7/6/16

Στην Bilderberg ο Μητσοτάκης, με Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Κερέ, Μακρόν

130 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συμμετάσχει στην 64η συνάντηση Bilderberg, που θα διεξαχθεί από 9 έως 12 Ιουνίου στη Δρέσδη της Γερμανίας.
Μεταξύ των 130 συμμετεχόντων από είκοσι χώρες συγκαταλέγονται οι Εμανουέλ Μακρόν (υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (γενική διευθύντρια ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ).

Σκοπός της συμμετοχής, των επαφών και των συζητήσεων του κ. Μητσοτάκη είναι η προβολή και η προώθηση των συμφερόντων της χώρας σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της πορείας της.
Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντηθεί στο Παρίσι με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας κ. Μακρόν και παρά το γεγονός ότι προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, τους συνδέει η ανάγκη για την υλοποίηση σειράς μεταρρυθμίσεων για μια Ευρώπη των πολιτών.

Πηγή: iefimerida.gr

15 σχόλια:

  1. "Σκοπός της συμμετοχής, των επαφών και των συζητήσεων του κ. Μητσοτάκη είναι η προβολή και η προώθηση των συμφερόντων της χώρας σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της πορείας της."
    Καλά, από που σας έπεσε αυτό; Τέτοια τρελά ανέκδοτα μόνο ο Τσίπρας κατεβάζει.
    Δεν προώθησαν αρκετά τα συμφέροντα της χώρας η αδελφή του Κυριάκου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Δαυίδ της Κόκα Κόλα και οι τύποι του ΕΛΙΑΜΕΠ, τακτικοί θαμώνες της φιλανθρωπικής λέσχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Asterios Toxotis (και λοιποί)

      Μην παρασύρεστε από ανοησίες τηλεβιβλιοπωλών νεφελίμ και διαδικτυακών εσχατολόγων που διαδίδουν ως αληθή ότι ανοησία τους κατέβει στο κεφάλι.

      Για το πως λειτουργεί, τι προωθεί και τι πραγματευεται κάθε ΕΤΗΣΙΟ συνέδριο της συγκεκριμένης λέσχης, μπορεί να το βρει κανείς με μια απλή αναζήτηση στο ιντερνετ. Ειδικότερα, η εκφραση "...τακτικοί θαμώνες της λέσχης..." είναι άστοχη και δεικνύει παντελή έλλειψη έστω και της πιο στοιχειώδους γνώσης για το αντικείμενο, αφού τα μέλη της λέσχης Bilderberg προσκαλούνται να συμμετάσχουν για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά σε ένα από τα ετησια συνέδρια και ΚΑΝΕΙΣ τους δεν αποτελεί ούτε ισόβιο μέλος, ούτε "τακτικό θαμώνα".

      Ας μην βλέπουμε παντού ανεμόμυλους λοιπόν και ας μην παρασυρόμαστε από αμφιβόλου προελέυσεως & αξιοπιστίας πληροφορίες που διαδίδουν τυχάρπαστοι περίεργοι που όταν δεν ασχολούνται με την Bilderberg, πουλούν τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, "αποδεικνύουν" οτι η CIA μας ψεκάζει, οτι η Γή είναι κούφια και μέσα της ζούνε καλικάτζαροι, οτι ο 90+ χρονος Κίσιγκερ ευθύνεται για την βλακεία του νεοΕλληνα και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.

      Διαγραφή
    2. @ Unknown

      Εντάξει, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά πρέπει κι εσύ να συμφωνήσεις οτι ποσώς ενδιαφέρεται η συγκεκριμένη λέσχη για τα συμφέροντα της Ελλάδας.

      Αυτό δεν σημαίνει πως αν σε καλούν δεν πρέπει να πας. Με τι κριτήρια τώρα καλούν πολιτικούς, δεν γνωρίζω.

