18/3/16

Οι Τούρκοι αποκάλεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό "ψυχικά άρρωστους" - Τι περιμένετε για να κάνετε σκληρό διάβημα κύριοι του ΥΠΕΞ;

Μουσταφά Κεμάλ, Ισμέτ Ινονού, Τοπάλ Οσμάν, η τριάδα που εκτέλεσε τη γενοκτονία στη δεύτερη φάση - Στη φωτογραφία προστίθεται πλέον και ο Φίλης, που συμμετέχει ενεργά στην τελευταία φάση, που είναι η άρνηση και τελικώς η δικαίωση των γενοκτόνων...
του Σάββα Καλεντερίδη
Ε βέβαια, χρόνια τώρα υπονομεύσατε εμπράκτως την ιερή υπόθεση της Γενοκτονίας, με προεξάρχοντα τον αρνητή, όπως οι νεοναζί, Φίλη, και τώρα εισπράττετε τα επίχειρα των πράξεών σας.
Όμως δεν τα εισπράττετε μόνον εσείς.
Τα εισπράττουμε κι εμείς, οι Έλληνες πολίτες, που έχουμε αγωνιστεί για να είναι υπερήφανη η Ελλάδα και για να μην μπορεί κανείς γενοκτόνος να υψώνει το ανάστημά του.
Τα εισπράτουμε κι εμείς, που αγωνιστήκαμε χρόνια τώρα, τη στιγμή που εσείς, οι "έξυπνοι προοδευτικοί", όπως ο σύμβουλος του Φίλη, Θέμης Δημητρακόπουλος, που με φασιστικό τρόπο προέβη χθες σε χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μας, κρίνοντας την υπηρεσία μας σε μια συγκεκριμένη θέση στην πατρίδα και όχι το έργο μας στη θέση αυτή και την προσφορά μας στην Πατρίδα, περιγελούσατε και υπονομεύατε αυτόν τον αγώνα.
Καλέστε τον και διαολοστείλτε τον, τον Τούρκο πρέσβη, τον αχρείο υπερασπιστή των γενοκτόνων και πείτε του να μην ξανατολμήσει να πάρει στο στόμα του ούτε αυτός ούτε οποιοσδήποτε από το τουρκικό ΥΠΕΞ τον οιονδήποτε Έλληνα υπερασπίζεται το ζήτημα της Γενοκτονίας, πόσο μάλλον τον Πρόεδρο της Ελλάδας και τον Πρωθυπουργό!
Είναι ώρα να ξυπνήσετε κύριοι, γιατί πραγματικά κοιμάστε τον "ύπνο του δικαίου", μόνο που δεν είστε εν δικαίω, αφού με τη στάση και τις πράξεις σας προκαλείτε μεγάλη ζημιά στην πατρίδα.
Καλέστε τώρα τον Τούρκο πρέσβη στο Υπουργείο Εξωτερικών, για να σας πει ότι "Πώς είναι δυνατόν να μιλάτε για γενοκτονία, όταν ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας την αμφισβητεί δημοσίως;"
Καλέστε τον για να δικαιολογηθεί, πατώντας πάνω στην ύβρι του κ. Φίλη, που έχει συνταχθεί απολύτως με τους νεοναζί, τους κεμαλιστές και τους Τούρκους σωβινιστές.
Για να αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι και στην πολιτική "ό,τι σπέρνεις, θερίζεις" ή όπως το λέμε στα ποντιακά, "ήντιαν θρίβ'ς σο πινάκι σ', έρται σο χουλιάρι σ'".
Καληνύχτα εθνομηδενιστές, όπως σας είπε και ο εταίρος σας στην κυβέρνηση Πάνος Καμμένος, προχθές, γιατί χθες δεν το επανέλαβε...

7 σχόλια:

  1. Καλά τους είπε ο τούρκος. Αυτοί οι κάφροι από το σύρριζα πραγματικά έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Όλα τα εθνικά και ελληνικά τους προκαλούν αλλεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε Σάββα απορώ που βρίσκεις την διάθεση να κάνεις χιούμορ τέτοιες ώρες. Οι άνθρωποι την αλήθεια είπαν δεν είπαν ένα ψέμα. Δηλαδή για πες μου εσύ τώρα που θέλεις να κάνεις διάβημα, με ποια επιχειρήματα μπορείς να τεκμηριώσεις πως Παυλόπουλος και Τσίπρας είναι ψυχικά υγιείς. Θα με βοηθήσεις να καταλάβω τι δεν βλέπω.

