":
      "Το καλυτερο επιχειρημα κατα της δημοκρατιας, ειναι πεντε λεπτα συζητηση με τον μεσο ψηφοφορο".
      Ου'ι'νστον Τσωρτσιλ.

      Διαγραφή
    2. Ξυπνάτε ρε κακομοίρηδες και καταλάβετε επιτέλους ότι και αυτοί γρανάζι του συστήματος είναι. Πατριδοκάπηλοι!!Ξεχνιέται το χειροφίλημα του Μιχαλολιάκου στην Ντόρα;; Αν πονούσαν τόν τόπο, θα είχαν ήδη κατεβάσει τον κόσμο στο δρόμο. Ολος ο υπόκοσμος της δεξιάς σέ ένα κόμμα!!

      Διαγραφή
    3. @ Δημήτριος Ανστασιάδης
      Έχεις απόλυτο δίκιο! Το κόμμα αυτό αποτελεί ταφόπλακα σε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας αληθινά πατριωτικού και εθνικού ρεύματος στην κοινωνία. Ξεφτιλίζει και εκφυλίζει αυτές τις ιδέες που υποτίθεται ότι προβάλλει και δημιουργεί απέχθεια του κόσμου απέναντι σε οτιδήποτε εθνικό! Όπως έγινε κι επί Χούντας ουσιαστικά.
      Για αυτό κι εγώ έχω πειστεί ότι απλώς εξυπηρετεί το σύστημα και δεν είναι καθόλου τυχαία η ξαφνική άνοδος του. Συν του ότι βέβαια το επίπεδο των ανθρώπων αυτών είναι πολύ χαμηλό και σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε ποτέ τέτοιοι τύποι να αποκτήσουν εξουσία!!

      Διαγραφή
    4. @ Δημητριος Αναστασιαδης:
      Εσυ "που εχεις ξυπνησει", μετα απο υπνο 40 χρονων, μαζι με τον φιλο που συμφωνει μ΄εσενα, θα εξηγησεις σ΄εμας "που κοιμομαστε ακομη", ποιοι ειναι αυτοι που δεν ειναι "γραναζια του συστηματος" και "πατριδοκαπηλοι". Ποιοί ειναι αυτοι που "πονουν τον τοπο";;
      Μηπως οι Καραμανληδες α΄και β΄, οι Παπαντρεηδες (ομοιως α΄και β΄), οι Σημιτηδες, Μητσοτακηδες (ολη η οικογενεια), οι Σαμαραδες, οι Τσιπροκαμμενοι κκαι οι λοιποι, που ψηφιζατε απο την "ενδοξη" Μεταπολιτευση μεχρι σημερα, κουνωντας πρασινοκοκκινομπλε σημαιουλες και χορευοντας στις πλατειες, μετα την "νικη" του εκαστοτε "σωτηρα";;;

      ΥΓ1. Για την "απεχθεια του κοσμου απεναντι σε καθε ο,τιδηποτε εθνικο", φταιει η Χ.Α. κι΄οχι η 40ετης κυριαρχια του κομμουνισμου, υπαιτιοτητι του "γιαλαντζι εθναρχη" της Δεξιας, σε ολους τους τομεις της ζωης των Ελληνων (Παιδεια, Λογοτεχνια, Τεχνη, "Μεσα Μαζικης Αποβλακωσης", Πολιτικη, Οικονομια....).
      Συγχαρητηρια για την αντιληψη και την λογικη σας!!!

      ΥΓ2..Κι΄εσυ κι΄ο φιλος σου, κι΄ολοι οι ομοφρονες σας, μηπως πρεπει να αποφασισετε καποια στιγμη, αν οι Χρυσαυγιτες ειναι "ευπρεπεις" οταν "φιλουν το χερι της Ντορας" ή ειναι "βαρβαροι" οταν "βαρανε χαστουκια" στην Κανελλη.