      Παρεμπιπτόντως, έλληνες που συμμετέχουν για το 2016, ο Κούλης, ο γενικός διευθυντής του Τιτάνα και ο γενικός διευθυντής (αν πρέπει να θεωρηθεί έλληνας ή άγγλος δεν ξέρω) του ναυτιλιακού ομίλου Λίμπρα. Τα θέματα για εφέτος:

      China
      Europe: migration, growth, reform, vision, unity
      Middle East
      Russia
      US political landscape, economy: growth, debt, reform
      Cyber security
      Geo-politics of energy and commodity prices
      Precariat and middle class
      Technological innovation

      Διαγραφή
    3. Παρεμπιπτόντως, αν ο Κούλης (ή οποιοσδήποτε) κατάφερνε πχ να πείσει τον όμιλο Λίμπρα να μεταφέρει σιγά σιγά τα κεντρικά του απο το Λονδίνο στην Ελλάδα (το Ναύπλιο θα ήταν μια εξαιρετική τοποθεσία) θα του έβγαζα το καπέλο.

      Φυσικά αυτό θέλει όχι πειθώ αλλά 10 διαφορετικές δράσεις. Οπότε μόνο στα όνειρα θα συμβεί..

      Διαγραφή
    4. Mister Unknown καιτυχόν συμφωνούντες με σας, εξ αγνοίας.
      Εάν μελετούσατε περισσότερο ή έστω παρακολουθούσατε συστηματικώτερα τις ετήσιες συνεδριάσεις -και τις επ' αυτών δημοσιογραφικές έρευνες- αυτής της διεθνούς συνωμοτικής οργάνωσης, θα ήσαστε περισσότερο σεμνός στην σκουπιδοποίηση της διαφορετικής εκτίμησης και δεν θα διακηρύσσατε με τόσο στόμφο χονδρές ανακρίβειες όπως:"τα μέλη της λέσχης Bildemberg προσκαλούνται να συμμετάσχουν για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά σε ένα από τα ετησια συνέδρια και ΚΑΝΕΙΣ τους δεν αποτελεί ούτε ισόβιο μέλος, ούτε "τακτικό θαμώνα".
      Σας προκαλώ, λοιπόν, να μας αναφέρετε μιαν συνεδρίαση της τελευταίας πενταετίας στην οποία δεν συμμετείχαν από την Ελλάδα ο
      κ.Δαυϊδ της Κόκα Κόλα και ο κ. Τσούκαλης του εξ ίσου διαβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ - ή από τις ΗΠΑ οι κκ Κήσσιγκερ και Μπρζενζίνσκυ.
      Προσέξτε λοιπόν, γιατί ο στόμφος και η δοκισισοφία εκθέτουν στην
      αποστόμωση... Για την επιμόρφωσή σας:
      The True Story of the Bilderberg Group
      By Daniel Estulin
      TrineDay
      340 pages

      Διαγραφή
    5. @ mister exypnakia Asterios Toxotis,

      Μην παρασύρεστε από διαφόρους επιτήδειους τηλε-εσχατολόγους που έχουν ως χόμπυ τις συνωμοσιολογίες, διότι αποδεχόμενος τις δικές τους (αναπόδεικτες) θεωρίες, μπορεί να χαρακτηριστείτε κι εσείς ως ανόητος.

      Σίγουρα δεν διεκδικώ βραβείο συγγραφικής δεινότητας, όμως θεωρώ οτι μπορώ να ομιλώ και να γράφω την Ελληνική επαρκώς ωστε να γίνομαι κατανοητός από κάποιον που επίσης ομιλεί και διαβάζει την Ελληνική. Μεταξύ των λέξεων "συμμετέχω" και "διοργανώνω", υπάρχει διαφορά τόσο χαοτική όσο και η ομοιότητα ενός αρουραίου με ένα διαστημόπλοιο.

      Παρακαλώ, ενημερωθείτε από αξιόπιστες πηγές περι των σκοπών, του κανονισμού λειτουργίας και των προσωπικοτήτων (μεταξύ αυτών και λαμπροί επιστήμονες - εκτός κι αν τώρα επιχειρήσετε να μας πείσετε οτι η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα επιδιώκει το κακό μας) που προσκαλούνται να συμμετάσχουν για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά (επιμένω!) σε ένα από τα ετησια συνέδρια και ΚΑΝΕΙΣ (επιμένω!) από τους προσκεκλημένους δεν αποτελεί ούτε ισόβιο μέλος, ούτε "τακτικό θαμώνα".

