14/5/16

Η Αλβανία καταργεί τη βίζα για τους Ρώσους στην τουριστική περίοδο

Παραμονές της έναρξης της τουριστικής περιόδου το αλβανικό υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την κατάργηση των θεωρήσεων για τους πολίτες της Ρωσίας καθώς και των χωρών Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ, Ομάν, Γεωργίας και Λευκορωσίας για την περίοδο από 15 Μαΐου ως 1 Νοεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Inaonline.net η απόφαση ελήφθη μετά από πρόταση των υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών, την οποία υπογράφουν τα υπουργεία Οικονομικής Ανάπτυξης, Τουρισμού, Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, οι πολίτες των χωρών αυτών έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται στη Δημοκρατία της Αλβανίας με διαβατήριο χωρίς θεώρηση.

Η κατάργηση των θεωρήσεων για τις χώρες αυτές γίνεται με σκοπό την προσέλκυση ξένων τουριστών σε αυτήν την ετήσια σεζόν.
--
The Hellenic Information Team
Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάνανε το προφανές. Δλδ όχι και τόσο προφανές για το Ελληνικό κράτος... Το μόνο προφανές για το Ελλαδικό κράτος είναι οι φόροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.