22/3/16

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τώρα που ο Σόιμπλε εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο λαός


Η κ. Κωνσταντοπούλου καταλογίζει στον Πρωθυπουργό ότι «με τις ευλογίες του, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα"». «Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα» (φωτ. αρχείου).

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», σχολίασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη σε δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα Πρωθυπουργό την Κυριακή.
«Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η "εμπιστοσύνη" συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας κ την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, σε σειρά αναρτήσεών της στο Twitter τη Δευτέρα.


Τόνισε επίσης ότι οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι «όταν το “όχι” του λαού έγινε “ναι” του Αλ. Τσίπρα».
«Το “όχι” κλόνιζε την εμπιστοσύνη», πρόσθεσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά - θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας, η ...εμπιστοσύνη απογειώνεται».
Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, την ίδια ώρα καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων «επιτηρητών».
Καταλήγοντας, η κ. Κωνσταντοπούλου καταλογίζει στον Πρωθυπουργό ότι «με τις ευλογίες του, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα"». «Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα», προσθέτει.

Δείτε ακόμα

 http://www.naftemporiki.gr/story/1082628/zoi-konstantopoulou-tora-pou-o-soimple-empisteuetai-ton-al-tsipra-den-prepei-na-ton-empisteuetai-o-laos

2 σχόλια:


  1. Συγκεκριμένες προτάσεις για το πως θα μας βγάλει αυτή η σωτήρας από την κρίση δεν λέει.

    Μιλάει για διαγραφή του χρέους, αλλά κρύβει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να γίνει μέσα στην ΕΕ. Ολική ή μερική διαγραφή του χρέους γίνεται μόνο μονομερώς....

    Πικραμένη επαγγελματίας της πολιτικής είναι και αυτή, όντας μέχρι την τελευταία στιγμή της μέγιστης καλοκαιρινής καταστροφής μέλος της ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατηγορεί κυρίως τον Σόϊμπλε και μέσω αυτού τον πρώην σύντοφό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.