      Επίσης, όταν αποφασίσετε να διατυπώσετε μια μομφή, φροντίστε να έχετε τα (πέραν πάσης αμφισβητήσεως) ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία, ωστε να μπορείτε να τεκμηριώσετε τους ισχυρισμούς σας. Ξέρετε, κι εγώ κι εσείς και ο καθένας μας, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε για παράδειγμα οτι ο διπλανός μας είναι δρακόνιος εξωγήινος που ήρθε με ανθρώπινη μορφή να κατασκοπευσει τη Γη πριν μας καταστρέψει για να εκπληρωθεί η προφητεία του οσίου τάδε, αλλά χωρίς αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις, η αξιοπιστία των ισχυρισμών θα είναι μικρότερη κι από αυτή της κας Ελένης Λουκά... αν με καταλαβαίνεις.

      Κι επειδή λοιπόν ρώτησες προφανώς για να πουλήσεις πνέυμα κι αποψη και παρέθεσες και (ένα από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν) δημοσιευμα, μάθε οτι ναι, τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Bilderberg, δημοσιευονται και ο καθείς μπορεί να διαβάσει τι συζητήθηκε. Αυτό που ΔΕΝ δημοσιευεται, είναι το ποιός είπε τι. Δηλαδή, ναι μεν οι συζητήσεις καταγραφονται και αργότερα δημοσιευονται, αλλά χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητα και η ιδιότητα των εισηγητών. Όσο για το που θα βρείς τα πρακτικά, έξυπνος είσαι, σύνδεση ιντερνετ έχεις, στο χέρι σου είναι. Τώρα που το σκέφτομαι, οι συζητήσεις των συμβουλίων της πολυκατοικίας οι οποίες "δεν καταγράφονται" και "δεν δημοσιοποιούνται", τυγχάνουν επίσης συνωμοσιολογικού χαρακτηρισμού ή ξεφευγουν?

      Διαγραφή
    6. @ Asterios Toxotis,

      Σε περίπτωση που είσαι οπαδός των θεωριών του Λιακόπουλου και των wannabe συνακολούθων του, δεν νομίζω πως έχουμε και πολλά να πούμε - άλλωστε, δεν μπορώ να πείσω κάποιον που προτιμά να πιστεύει σε ανοησίες και αναπόδεικτες αλήθειες από το να ανοίγει τα μάτια του και να σκέπτεται σαν έλλογο όν. Εάν όμως δεν ανήκεις στην κατηγορία όσους νομίζουν πως το "Δυνατά κι Ελληνικά" είναι η μία και μοναδική Αλήθεια επί Γης, θα πρέπει να γνωρίζει πως η λέσχη Bilderberg είναι ένα ετήσιο συνέδριο 125-130 ατόμων όπου συμμετέχουν διάφοροι κρατικοί αξιωματούχοι και επιφανείς επιχειρηματίες, στρατιωτικοί και οικονομικοί ηγέτες και επιστήμονες από τη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ - είναι δηλαδή αυτό που λέμε "τα μεγάλα κεφάλια".

      Σε αυτά τα συνέδρια της λέσχης, συζητούν για οικονομία, πολιτική, πόλεμο, τεχνολογία, περιβάλλον και όλα τα θέματα που αφορούν τον ΣΥΓΧΡΟΝΟ Δυτικό κόσμο. Αλλά όχι! Σύμφωνα με τους διάφορους συνομωσιολόγους, η λέσχη Bilderberg δε σταματά εκεί. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, οι ηγέτες επιστρέφουν στη χώρα τους με σαφείς διαταγές και ο καθένας εκτελεί το ρόλο που του ανατέθηκε για την Παγκόσμια Κυριαρχία. Σύμφωνα με τους εξυπνάκηδες συνομωσιολόγους, η λέσχη Bilderberg δεν είναι απλά ένα συνέδριο ανταλλαγής απόψεων, αλλά ένα εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας κυβέρνησης που θέλει παγκόσμια κυριαρχία σε όλο τον κόσμο!

