29/4/16

Εδώ ταιριάζει το "Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές" - Όταν λοιδωρούσαν το Άγιο Φως (2012)...


Η «πρώτη φορά» αριστερή κυβέρνηση φέρνει το Αγιο Φως με το πρωθυπουργικό Embraer
Με το αεροσκάφος Embraer-209 της Πολεμικής Αεροπορίας θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση.
Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα απογειωθεί από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα στις 7 το πρωί μεταφέροντας μεταξύ άλλων, την κυβερνητική εκπρόπσωπο Ολγα Γεροβασίλη, τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και εκπροσώπους και του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, με προορισμό το Ισραήλ.

Το Embraer-209 είναι προγραμματισμένο να απογειωθεί από το Ισραήλ στις 4 το απόγευμα και θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Αγίου Φωτός, κατά την οποία, άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων θα αποδώσει τιμές.

Και η απάντηση του Άδωνι:

4 σχόλια:

  1. Embraer-209 Δεν υπάρχει ούτε καν ως τύπος αεροσκάφους. Ούτε φυσικά η ΠΑ διαθέτει κάτι τέτοιο. Προφανώς το άρθρο αναφέρεται σε ένα από τα δύο Embraer ΕΜΒ-135 ποπυ διαθέτει η ΠΑ για χρήση VIP και προφανώς στο Embraer ERJ-135LR μεταφορικής ικανότητας 32 ατόμων, το οποίο έχει serial number 145209. Άλλο όμως ο αριθμός νηολογίου και άλλο ο τύπος ενός αεροσκάφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Ολυμπιακή φλόγα όμως μια χαρά την τιμάτε σαν αρχηγό κράτους και της κάνετε παράτες στο Παναθηναικό Στάδιο! Αυτό δε σας πειράζει? Δύο μέτρα και δυο σταθμά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές" ουτε να σας δω δεν θελω και να φαντασθεις καταγομαι απο κεντροαριστερη οικογενεια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην σας ξεγελάνε οι τρυπες ελεγε για το τυρι ο κυρ Παντελης στην ταινια 'Της κακομοιρας',σκοτιστηκανε για το Αγιο Φως και την θρησκεια αφου την ιδια ωρα ο φιλης μειωνει τις ωρες διδασκαλιας των θρησκευτικών και μαλιστα στην Α και Β Δημοτικου,δηλ.στα θεμελια της εκπαιδευσης και της εδραίωσης Εθνικης και θρησκευτικης συνειδησης.
    Οσο για την Ολυμπιακη φλογα,απορω πως δεν την αναψε ο Αλεκσης,χριστιανικο να μην είναι και ότι θελει ας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.