24/5/16

Veterans Today: η Hezbollah αιχμαλώτισε στο Χαλέπι έναν πράκτορα της CIA που διηύθυνε την Αλ-Κάιντα και άλλους 3 πράκτορες.

5000 μισθοφόροι της “Blackwater” περιμένουν εντολή από Πεντάγωνο να μπουν Συρία

aauguga
Το Veterans Today σήμερα επιβεβαίωσε από 2 πηγές ότι ένας Αμερικανός πράκτορας της CIA συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα κοντά στο Όρος Simeon, έξω από το Χαλέπι. Ο Αμερικανός ήταν μέρος μιας ομάδας διοίκησης στην αίθουσα επιχειρήσεων της θυγατρικής της Αλ Κάιντα στη Συρία της Jabat al Nusra. Η CIA διέψευσε την αναφορά αλλά έχει ήδη διαρρεύσει μια προσφορά μέσω ενός 3ου μέρους για να εξαγοράσει την ελευθερία του ανθρώπου της και να τον ανακτήσει.

Αν η Συρία δύναται να συλλάβει έναν ανώτερο Αμερικανό στρατιωτικό αξιωματούχο εντός των συνόρων της, με την αδιάσειστη απόδειξη της αμερικανικής συνενοχής στην επιχειρησιακή διοίκηση των στρατιωτικών δυνάμεων της ISIS, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγνοήσουν τη φύση της επίθεσης στη Συρία, σύμφωνα με πηγές υψηλού επίπεδο στη Δαμασκό.
Υψηλά ιστάμενες πηγές είπαν στο VT ότι η  Hezbollah αιχμαλώτισε 4 πράκτορες μυστικών υπηρεσιών σε μια εκλεκτική επιχείρηση κοντά στο Khan Toman, το προπύργιο της Al Nusra,στις 12 Μάη. Οι αξιωματικοί που συνελήφθησαν είναι ένας αμερικανός και από ένας γάλλος,τούρκος και σαουδάραβας.Αυτοί έτρεχαν τις από κοινού επιχειρήσεις στην αίθουσα επιχειρήσεων με το στρατιωτικό διευθυντήριο της  Al Nusra.

 ScreenHunter_53 May. 22 14.29

Το Khan Toman είναι ένα χωριό στην περιοχή του όρους  Samaan. απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα νότια-δυτικά του Χαλεπίου , όπου βρίσκονται τεράστιες εκτάσεις δημητριακών.
Πιστεύεται ότι επιχειρησιακοί πράκτορες της CIA τώρα συμβουλεύουν την ISIS και την Al Nusra στα ανατρεπτικά τους σχέδια, ενώ την ίδια στιγμή,το DESI επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ήδη εμπειρογνώμονες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Συρίας, κυρίως στις κουρδικές περιοχές, αλλά και σε Daraa και Quneitera, σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την στρατιωτική ισορροπία υπέρ της αντιπολίτευσης.
Επίσης το DESI ανaφέρει ότι υπάρχουν 5.000 μισθοφόροι της “Blackwater” που πολλοί στρατολογήθηκαν από το Σουδάν που περιμένουν στην Ιορδανία ένα σήμα από το Πεντάγωνο για να διασχίσουν τα συριακά σύνορα και να κετευθυνθούν ιδιαίτερα στη Daraa, όπου οι μαχητές της al-Nusra κυριαρχούν..veteranstoday 24/5/16

1 σχόλιο:

  1. Όχι που θα άφηναν την διάσωση του δυτικού καπιταλισμού στα χέρια καρδιοφάγων ισλαμιστών !
    Το σύγχρονο δουλεμπόριο, που σκοπό έχει, αφενός μεν να εξασφαλίσει τους έξι περίπου εκατομμύρια φθηνούς βιομηχανικούς δούλους, που χρειάζονται τα γερμανικά εργοστάσια του 4ου Ράϊχ, μέχρι το 2025,προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον βιομηχανικό ανταγωνισμό Γερμανίας - Κίνας, για την επόμενη 100-ετία, αφετέρου δε να πολτοποιήσει παγκοσμιοποιητικά την Ευρώπη. Αυτος είναι ο εξηγητικός πυρήνας του σκηνικού σήμερα. Μιλάμε για υπόθεση μείζονος οικονομικής και γεωπολιτικής σημασίας, με διακύβευμα δεκάδες τρις ευρώ, για τα επόμενα 100 χρόνια και όχι μόνον !
    Αυτή είναι η ουσία του πολέμου στη Συρία !
    Και φυσικά ο πόλεμος είναι μεταξύ Νέας Τάξης και BRICS, ελευθερίας και Σκότους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.