      Η λέσχη Bilderberg ιδρύθηκε το 1954, και πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο Bilderberg στην Ολλανδία όπου έγινε η πρώτη συνάντηση. Ο κόσμος μόλις είχε βγει από τον Β' ΠΠ και εισερχόταν στον ψυχρό πόλεμο. Πολλοί Δυτικοί πολιτικοί ανησυχούσαν για το, αντι-αμερικάνικο και αντι-καπιταλιστικό συναίσθημα που έβγαινε από την Ανατολική Ευρώπη και την έλλειψη οργάνωσης ενάντια στις δυνάμεις του Κομμουνιστικού Μπλοκ. Έτσι, ο Πολωνός πολιτικός Józef Retinger με την υποστήριξη του πρίγκιπα Βερνάρδου της Ολλανδίας και του Βέλγου πρωθυπουργού Paul Van Zeeland, επικοινώνησαν με άλλους ηγέτες από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιδέα ήταν να οργανώσουν ένα συνέδριο ανταλλαγής απόψεων με έναν συντηρητικό και έναν φιλελεύθερο εκπρόσωπο από κάθε χώρα για να υπάρχει το μέγιστο δυνατό φάσμα. Και επειδή η συνάντηση ήταν αυστηρά ανεπίσημη, θεώρησαν ότι η συζήτηση θα είναι πολύ πιο αποδοτική χωρίς δεσμευτικούς κανόνες ή οποιαδήποτε γραφειοκρατία. Από τότε, το συνέδριο Bilderberg γίνεται κάθε άνοιξη σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο του κόσμου.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...

      Διαγραφή
    7. ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

      Όσο αφορά τους συμμετέχοντες, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μυστικό. Αν κάποιος προσκληθεί να πάει σε ένα συνέδριο Bilderberg, το όνομά του, ο τίτλος του, και η χώρα του θα δημοσιευτούν σε δελτίο Τύπου και στο site της λέσχης. Κάθε χρόνο, βγάζουν στη δημοσιότητα επίσημα μια πλήρη λίστα με όλους τους συμμετέχοντες. Γενικά, αν θέλεις να ασκήσεις κάποια εξουσία από τα παρασκήνια, καλό είναι να μείνεις στα παρασκήνια και τα μέλη της λέσχης ΔΕΝ είναι στα παρασκήνια. Αυτό που όντως είναι λίγο θόλο, είναι τα περιεχόμενα των συζητήσεων. Ο κεντρικός κανόνας του συνεδρίου είναι ότι καταχωρούνται στα πρακτικά όλα όσα λέγονται, αλλά όχι τα ονόματα αυτών που τα λένε. Πολλοί συνομωσιολόγοι έχουν πιαστεί από αυτήν την ανωνυμία και την χρησιμοποιούν ως κάποια απόδειξη ότι "...κοίτα! Η μυστική κυβέρνηση κρατάει ανώνυμα αρχεία γιατί θέλει να σκεπάσει τα μυστικά της σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία..." και άλλα τέτοια, αλλά υπάρχει μια πολύ πιο απλή εξήγηση: Το συνέδριο αποτελείται από δημόσια πρόσωπα που η κάθε τους κουβέντα μπορεί να γίνει πρωτοσέλιδο. Αυτό που εξασφαλίζει η ανωνυμία είναι ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του για οτιδήποτε χωρίς να χρειάζεται να μετράει 10 φορές τα λόγια του. Ακούγεται περίεργο αλλά σκεφθείτε το λίγο. Φανταστείτε να είστε στο σαλόνι ή στο μπαρ και να προσπαθείς να συζητήσεις για πολιτική χωρίς να μπορείς να πεις ποτέ "...ο τάδε επιστήμονας έκανε ανοησία..." ή ο "...ο δείνα πολιτικός λέει ψέματα..." ή "...ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι άσχετος με αυτό το θέμα...". Αυτό που εμείς θεωρούμε δεδομένο, μια ανοιχτή πολιτική κουβέντα χωρίς περιορισμούς και ταμπού, για κάποια δημόσια πρόσωπα είναι πολυτέλεια. Αυτήν την πολυτέλεια παρέχει η ανωνυμία και η μυστικότητα στα πρακτικά της λέσχης Bilderberg.

      Ας δούμε τώρα μερικά από τα "σκοτεινά" και "συνωμοτικά" θέματα από το συνέδριο της Αθήνας του 2009 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αστήρ Pallace:

      1) Κυβερνήσεις και αγορές
      2) G-20 και o ρόλος των θεσμικών οργάνων
      3) Διαδικτυακή τρομοκρατία, πολιτικές και στρατηγικές
      4) Προκλήσεις μετά το Κιότο
      5) Ιράκ, ρόλος και αρμοδιότητες στην περιφέρεια
      6) Πακιστάν και Αφγανιστάν
      7) Διδάγματα από μια κρίση
      8) Νέοι ιμπεριαλισμοί Ρωσία – Κίνα
      9) Επικαιρότητα και πώς οι Βιομηχανίες θα δουν το μέλλον

      Ουάαααου! Πολύ ύποπτα θέματα συζήτησης για πολιτικούς, επιχειρηματίες, βιομηχάνους και επιστήμονες. Βέβαια ο Λιακόπουλος και "οι Πύλες του Ανεξήγητου" λένε ότι αυτά τα δελτία τύπου είναι βιτρίνα και ότι οι πραγματικές συζητήσεις είναι πολύ πιο σκοτεινές. Ή μήπως όχι?

