14/5/16

Ο πρόεδρος Ερντογάν πάντρεψε τη μικρότερη κόρη του με μάρτυρα τον Νταβούτογλου!!!

Τελέστηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σουμεϊγέ, με τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ. Φωτογραφία www.hurriyet.com.trΤελέστηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σουμεϊγέ, με τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ. Φωτογραφία www.hurriyet.com.tr 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τελέστηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σουμεϊγέ, με έναν κατασκευή μη επανδρωμένων, τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών, τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ.
Σχεδόν 6.000 άνθρωποι είχαν προσκληθεί στον γάμο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που πρόβαλαν φωτογραφίες της νύφης, μέσα στο αυτοκίνητο που την μετέφερε στον χώρο της τελετής, με τα μαλλιά καλυμμένα με την ισλαμική μαντίλα.
Ο πρόεδρος Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ έχουν δύο γιους, τον Μπουράκ (που σπανίως εμφανίζεται δημόσια) και τον Μπιλάλ και δύο κόρες, την Έσρα και την 30χρονη Σουμεϊγέ.

Τελέστηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σουμεϊγέ, με τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ. Φωτογραφία www.hurriyet.com.tr
Τελέστηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σουμεϊγέ, με τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ. Φωτογραφία www.hurriyet.com.tr

Ο μάρτυρας του γαμπρού στον γάμο ήταν ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ ενώ μάρτυρας της νύφης είχε οριστεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου που την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προεδρία του κυβερνώντος κόμματος AKP και επομένως και από την πρωθυπουργία. Η παρουσία του στον γάμο ωστόσο φαίνεται ότι διαλύει τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι έχει έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο Ερντογάν.
Πολλοί δρόμοι είχαν κλείσει για την κυκλοφορία ενώ είχαν τοποθετηθεί και πρόσθετα κάγκελα ασφαλείας γύρω από την αίθουσα της γαμήλιας δεξίωσης, στο Κιουτσουκτσεκμετσέ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης.
Η Σουμεϊγέ Ερντογάν φοίτησε στο London School of Economics και ήταν σύμβουλος του AKP σε θέματα εξωτερικής πολιτικής την εποχή που ο πατέρας της ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας. Σταμάτησε όμως να εργάζεται για το κόμμα όταν ο Εντογάν εξελέγη πρόεδρος, το 2014 και σήμερα είναι αντιπρόεδρος μιας φιλοϊσλαμικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των γυναικών, της Ένωσης για τις Γυναίκες και τη Δημοκρατία.
Ο γαμπρός, που σπούδασε στο Πολυτεχνείο της Κωνσταντινούπολης και στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ, είναι υπεύθυνος του τομέα τεχνολογικής ανάπτυξης στην επιχείρηση της οικογένειάς του, την Baykar Makina, που κατασκευάζει μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP  Κωνσταντινούπολη, Turkey
http://mignatiou.com/2016/05/o-proedros-erntogan-pantrepse-ti-mikroteri-kori-tou-me-martira-ton-ntavoutoglou/

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΟΧΛΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.