23/4/16

Farage: Η βούληση των λαών θα ανατρέψει την αντιδημοκρατική ΕΕ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Στρασβούργο, 13 Απριλίου 2016..

Ο Nigel Farage, ηγέτης του κόμματος UKIP, της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλίας) και συν-πρόεδρος του EFDD (Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας) αποδομεί για ακόμα μια φορά τους τα δουλικά της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης στην οποία απαγορεύεται να λαμβάνεται υπόψιν η βούληση των λαών, τα δημοψηφίσματα τείνουν να καταργηθούν και τις αποφάσεις θα παίρνουν οι διορισμένοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της Τριμερούς Επιτροπής και των μασονικών υπερστοών τύπου B'nai B'rith..                ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



https://www.youtube.com/watch?v=bnFCS1lHyeE&feature=em-subs_digest

4 σχόλια:

  1. O Θεός να φυλάει και να σκεπάζει τον Νάϊτζελ Φάρατζ. Αχ, να είχαμε και εμείς
    έναν ηγέτη σαν κι' αυτόν.
    Αλλά εμείς, τρομάρα μας, βγάζουμε κάτι διάνοιες σαν τον τέως "καγκελάριο" Αβραμό, του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος, καθισμένος δίπλα στον Γιούνκερ, τον στραβοκοίταζε όσο τους εμαστίγωνε.
    Το Brexit: Μια ελπίδα διαφυγής και για μας, από τα γαμψά νύχια των σαρκοβόρων "εταίρων" του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ειστε σίγουροι ότι αν το σύστημα θα κινδυνεύει από τετοιους πολιτικούς θα τους σταματήσει να υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αλλα υπαρχουν καποιοι θαρραλεοι πολιτες που τον εκλεγουν. και να σκεφτει κανεις οτι αυτοι δεν εχουν περασει οτι περναει ο ΅Ελ. λαος. ο οποιος παρ ολο το μαστιγωμα δεν τολμαει να εκλεξει ενα ξεκαθαρο Φαρατζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Φαρατζ μιλα για λογαριασμο ολων μας. Ο λογος του ρεει. Μιλα στις καρδιες μας. Μεσα απο τα λογια του καταλαβαινεις οτι η ΕΕ ενωση ειναι ενας θαλαμος εξοντωσης του ευρωπαικου πολιτισμου. Ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης που εφτιαξαν οι σιωνιστες για να μας αφανισουν. Μια πολιτκη ενωση, με πληρωμενα ανθρωπακια οπως ο γιουγκερ ή ο ρομπαιλερ σε ρολο τσιρακιων. Την ΕΕ ή θα την τελειωσουμε ή θα μας τελειωσει. Η Τουρκια θα παιξει το ρολο του εκτελεστη απ'οτι φαινεται. Με την βιζα θα μπουν χιλιαδες και χιλιαδες τζιχαντιστικα τερατα.. Ας αντιδρασουμε. Η ΕΕ ειναι μια εβραιϊκια μηχανη εξοντωσης του ευρωπαϊκου πολιτισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.