      Ο βασικότερος λόγος που κάνει πολύ δύσκολο για τους μετέχοντες στα συνέδρια της Bilderberg να ελέγχουν τον κόσμο είναι ότι το συνέδριο αποτελείται από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ άτομα κάθε χρόνο με διαφορετικά συμφέροντα ο καθένας. Με εξαίρεση την βασική οργανωτική επιτροπή που αλλάζει πιο σπάνια, όλοι οι υπόλοιποι πηγαίνουν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Για παράδειγμα το 2010 συμμετείχε μεταξύ άλλων κι ο Bill Gates. Ποιο είναι το νόημα να καλέσεις τον Bill Gates μόνο σε μία απ’ τις (δήθεν) "μυστικές" συναντήσεις για "Παγκόσμια κυριαρχία"; Τον απειλείς να κρατήσει κλειστό το στόμα του για την υπόλοιπη ζωή του; Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν κάποιο "όρκο σιωπής" κάθε χρόνο; Δε νομίζω να ήταν τόσο δημοφιλές το συνέδριο αν γινόταν κάτι τέτοιο. Χώρια που, αν ο Bill Gates πήγαινε σε μια συνεδρίαση όπου τον απειλούσαν ή με έβαζαν να ορκιστεί "μυστικότητα" στην είσοδο, θα τους έλεγε να του κλάσουν μια μάντρα και θα σηκωνόταν να φύγει! Γιατί να συμμετέχει κανείς σε ένα συνέδριο όπου η άποψη του στην ουσία δε μετράει και απλά θα παίρνει (τάχα) διαταγές από τη Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και τον Henry Kissinger; Αντί να κοιτάει ο καθένας από τους συμμετέχοντες ποια πολιτική θα φέρει το μέγιστο κέρδος στην εταιρία του, θα κάθεται να τη συμβαδίζει με τα σχέδια της (δήθεν) Παγκόσμιας Ελίτ; Ε, λοιπόν, "...Να! Αει παράτα μας γιατί έχουμε και δουλειές..." θα έλεγε ο Bill Gates!

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...

      Διαγραφή
    8. ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

      Επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι εξυπνάκηδες συνομωσιολόγοι πιστεύουν ότι ΚΑΘΕ συνάντηση ισχυρών προσώπων γίνεται για να σχεδιάσουν την Παγκόσμια Κυριαρχία. Δεν είναι μόνο η λέσχη Bilderberg. Υπάρχουν οι Μασόνοι, η Τριμερής Επιτροπή, το Bohemian Grove, οι Illuminati. Τι γίνεται όταν όλοι αυτοί βγάζουν διαφορετικές αποφάσεις; Κάνουν κάποιο σουπερ-συνέδριο; Το παίζουν πέτρα ψαλίδι χαρτί; Πέφτει ξύλο μεταξύ τους;