      Διαγραφή
    5. Κοίταξε να δεις, κατ'αρχάς δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο επιθετικός.
      Όλα αυτά που λες σωστά είναι και εγώ προσωπικά και φαντάζομαι και ο άλλος φίλος δεν είμαστε εδώ για να υπερασπίσουμε κανέναν εκπρόσωπο του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος σε όλες τις εκφάνσεις του που πολύ καλά κάνεις και το στηλιτεύεις. Αν θεωρείς όμως ότι η απάντηση σε όλα αυτά είναι η Χ.Α τότε επέτρεψε μου να πιστεύω ότι κάνεις λάθος. Αλοίμονο μας αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο αδιέξοδο ώστε να μην υπάρχει άλλη λύση πέρα από τη Χ.Α.
      Ειδικά για το Υ.Γ2 αδιαφορώ για το αν κάνουν χειροφιλήματα ή αν δίνουν χαστούκια, εδώ μας ενδιαφέρουν πιο σοβαρά πράγματα.

      Διαγραφή
    6. Εσυ, φιλε μου, δεν θα ησουν επιθετικος απεναντι οποιον χαρακτηριζει "υποκοσμο της Δεξιας" 400.000 Ελληνες ψηφοφορους;;;;
      Δεν θα ησουν επιθετικος σ΄οποιον αποκαλουσε, χωρις αποδειξεις(*, "πατριδοκαπηλους", αυτους που εκπροσωπουν, επαξιως κατα την αποψη μου, αυτες τις 400.000 ψηφοφορους;;;;
      Και, ειτε το θελεις ειτε οχι, αυτη την στιγμη το μόνο κομμα που διαφοροποιειται απο τους καταστροφεις της Πατριδος, ειναι η Χ.Α. Δυο μόνον κομματα υπαρχουν αυτη την στιγμη: η Χ.Α. και το "κομμα των υπολοπων κομματων". Αποδειξη και το αρθρο που φιλοξενει τα σχολια μας,εδω.

      (*)Ο "ξυπνητος" την μόνη "αποδειξη" της υποτιθεμενης "πατριδοκαπηλειας" του Μιχαλολιακου που μας παρουσιαζει ειναι .....το υποτιθεμενο χειροφιλημα της Μπακογιαννη

      Διαγραφή
    7. Δε νομίζω να εξυπεννόησε κανείς ότι 400000 Έλληνες είναι υπόκοσμος. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και ορισμένοι στις τάξεις αυτού του κόμματος και όχι των ψηφοφόρων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έτσι. Πατριδοκάπηλοι μπορεί να μην είναι ενσυνείδητα αλλά έχει σημασία τι εξυπηρετούν τελικά και πολύ φοβάμαι ότι εν αγνοία τους έστω, μάλλον πετυχαίνουν τους αντίθετους σκοπούς από αυτά που λένε.
      Υπάρχει κι ένα άλλο κόμμα που θεωρητικά διαφοροποιείται όπως λες και είναι το ΚΚΕ αλλά προφανώς και οι δυο μας το απορρίπτουμε για πολλούς λόγους.
      Εμπάσει περιπτώσει εγώ δε θεωρώ τη Χ.Α λύση και βασικά δε περιμένω κανέναν εθνοσωτήρα και κανένα πολιτικό σχηματισμό να μας σώσει. Κάπως έτσι την πάτησε πολύς κόσμος πέρυσι που νόμιζε ότι έρχεται ο Τσιπρας πάνω σε άσπρο άλογο να μας σώσει. Η σωτηρία δεν θα έρθει από πάνω, δηλαδή από τους ηγετίσκους και τους πολιτικάντηδες της συμφοράς αλλά από τα κάτω, από την κοινωνία. Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι πρώτα εμείς πρέπει να αλλάξουμε στην προσωπική μας ζωή, τότε θα αναδειχθούν και μέσα απο την κοινωνία οι κατάλληλες ηγεσίες. Για μένα πάντως αυτές δεν υπάρχουν προς το παρόν.

