10/4/16

“Λαμπόγυαλο” έχει κάνει το Αιγαίο η Τουρκία! Προκλήσεις που σοκάρουν με ανοχή του ΝΑΤΟ


Οι Τούρκοι τα έχουν κάνει όλα … “λαμπόγυαλο” στο Αιγαίο,με την πλήρη ανοχή και κάλυψη του ΝΑΤΟ . Είναι τόσο έντονες οι προκλήσεις των Τούρκων που στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπάρχει πλέον ισχυρό “κύμα” εισηγήσεων από επιτελείς που ζητούν να μην ανανεωθούν οι διπλωματικές άδειες για το ΝΑΤΟ που λήγουν αύριο!
 Αποκαλύπτουμε δύο από τα πιο σοβαρά περιστατικά που έγιναν στο Αιγαίο τις τελευταίες μόνο ημέρες.
Πριν περίπου 10 ημέρες το πρώτο επεισόδιο στην ναυαρχίδα της νατοϊκής δύναμης SNMG2 . Μαζί με τον Γερμανό διοικητή στο πλοίο BONN επιβαίνει ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος αξιωματικός. Για λόγους…ισορροπίας υποτίθεται. Το γερμανικό πλοίο έπλεε μεταξύ Λεσβοου Χίου,όταν ο Έλληνας αξιωματικός πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα του. Το ΓΕΝ ζήτησε από τον Γερμανό διοικητή να πλεύσει προς τη Λέσβο για να αποβιβάσει τον Έλληνα αξιωματικό. Ο Γερμανός ναύαρχος απάντησε ότι βεβαίως και θα το κάνει. Σε μια τέτοια ανθρώπινη στιγμή όλα επιτρέπονται. Αυτό όμως δεν ισχύει για την Τουρκία. Ο Τούρκος αξιωματικός παρενέβη και είπε ότι δεν επιτρέπει (!!!) να πλεύσει το BONN στην Μυτιλήνη ,γιατί το νησί είναι αποστρατικοποιημένο!!!

Για τη συνέχεια Militaire

1 σχόλιο:

  1. Ραγιάδες , αυτοί είμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ !! Ούτε στρατός δεν είναι σε θέση να υπερασπίσει την χώρα !!! Ξευτίλες .. αντί να μας ανυψώσετε το ηθικό μας το παραχώσατε κάτω !!! Έχει κανένας σας γόνατα ( αρχ…. ήθελα να πω ) !!! Βρε τι λέω !!! Ο μισθός να πέφτει !!
    Η χώρα χάνετε !!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.