    Γιατί ξέρεις τι βλέπω Σάββα;;; Βλέπω πως ενώ λες πιο πάνω αυτό:

    Καλέστε τον και διαολοστείλτε τον, τον αχρείο υπερασπιστή των γενοκτόνων και πείτε του να μην ξανατολμήσει να πάρει στο στόμα του τον οποιονδήποτε Έλληνα υπερασπίζεται το ζήτημα της Γενοκτονίας, πόσο μάλλον τον Πρόεδρο της Ελλάδας και τον Πρωθυπουργό!

    Δεν θέλεις να δεις πως οι δύο αυτοί κύριοι ο καθένας από τη θέση του υπερασπίζονται την ποντιακή γενοκτονία εφαρμόζοντας παράλληλα όλα εκείνα που συντελούν καθημερινά και δίχως αμφισβήτηση στην γενοκτονία του ελληνισμού, δίχως οι ίδιοι, και εμείς, να το γνωρίζουμε.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια. Καί πολύ καλά τούς είπαν.
    Εδώ στην Ελλάδα το ίδιο φωνάζουμε, αλλά δέν ακούν. Μήπως τώρα καταλάβουν καλύτερα την διαφορετική γλώσσα, καί αρχίσουν νά ασχολούνται μέ την προάσπιση της Πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί διέγραψες όλα σου τα σχόλια απ' εδώ, αφήνοντας ξεκρέμαστες τις απαντήσεις μας;

      Διαγραφή
  4. Παρακολουθώ το θεατράκι που παίζεται αυτές τις ώρες και πλέον έπαψα να εκνευρίζομαι τα βλέπω και γελάω. Δεν γίνεται να σωθεί κάποιος αν δεν θέλει δεν γίνεται να σωθεί κάποιος όταν βλέπει κανονικότατες επιθέσεις οργανωμένες ως φυσικά φαινόμενα και μάλιστα πανηγυρίζει που τα βλέπει να τον καταστρέφουν. Βλέπω τι γίνεται στη χωρα μας και λέω ότι τα θέλουμε είμαστε σαν ζαλισμένα κοτόπουλα.

    Μουζάλας. Τουλάχιστον βγήκε και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο έπρεπε να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, απλώς άλλος ένας έβαλε το κόμμα πάνω από το εθνικό συμφέρον. Θα πει κάποιος ότι το έκανε για να πάει στη συνοδο κορυφής. Αν κάνει κάποιος τέτοια λάθη με τον Τσίμα τι ακριβώς απαντάει στους έξω που υπάρχει και πίεση. Κάθε φορα που του λένε Macedonia απαντάει "ΦΥΡΟΜ" η αποδέχεται το Macedonia? Αλλα θα δούμε και όταν γυρίσει θα παραιτηθεί η απλώς θα συνεχίσει σαν να μην έκανε τίποτα? Άλλωστε οι προοδευτικές σε εισαγωγικά δυνάμεις τον υποστήριξαν. Είναι πρόοδος βλέπετε όταν σε κλέβουν να αποδέχεσαι την κλοπή και να μην μιλάς, όταν σε χτυπάνε να μην μιλάς και να τις trws ήσυχα. Εμφανίστηκε και εκείνο το παιδί που είχε διαφημίσει το καστελόριζο, και είπε ότι ο Μουζάλας είναι προοδευτικός! Το ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ λίγο νοιάστηκαν για την ουσία, απλώς περίμεναν μήπως παραιτηθεί ο Καμμένος και του πάρουν τη θέση...με λίγες εξαιρέσεις Λοβέρδου, και κάποιοι άλλοι που δεν θυμάμαι. Ο Καμμένος όμως δεν έπεσε στην παγίδα δεν την αφήνει την καρεκλα ούτε τη μιση Ελλάδα και όλη ακόμα να παραχωρήσει ο Αλέξης αυτός θα κάθεται στην καρεκλα του. Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε χλιαρά μάλλον ίσως γιατί είναι και το μεταναστευτικό στη μέση ίσως και γιατί τα αντισυστημικά μέσα αυτά που πολεμούν τον Σύρριζα ξαφνικά εμφάνισαν μια καθολική σε εισαγωγικά υποστήριξη από τον Σύρριζα και τον προοδευτικό χώρο στον Μουζάλα, δηλαδή εκπροσωπους του 5% των Ελλήνων. Επιπλέον έχουν και αυτοί κάνει τα λαθάκια τους κατά καιρούς οποτε...