      Διαγραφή
    8. Αυτος που "εχει ξυπνησει" γραφει: "Ολος ο υπόκοσμος της δεξιάς σέ ένα κόμμα!!".
      Εσυ πως το ερμηνευεις;;;;
      Η αποψη μου ειναι οτι το "τζινι" θεωρει πως ο "υποκοσμος της δεξιας" ψηφιζει τους "πατριδοκαπηλους" και οι υπολοιποι "καλοί" δεξιοι ψηφιζουν τους "αγνους", "αμολυντους", "αμωμους", "αδιαφθορους" και, κυριως, "φιλαληθεις" Σαμαραδες, Με'ι'μαρακηδες, Κουληδες, Αδωνιδες, Δενδιες και Καμμενους (και τωρα Μπαλτακους κ.λ.π.)
      Οσο για το αν "διαφοροποιειται" το ΚΚΕ, σε αφηνω να το σκεφτεις. Θυμησου μόνον αν εχει ποτέ καταψηφισει οποιαδηποτε προταση κατα της Χ.Α., ασχετως που οι διωξεις κατα αυτου του κομματος, μπορουν να στραφουν και εναντιον του. Φαινεται οτι εχει εξασφαλισει την ασυλια απο το συστημα.
      Θυμησου ποιος "εσωσε" την Βουλη απο την επιθεση των "αγανακτισμενων", γεγονος που το αναγνωρισε και ο Γεωργιαδης. Ποιός διελυσε την ενωχλητικη συγκεντρωση των αγροτων στο Συνταγμα.
      Ουσιαστικα το ΚΚΕ (που ειναι ο μεγαλυτερος κεφαλαιουχος στην Ελλαδα) ειναι το "μακρυ χερι" του συστηματος, που κανει την ανεπισημη "δουλεια" που δεν μπορει να κανει φανερα η επισημη κρατικη καταστολη.

      ΥΓ."Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι πρώτα εμείς πρέπει να αλλάξουμε στην προσωπική μας ζωή, τότε θα αναδειχθούν και μέσα απο την κοινωνία οι κατάλληλες ηγεσίες. Για μένα πάντως αυτές δεν υπάρχουν προς το παρόν."
      Πώς το καταλαβαινεις αυτο το τελειως αοριστο;;;;
      Οπως και νατο καταλαβαινεις ομως, δεν εχει μεινει πολυς χρονος πλεον για αλλαγες. Οι επιλογες σου (σας) μας οδηγουν ταχιστα στην ισλαμοποιηση. Σε 3-4 χρονια θα εχουμε πλειοψηφια μουσουλμανων στην (τεως) Ελλαδα και η χωρα θα μετονομαστει σε "Ισλαμικη δημοκρατια της Βαλκανικης", με πολιτευμα την Σαρια.

      Διαγραφή
    9. Τό χειροφίλημα του Μιχαλολιάκου στην Ντόρα τό ανέφερα για να αποδείξω ότι τά Χρυσά Αυγά είναι κλούβια,γιατί είναι δεκανίκι του συστήματος.Εγώ φίλε Π.Π. έχω ξυπνήσει από τότε που όλοι εσείς κοιμόσασταν.Απόδειξη ότι ΠΟΤΕ δεν ψήφισα κανένα από τά κόμματα που ψηφίζατε όλοι εσείς. Η μόνη περίπτωση που αισθάνθηκα κορόιδο είναι που ψήφισα Λεβέντη το 1996,γιατί βλέπω πόσο πουλημένο τομάρι είναι. Φυσικά και είναι υπόκοσμος ή Χρυσή Αυγή,όπως και όλοι οι ψηφοφόροι της είστε άβουλα πρόβατα, όσοι δηλαδή έχετε μείνει, κάτω από 390.000!Οσες αποδείξεις θέλετε, θα τίς βρείτε στην ομάδα του facebook "Η Ελλάδα στους Ελληνες,όχι στους Χρυσαυγίτες"! Είναι τόσο δυνατές, πού έκαναν τους αλήτες που ψηφίσατε να με παίρνουν πρίν 2 χρόνια με απόκρυψη, γιατί είναι κότες, και να με απειλούν και να με προκαλούν. Δεν θέλουν μορφωμένους ψηφοφόρους, αλλά χαμηλού επιπέδου, για να τους ελέγχουν. Πάντοτε ψήφιζα και ψηφίζω μικρά κόμματα.Στις 2 τελευταίες εκλογές απείχα,γιατί δεν μέ εξέφραζε κανείς. Νέα κόμματα λαϊκής βάσης, αυτή είναι ή λύση!!!