      Στο δια ταύτα! Η λέσχη Bilderberg κάθε φόρα δηλώνει επίσημα από ποιους αποτελείται, που και πότε συνεδριάζει, ποιος είναι ο σκοπός της και ποια είναι η θεματολογία των συζητήσεων της. Μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι λέει ο καθένας εκεί μέσα; Προφανώς και όχι (εξηγήθηκε προηγουμένως γιατί). Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Προσπαθούμε να ακολουθήσω τα στοιχεία που δίνονται και να τα ακολουθήσουμε με μυαλό ανοιχτό αλλά ουδέτερο. Και τα στοιχεία μέχρι στιγμής λένε ότι η λέσχη Bilderberg είναι μια ετήσια συνάντηση ισχυρών ανθρώπων για να συζητήσουν ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ζητήματα. Και τους επιτρέπει να τα συζητήσουν πιο ανοιχτά και πιο ανεπίσημα απ' ότι θα τους επέτρεπε ένα κοινοβούλιο, μια συνεδρίαση του ΟΗΕ ή ένα εταιρικό διοικητικό συμβούλιο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Σε κανέναν δεν αρέσει να ελέγχουν τη ζωή του, κανένας δεν το γουστάρει, αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε τα γούστα μας να επηρεάζουν την έρευνά μας. Και εκεί έγκειται το βασικό πρόβλημα. Όταν έχεις ήδη σχηματισμένη άποψη ότι "...υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση...", τότε ό,τι στοιχείο κι αν βγει από τη λέσχη Bilderberg, θα το ερμηνεύσεις σύμφωνα με την κοσμοθεωρία σου. Και όλες οι εικασίες σου, ξαφνικά αναβαθμίζονται σε "πραγματικότητα". Η ανωνυμία χρησιμοποιείται (δήθεν) για να "...καλύψει τα σκοτεινά τους σχέδια..." και "...το δελτίο τύπου τους φαίνεται αθώο, άρα είναι ψέμα για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια...". Νομίζουν μερικοί πως οι "ερευνητές" που λένε ότι η Bilderberg είναι παγκόσμια κυβέρνηση είναι insiders και αξιόπιστοι, αλλά όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που λένε ότι είναι απλά ένα συνέδριο είναι αφελείς ή διεφθαρμένοι. Εντάξει κύριε συνομωσιολογε. Το καταλάβαμε. Εμείς είμαστε τα χαζά υπνωτισμένα πρόβατα κι εσύ είσαι ο πανέξυπνος Μεσσίας που θα μας σώσει από τους κακούς συνωμότες. Είσαι πολύ σημαντικός, εντάξει; Είσαι ένα δώρο στην ανθρωπότητα. Συγχαρητήρια... μπούφο!

      Διαγραφή
  2. Θα δωσει εξετασεις ο ανθρωπος για να διαδεχθει ταχεως τον Αλεξη και να μας σωσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς!!! Αυτό σημαίνει οτι θα γίνει σύντομα πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o επόμενος πρωθυπουργός...κλείδωσε και ας λέτε ό,τι θέλετε για συνωμοσίες...για να πάει στους μπίλντερμπεργκς σημαίνει πολλά...όσοι ξέρουν δε μιλούν-απλά σιωπούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ φόβουμαι για τους οπαδούς του οτι στη λέσχη θα του πουν να περιμένει ... Ο Τσιπρας ειναι ο προστατευόμενος των συμφερόντων της λέσχης πλέον.αν και δεν απέχουν οι θέσεις των δυο στα θέματα που απασχολούν τους διεθνείς σκηνοθέτες η φυσιογνωμία Τσίπρα ειναι πιο χρήσιμη αυτή την ωρα.μια ερώτηση για τον φίλο unknown .που μπορω να βρω τα πρακτικά της περσινής και που θα διαβασω της φετινής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο, ένας πολιτικός πυα θα ασκήσει εξουσία, να είναι παρών εκεί που διαμορφώνονται εξελίξεις που επηρρεάζουν την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο, παρά να το παίζει επαναστάτης στις πλατείες κοροϊδεύοντας τους αφελείς και όταν έρθει η ώρα της άκσησης της εξουσίας, να υποτάσσεται γονυπετής σε αυτούς που διαμορφώνουν τις εξελίξεις και να καταντάει κοινός απατεώνας.
    Συνέλθετε, δεν βαρεθήκατε να σας παραμυθιάζουν οι ψευτοαριστεροί απατεώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eίναι τόσο διαστρεβλωμένες οι συνειδήσεις των πολλών, απόρροια της γενικευμένης κουτοπονηριάς, που ενώ απορρίπτουν τον συνδικαλισμό για παράδειγμα, που είναι και θεσμοθετημένος, αποδέχονται τις διάφορες λέσχες που αυτενεργούν πέρα από τους νόμους και τους θεσμούς, στην ουσία κάνουν αντιποίηση αρχής. Σημειώστε ότι η λέσχη Μπίλντεμπεργ χαρακτηριζόταν ως θεωρία συνωμοσίας πριν 20 χρόνια και όποιος συμμετείχε παρίστατο με άκρα μυστικότητα, πλέον επειδή έχουν καθυποτάξει τις κοινωνίες μπορούν και κινούνται στο φως της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.