24/5/16

Καρανίκειος παράρκουση στην κυβέρνηση: Ο... στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα προτείνει κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες!

Σάλος στο Facebook με τα κείμενα που ποστάρει ο σύμβουλος Τσίπρα! - Επικίνδυνος Καρανίκας: Προτείνει κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες! 

Εξαλλοι οι χρήστες: «Χάσαμε τα παιδιά μας, ντροπή!», «Γελάει όλο το Διαδίκτυο» - Και εκείνος απαντάει: «Διαγράφω κατινιές» 
Σάλος επικρατεί στο Facebook με τα κείμενα που ποστάρει ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος είναι λάτρης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικού δικτύωσης με συνεχή παρουσία σε αυτό. Οι χρήστες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο κ. Καρανίκας που τυχαίνει να είναι και σύμβουλός του Αλέξη Τσίπρα χθες ανέβασε στο λογαριασμό του ένα αμφιβόλου προελεύσεως κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός υποτιθέμενου καρκινοπαθή και παροτρύνει να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια!



Οποιος διάβαζε το κείμενο, εκτός από κάποιες γραφικές περιπτώσεις που έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Καρανίκα κάνοντας λόγο για παγκόσμιες συνωμοσίες των φαρμακοβιομηχανιών, έμενε ενεός με την ελαφρότητα που κάποιος αποθαρρύνει μέσω τέτοιων κειμένων τους καρκινοπαθείς από το να ακολουθούν τις θεραπείες τους. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να συνδέσουν τα όσα ποστάρει ο επικίνδυνος κ. Καρανίκας με τη δραματική κατάσταση που υπάρχει στα ελληνικά νοσοκομεία στα οποία οι καρκινοπαθείς περιμένουν μήνες για να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία-ακτινοθεραπεία. Τα σχόλια πέφτουν βροχή από απλούς πολίτες, μέχρι ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο και ήταν άκρως επικριτικά για αυτό που έκανε ο κ. Καρανίκας. Μάλιστα οι χρήστες τον έκαναν μέχρι και report στο Facebook για την ανάρτησή του.


















Πώς απάντησε ο ίδιος σε όλα αυτά; Με τη φράση: «Διαγράφω κατινιές»!


Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. Η κάνναβις όντως θεραπεύει των καρκίνο, πάρκινσον και πολλές άλλες ασθένειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θεραπευει σε ορισμενες περιπτωσεις η ιατρικη κανναβη χρησιμοποιειται ως παυσιπονο!Οι αρνητικες επιπτωσεις δε τις καναβης εχουν καταγραφει παντου με την πιο χαρακτηριστικη να ειναι οι βλαβες του εγκεφαλου και η σχιζογρενεια! Μια αναζητηση στο pubmed θα σε διαφωτισει

      Διαγραφή
    2. Οχι φίλε αυτά είναι οι προπαγάνδες του συστήματος, ο σύμβουλος του Τσίπρα είναι ένα κλασικό άπλυτο αναρχοκομμούνι αλλά του στραβού το δίκαιο να λέγετε!

      Η κάνναβη έχει δυο ουσίες την THC & CBD η πρώτη είναι αυτή που σε μαστουρώνει και απαλύνει μερικός από τους πόνους η δεύτερη είναι που ωθεί των οργανισμό να αυτοθεραπευτεί. Καρκινικά κύτταρα παράγει το ανθρώπινο σώμα καθημερινός και ο οργανισμός μας τα εξοντώνει όσο είναι υγιείς, όταν ο οργανισμός μας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει τότε τα καρκινικά κύτταρα βρίσκουν την ευκαιρία και εξαπλώνονται ραγδαίως. Υπάρχει θεραπεία του καρκίνου με ενέσεις κάνναβης!

      Αν το ψάξεις το θέμα θα δεις ότι οι περισσότεροι που κάνουν χημειοθεραπεία πεθαίνουν
      η έχουν μεταστάσεις μετά από ένα χρονικό διάστημα και καταστρέφουν όλα τα υπόλοιπα μέλη του σώματος τους.

      Εδώ δεν μιλάμε για μαστούρες αλλά για την ζωή των αγαπημένων μας και την δικιά μας.
      Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πολλές διάφορες θεραπείες του καρκίνου απλά τις κρύβουν
      κάνε μια έρευνα για το "Hemp oil" και θα δεις
      https://youtu.be/hmYNLNF7NBw

      @Leonidas Leonidis εσύ αγόρι μου ζεις ακόμα πίσω από το φεγγάρι αν ποτέ σου έρθει ο καρκίνος που δεν στο εύχομαι κανε τις χημειοθεραπείες σου να δεις την γλύκα!

      Διαγραφή
  2. Η κάνναβη στο μονο που κανει ρε επιστημοθεραπευτολόγε, είναι να σε σπρώξει στην ηρωϊνη και στα βαθιά... Και από εκεί, άντε γειά!!! Ποια παρκινσον και άλλες ασθενειες μου κοπανάς; Θεραπεύεσαι όταν μαστουρώνεις; Ποιος βλάξ το λεει αυτό; Ενας θεραπευθείς από την κάνναβη και τα επακόλουθα της, είμαι εγώ! Που καταστράφηκα! Αντίκρυσα πολλές φορές το χάρο και στο τέλος αποφάσισα να απεξαρτηθώ... Οποιος λεει τέτοιες αηδίες για να θολώνει τα νερά, τσακίστε τον! Και πρώτα αυτό το τσιπρόσκυλο που διαφημίζει τέτοιες αηδίες!!! Καημένε ελληνικέ λαέ, μην διαμαρτύρεσαι, εσύ τους επέλεξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν θεραπεύει τον καρκίνο η κάνναβις, αλλά για να το λέει ο γίγαντας του πνεύματος Καρανίκας, ένα άτομο που βλέπει πολύ μπροστά, έτσι θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί που πάει να γράψει κάτι σοβαρό ο άνθρωπος του δίνει και καταλαβαίνει...Το σκοτώσε με την κάνναβη ενώ είπε μία μεγάλη αλήθεια ανοίγοντας το φάκελο καρκίνος-φαρμακοβιομηχανίες και άλλα σύνδρομα-φαρμακοβιομηχανίες.Μεγάλος φάκελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλέξη πρόσεχε !!
    Ο Καρανίκας είναι εισοδιστής της δεξιάς, με αποστολή να ξεφτυλίσει την Αριστερά.
    Και σύ τον διόρισες σύμβουλό σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο το κόμμα του Αλέξη το κάνει από μόνο του αυτό οπότε δεν χρειάζεται ο Καρανίκας.Έχουμε 50% ανεργία στους νέους και κάνουν στο σύνταγμα φεστιβάλ κάνναβης.Για το τσίρκο...

      Διαγραφή
  6. Ειναι προφανες πως ο Στρατηγικος Σχεδιασμος της κυβερνησης μας βρισκεται σε καλα χερια ! Το μαστουρωμα της ειναι φανερο παντου, μαες κοστιζει λιγακι ακριβα, αλλα τουλαχιστον "φτιαχνουμε κεφαλι" και κυρια θεραπευουμε πασα νοσον.
    Μα σοβαρα τωρα. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ μεταξυ τους να σταματησει τον αυτοκτονικο τους κατηφορο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.