      Διαγραφή
    10. Μια και το γυρισες στο προσωπικο, σε πληροφορω οτι απευθυνεσαι σε πολιτη που διανυει την 7η δεκαετια του και:
      -Ποτε, απο το 1974, δεν ψηφισε κανενα απο τα κομματα που κατεστρεψαν την Πατριδα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) και τους κατα καιρους αυτοχρεισθεντας "σωτηρας" (Μαυρους, Στεφανοπουλους, Καρατζαφερηδες, Λεβεντες, Λαφαζανηδες και τους τουτοις ομοιους).
      - Ποτε δεν μετανοιωσε για ο,τι εχει ψηφισει πλην του "δημοψηφισματος" του 1974, οποτε ψηφισε υπερ της βασιλειας, διοτι δεν ηταν δυνατον να ψηφισει οτι υποστηριζε ο εσμος των ουρλιαζοντων "δημοκρατικων".
      _ Εργαστηκε επι 35ετια, εντιμως.
      - Δεν εχει περιουσια πλην της (πετσοκομμενης πλεον)συνταξεως του
      - Εξεπληρωσε κανονικως τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις και εκπληροι ανελλιπως τις φορολογικες του.
      -Ουδεποτε επεδιωξε ρουσφετι, απο οιονδηποτε κερατα, ουτε ο ιδιος ουτε οποιοδηποτε μελος της οικογενειας του.
      Τωρα στις "ομαδες του facebook" που με παραπεμπεις, δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μου φερουν περισσοτερα "επιχειρηματα" και "αποδειξεις" απο τις αοριστες συκοφαντιες που μου φερνεις εσυ. Οποτε ας τα καλύτερα και περιμενε τα "νεα κομματα λα'ι'κης βασης" για να σε εκπροσωπησουν. Παντως πρεπει να βιαστουν αυτα τα "νεα κομματα", γιατι εντος ολιγου θα εχουμε το νεο μουσουλμανικο κομμα πλειοψηφιας στην Ελλαδα.

      Διαγραφή
    11. Κύριε Π.Π. Σας λέω κύριο γιατί απότι κατάλαβα είστε πολύ μεγαλύτερος από μένα. Στα όσα λέτε για το ΚΚΕ δεν θα διαφωνήσω. Απλώς το παραλληλίζω γιατί για μένα είναι ένα ακραίο κόμμα όπως ακραίο είναι και η Χ.Α. Και οι δύο το σύστημα εξυπηρετούνε απλώς έχουν διαφορετικούς ρόλους και κάνουν άλλη δουλειά.
      Από την άλλη εγώ δεν κατηγορώ ψηφοφόρους οποιουδήποτε κόμματος ούτε τωρινούς ούτε προηγούμενους. Αυτά τα 'ποτέ δεν ψήφισα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ απτο 74 και μετά' πολλοί τα λένε αλλά δεν τα πιστεύω γιατί πρώτον είναι αδύνατον κάποιος να μη ψήφισε έναν από τους δύο σε εποχές τρομερής πόλωσης και δικομματισμού (πλέον του 80%) και γιατί όσοι ψηφίζανε τότε πλέον ντρέπονται να το παραδεχτούνε. Κακώς για μένα γιατί δεν είμαι της άποψης ότι φταίμε εμείς που τους ψηφίζαμε. Αυτό ισχύει από ένα σημείο και μετά όχι από το 74. Την ευθύνη τη φέρουν ξεκάθαρα οι πολιτικοί. Αυτοί παίρνουν αποφάσεις, αυτοί θέτουν τους κανόνες, αυτοί έχουν την πρόσβαση και τις διασυνδέσεις στην εξουσία και αυτοί κοροιδεύουν και εξαπατούν τον λαό. Επιπλέον εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές, έναν από τους δύο θα ψήφιζες.
      Αυτό που εννοουσα προηγουμένως είναι ότι δεν περιμένω από κόμματα να μας σώσουν. Απέχω των εκλογών συνειδητά γιατί δεν υπάρχει καμία παράταξη που να με εκφράζει και γιατί πιστεύω ότι έτσι απαξιώνω το σύστημα το οποίο κατ'εμέ είναι στημένο και μη δημοκρατικό. Δεν πιστεύω ότι η λύση θα έρθει απτα κόμματα.
      Όσο για το μεταναστευτικό φοβάμαι ότι είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση.Και είναι μη αναστρέψιμη όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί δυστυχώς είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που έχουν τις ίδιες απόψεις με τις Τασίες, τις Σίες και τους Φίληδες. Εδώ είπε ο Μουζάλας τα Σκόπια Μακεδονία και δε μας πείραξε γιατί τάχα μου είναι καλός υπουργός (που δεν είναι). Ας αλλάξει η βάση λοιπόν μυαλά για να αναδείξει κατά συνέπεια και τους κατάλληλους.

