19/5/16

Ο μετανοημένος Συριζαίος Στάθης Δρογώσης ξαναχτυπά: Αδικήσαμε τον Σαμαρά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο άλλοτε υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Δρογώσης τα βάζει με την πολιτική της κυβέρνησης, ισχυριζόμενος πως πλέον υπογράφει τα πάντα για να κρατήσει την εξουσία.
Μέσω Twitter, ο τραγουδιστής εξαπολύει τα «πυρά» του κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ και την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση. Μάλιστα, δεν διστάζει να μνημονεύσει και την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τον αδικήσαμε».
«Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά. Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα», γράφει στο Twitter ο κ. Δρογώσης και προσθέτει:
«Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%...Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα».

Πηγή: iefimerida.gr 

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρουμε όμως αν ετίθετο προ αυτών των μέτρων οπως ετέθη ο τσιπρας τι θα έκανε.Θα πήγαινε στη δραχμη ; κατα τη γνώμη μου όλοι ειναι ίδιοι και θα έπρατταν το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Εφόσον θέλετε ευρω συμφωνείτε με Τσίπρα και Μητσοτάκη .ειναι μαθηματικά απλά.ττην κυρία ευθύνη την εχει ο αμέριμνος λαός.οι πολιτικοί μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.αριστοτεχνικα θα μπορούσαμε να πούμε.καμια αλλαγή στο μέλλον δε θα δει ο λαός,θα ψηφίζει για καλύτερα και θα του έρχονται χειρότερα.οσες φορές και αν αλλάξει κυβέρνηση τα μέτρα θα σκληραίνουν,

      Διαγραφή
  2. Καλό πράγμα η αυτοκριτική και μπράβο του. Τουλάχιστον ο Δρογώσης είναι ειλικρινής, δεν επιμένει εξακολουθώντας να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα όπως ο εθνικός μας γελωτοποιός (a.k.a. Λάκης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.