    Κατρούγκαλος, οφείλει κάποιος να του δώσει ένα βραβείο ως του πιο επιτυχημένου clown της κυβέρνησης. Καμια μείωση έλεγε στις κυριες συντάξεις, ήρθε με μείωση σε κυριες και επικουρικές συντάξεις, αυξημένες εισφορές και φορολογία! Όχι απλώς τις μείωσε τις πετσόκοψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσακαλώτος, το παιδί που παίζει "μπουνιτσες" με τον Ntaiselmploum η για την ακρίβεια το παιδί της σφαλιάρας, ήρθε με φοροεπιδρομή σε όλα τα εισοδήματα και τις επιχειρήσεις! Θα διορίζει όμως λέει στο δημόσιο δημοσιους υπαλληλους part time για 240 Ευρώ τον μηνα για να ρίξει την ανεργία!

    Φίλης, οριστικός τίτλος είναι leviathan, πάντοτε με αυτή την εμφάνιση ονειρευόμουν τον leviathan, κανονικό τέρας της αποκαλύψεως, θα σώσει την Ελλάδα με την κατάργηση των θρησκευτικών! Μετά την ολοκλήρωση της γενοκτονίας θα μας εξαφανίσει όλους και κυρίως ότι έχει σχέση με τον Ελληνισμό πρέπει οι καινούριοι κάτοικοι της Ελλάδος να αισθάνονται κυρίαρχοι.

    Κοτζιάς, στενοχωριέμαι για τον Κοτζιά γιατί τον είχα σε κάποια εκτίμηση. Έκανα λάθος είναι ο χειρότερος από όλους γιατί αυτός είναι και μορφωμένος δεν είναι σαν τα αλλα σκουπίδια που κυβερνούν. Οι Τούρκοι κλιμακώνουν για μια φράση και εμείς που δεν μας αφήνουν να προσγειωθούμε στα νησιά μας λέμε δεν έχουμε κρίσεις με τον Ερντογάν και ακολουθούμε μια ονείρωξη που δεν υπάρχει. Ο "ελληνοτουρκισμος" δεν υφίσταται στα πλανα της Τουρκίας, τα τουρκικα πλανα έχουν μόνον παντουρκισμό! Ελπίζω απλώς ο Αναστασιάδης να κρατήσει την στάση του.
    Όσο για τα σύνορα ούτε σκέψη να τα φυλάξουμε η ανθρωπιστική σε εισαγωγικά επιλογή επιτάσσει την καταστροφή της Ελλάδας! Η καταστροφή της πατρίδας μας ως "αντυηρωπιστικη" επιλογή κυριες και κύριοι....

    Τσίπρας, no comment που βγάζει και το euronews, οι φωτογραφίες που βγάζει είναι όσο 1000 λέξεις η κάθε μια δεν μπορώ να is σχολιάσω απλώς θα τις αναφέρω, Τσίπρας με Angelina, την κυρια που επισκέπτεται τις τριτοκοσμικές χώρες, Τσίπρας στο τραπέζι συνάντησης με Holland και Merkel ως ο μονος που δεν έχει σημειώσεις, Τσίπρας στην οικογενειακή φωτογραφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην άκρη με τα χερια στις τσέπες.

    Κρίμα για τη χωρα μας κρίμα για κάτι τύπους που το παίζουν βουλευτάδες κάτι ζουραριδes, κάτι μιχελογιαννακηδες κάτι Quick που απλώς προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι της προδοσίας!

    Εντάξει ο Φαήλος εκφράστηκε λίγο ακραία αλλα είπε κάτι που δεν αισθάνεται η πλειοψηφία των Ελλήνων αυτή τη στιγμή? Υπερβολική αντίδραση της ΝΔ αλλα στη χωρα που από το αίσχος του μεταναστευτικού μόνον τρεις αστυνομικούς βρήκαν να συλλάβουν ενώ στον Πειραιά Αφγανοί με Σύριους σφάζονται κατά συρροή, όπου Τούρκοι λαθρέμποροι απελευθερώνονται στην Τουρκια να συνεχίσουν τη δουλειά τους όπου φονιάδες αποφυλακίζονται μπορεί κάποιος να πει ότι αυτό είναι υποκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά την γνώμη μου όλοι αυτοί(άσχετα από ποιο κόμμα είναι) είναι υπόδουλοι ξένων κύκλων. Ο Παυλόπουλος δεν ήταν αυτός που έλεγε στους πακιστανούς και άλλους ασιάτες να έρθουν όλοι να ζήσουν στην Ελλάδα? Αλήτη παυλόπουλε υπουργέ των λαθρο-πακιστανων που σε έκαναν και πρόεδρο τώρα οι ανθέλληνες, δεν ξεχνιούνται αυτά!

    https://www.youtube.com/watch?v=ct5vSuCZtPQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.