      Διαγραφή
    12. Φιλε μου, ο,τι δηλωσε πιο πανω ο γραφων, ειναι αληθες μεχρι κεραιας.
      Για εναν που δεν ηθελε να ψηφισει τους καταστροφεις της Πατριδος, παντοτε απο το 1974, υπηρχε καποια επιλογη. Καποτε ατυχης, καποτε ασημαντη, αλλά υπηρχε. Να σου θυμησω την "Εθνικη Παραταξη" του 1977. Ατυχεστατη επιλογη: Ψηφιστηκε απο Πατριωτες και προσεχωρησε συσσωμη στον "εθναρχη" του "η Κυπρος κειται μακραν".
      Υπηρχε ο γνωστος Εθνικιστης που ο γυιος του πολιτευεται, τωρα, με την λεγομενη κεντροδεξια, αλλά ο ιδιος εχει αταλαντευτες Εθνικες αποψεις. Υπηρξε για αρκετο χρονικο διαστημα ενα κομμα που εξεφραζε αυτρους που δεν θεωρουν την Επταετια, καταστροφη, αλλά αντιθετα μια απο τις περιοδους αναγεννησεως της Πατριδος. Τελος υπαρχει απο την δεκαετια του ΄90 το κομμα, που αυτοι που το τρεμουν, το κατηγορουν σαν "εγκληματικη οργανωση". Ποιοι το κατηγορουν: αυτοι που ειναι πραγματικα εγκληματικες οργανωσεις και διαπραττουν διαχρονικα τα αισχιστα κατα της Χωρας.
      Εισαι, οπως παραδεχεσαι, νεωτερος μου. Ο,τι περιγραφω τα εχω ζησει. Μην πεφτεις στην παγιδα που σου στηνουν οι "Οχετοι Μαζικης Αποβλακωσης" (κατ΄ευφημισμον Μ.Μ.Ε.). Διαβασε ανεξαρτητες πηγες πληροφορησεως, οχι την "ιστορια" οπως την παρουσιαζουν αυτοι (κομμουνιστες στην συντριπτικη πλειονοτητα τους).

      Διαγραφή
  7. Το μάθημα της ημέρας: Δεν έχουμε να κάνουμε με Έλληνες στα αρμόδια όργανα του Ελληνικού κράτους ... αλλά με Ελληνόφωνους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Ελλάδα έχουν εδώ και πολλές πολλές δεκαετίες τοποθετηθεί και κατά κάποιο τρόπο από τότε διαιωνίζονται και μας κυβερνούν ανθελληνικές κλίκες.

    Τείνω δε, να πιστέψω ότι καθε τι που σε αυτές τις κλίκες φαίνεται να είναι εχθρικό, αυτό μάλλον είναι και το σχετικά σωστότερο για το ευρύ κοινωνικό σύνολο. και το ίδιο προφανώς συμβαίνει και στο διεθνές περιβάλλον. Δυστυχώς η τόσο πολύ γελοιοποιημένη θεωρία της συνωμοσίας φαίνεται τελικά να είναι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστά το έγραψες "ανθελληνικές κλίκες" .Κάποτε βγάλαμε τον Κ.Μητσοτάκη με 48% για να μας απαλλάξει απο το ΠΑΣΟΚ και την σριστεραεκαι αυτός πήγε και έδωσε όλα τα ΜΜΕ σε Κομμουνιστές
    Προσωπικά πιστεύω ότι οι πολιτικοί είναι Μαριονέτες πλην της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ'αυτή τη ζωή ό,τι ζητάς παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος Ελληνας βουλευτης θα τολμουσε να υπερασπιστει οτιδηποτε Ελληνικο; Κανεις. Η μη αρση ασυλιας του Φιλη αυτο δειχνει. Ανθελληνισμο. Φοβο υπερασπισης της Ελλαδος και οχι προστασια του Φιλη.. Ειναι ξεκαθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για μένα τα κοινοβουλευτικά κόμματα τελείωσαν ολοκληρωτικά και αμετάκλητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τεράστιο έγκλημα δεν χρειάζεται να απορούμε για όσα συμβαίνουν και να παραπονιόμαστε για τα σκαμπίλια που τρώμε είμαστε μονον στην αρχή τα χειρότερα έπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?
    ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και είναι, νομίζω, ο Ν. Παππάς. Δεν ξέρω αν ψήφισε, αλλά φαίνεται πως όχι. Διότι δεν μπορεί να ψήφισε κατά της άρσης τής ασυλίας, αφού την μία μηνυτήρια αναφορά είχαν καταθέσει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ενδιαφέρον το ερώτημά σου, πάντως.

      Διαγραφή
    2. Εδώ η απάντηση.

      ΥΓ: Κατά λάθος έγραψα παραπάνω "Ν". Παππάς, προφανώς παρασυρόμενος από το όνομα τού αειμνήστου ναυάρχου, ενώ το σωστό είναι Χρήστος Παππάς. Ζητώ συγγνώμη.

      Διαγραφή
  15. ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΗ ΚΟΠΡΙΣΜΕΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόση ακόμη καπηλεία της γενοκτονίας θα πέσει άραγε; Πάλι καλά που το καταψήφισαν και γλίτωσαν αθώωση στο δικαστήριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ(ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ! ΔΙΑΛΕΞΤΕ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ένα ερώτημα: Αν είναι σωστοί, γιατί δεν ξεσηκώνουν τόν κόσμο νά φύγει αυτή ή σαπίλα;; Πού είναι ή λαϊκή επανάσταση που επαγγέλονταν;;;Σάς πετάνε μερικές κορώνες εντός Βουλής οι πορδόμαγκες και εσείς τά χάφτετε.Δεν πρόκειται να καταδικαστεί ή Χρυσή Αυγή ποτέ, γιατί το σύστημα την χρειάζεται για την βρώμικη δουλειά. Οσο νωρίτερα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προκειται να καταδικαστει η Χ.Α. οχι για τους λογους που αναφερεις, αλλά γιατι δεν στεκει η ηλιθια κατηγορια περι "εγκληματικης οργανωσης", κατηγορια-κατασκευασμα ατομου με ψυχικες διαταραχες, που του "εκοβαν ψηφαλακια". Εκτος πια αν θεωρεις οτι οι βλακειες περι "σφαγων αμνοεριφιων", "οπλοστασιων σε μονες", "οπλων που θα θα μποροπυσαν να εχουν πολεμησει και στο Βιετναμ", μπορουν να σταθουν σε σοβαρο δικαστηριο.
      Καταλαβε το: Δεν υπαρχει "εγκληματικη οργανωση" χωρις οικονομικο οφελος". Με αυτο το δεδομενο, μαλλον εγκληματικες οργανωσεις ειναι η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ,
      Οσο για την ασυναρτησια που διαδιδεται περι "ξεσηκωματος του κοσμου", αληθεια πώς την καταλαβαινετε;;;
      Με τι θα "ξεσηκωθει" ο κοσμος;;; Με οπλα;;; Καλειτε τους φιλησυχους οικογενειαρχες σε ενοπλη επανασταση;;;;!!!!!!!!
      Μηπως τους καλειτε σε αοπλες διαμαρτυριες;;;;;
      Και τι θα βγει;;;
      Ο,τι αποτελεσμα εχουν οι διαμαρτυριες του πεινασμενου λαου στην Βενεζουελα, δηλαδη τιποτα.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΙΤΡΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΣΥΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      Διαγραφή
  19. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΙΤΡΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υποκρισιών συνέχεια:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συγκυβερνούσα με τον Τσίπρα, αλλά θα γίνει η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση - ΒΙΝΤΕΟ

    Κάποτε υπήρχαν κάποιες στοιχειώδεις διαφορές μεταξύ των συμμοριών, που λέγονται κόμματα, που καθιστούσαν την συνεργασία αδύνατη. Όταν αυτές ξεπεράστηκαν το 2012, παρά τις περί τού αντιθέτου διαβεβαιώσεις τού μικρού "εθνάρχη", όλα είναι δυνατά.

    ΥΓ: Ακούστε πώς κραυγάζουν οι χαχόλοι. Σε ποιους αλήθεια κακοφάνηκε η αλήθεια, που έγραψε ο ιστολόγος ("Είμαστε ένα αγράμματο και εκβαρβαρισμένο πολιτικά έθνος"); Και λίγα είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφιερωμένο στά άβουλα πρόβατα που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!! Να ή απόδειξη ότι και οι 300 είναι το ίδιο, τά ίδια σκατά!! Και ή Χρυσή Αυγή πιόνι τους είναι!!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.