20/3/16

Η Καρναβαλική Παρωδία Μιας Χώρας Σε Διάλυση Συνεχίζεται Τώρα Χωρίς Τουριστικές Προσδοκίες


Του  Μιχαήλ Στυλιανού 20-3-16
Με το τέλος της αποκριάς οι  γνωστές φετινές μουτσούνες  κλαυσίγελου κατέβηκαν από τα άρματα του Καρνάβαλου της Πάτρας και επέστρεψαν  στους  θώκους τους στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση. 
Οδυνηρά εμετική η απαρίθμηση των εξωφρενικών επιτευγμάτων  που επισώρευσαν στον εθνικόν εφιάλτη κατά το λήξαν δεκαπενθήμερο:

Από τη μυστική συμφωνία του Α. Τσίπρα με τη Μέρκελ στις Βρυξέλλες, να δεχθεί  την αποθήκευση  μυριάδων προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα,  με αντάλλαγμα την επιστροφή της  τετραμελούς Τρόικας για την επίσπευση της  θαυματουργής  αξιολόγησης, έως τις δηλώσεις Μπαλτά για τις «υποδειγματικές εικόνες» της Ειδομένης. Και από τις αγκαλιές με τριαντάφυλλα, στον συνωστισμό  των Αχμέτ και Αλέξη στη Σμύρνη, στη νέα NAVTEX ,που η ΄Αγκυρα ανήγγειλε δυο μέρες αργότερα, για την δεκαήμερη ναυτική «πολιορκία» του Καστελόριζου…
Διακρίθηκε ο Αλέξης στη Σμύρνη στον καρναβαλικό ρόλο του Χατζηαβάτη, να  βιάζει  ξεδιάντροπα την ιστορική μνήμη, να καταπίνει αδιαμαρτύρητα τις  καρπαζιές  του Πασά για casus belli και παραβιάσεις, να του κάνει τον φωτογράφο σαν ευλύγιστο παπαράτσι και  να υπογράφει μιαν αποκριάτικη συμφωνία, που μεταξύ άλλων σουρεαλιστικών άρθρων της, καθιερώνει τη συνεργασία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με το Τουρκικό Πρακτορείο  Λογοκρισίας…
Μόνο μετά 48ωρο, στη  σύναξη σοσια…ληστών στη Γαλλία, θυμήθηκε να επικρίνει την αρπαγή και ιδιοποίηση της εφημερίδας και του πρακτορείου Ζαμάν από τις ορδές του Ερντογάν, αλλά  κανείς από την «αριστερή» συντροφιά δεν ύψωσε φωνή για τη γενοκτονία των Κούρδων στη Τουρκία.

                  Από την Βικτώρια Νούλαντ στην Αντζελίνα  Ζολί
Δεν έλλειψε από το δύσοσμο αποκριάτικο κεμπάπ και ο μαϊντανός της  εμφάνισης της  Βικτώριας Νούλαντ στην Ειδομένη. Δεν μοίρασε εκεί κουλουράκια, όπως, προ διετίας, στους  μαινόμενους Ουκρανούς ναζιστές  της Πλατείας Μαϊντάν του Κιέβου και δεν επανέλαβε (όπως εδώ θα άρμοζε περισσότερο) το ιστορικό «fuck Ε. Ε.».  Εδώ πέρασε,  επισκέπτης, απέναντι, στη «Μακεδονία» -κατά την ονοματολογία ανακοίνωσης της Αμερικανικής Πρεσβείας και δήλωσης του κ. Μουζάλα, εκ παραδρομής…
Στην Αθήνα συζήτησε «περιφερειακά ζητήματα» (Σκόπια στο ΝΑΤΟ, Κύπρο -με φερετζέ Ανάν- στη Τουρκία, Αιγαίο στο ΝΑΤΟ) και διαβεβαίωσε ότι η «Ελλάδα θα έχει την ενίσχυση των ΗΠΑ στο προσφυγικό», (όπως την έχει από τον κ. Λιούς  στο Μνημονιακό -με το ΔΝΤ να αξιώνει την εκτέλεση των συνταξιούχων και πληβειοποίηση των αστών, ενώ χορηγεί 17 δις στους μπαταξήδες ολιγάρχες  Ουκρανίας, παραβιάζοντας το καταστατικό του.) Για την Αντζελίνα αρκετά σας ενθουσίασαν τα κανάλια. Φτάνει…
Στα δρώμενα του λήξαντος καρναβαλιού και η έκρηξη αγανάκτησης του  Κυριάκου για «την απουσία του κράτους στην Ειδομένη» –όχι, όχι για την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά. Η μούτερ Μέρκελ, στην πρόσφατη συνάντηση με το καλόπαιδο, προφανώς  του συνέστησε  να χαμηλώσει τον οίστρο και να περιμένει ήσυχα τη σειρά του. ΄Αλλωστε έχει και ο Κυριάκος μια κληρονομική αδυναμία προς την Τουρκία πλευρά.
 Στη άκρη της πομπής του Καρνάβαλου, η «παραδρομή» του Μουζάλα αφύπνισε το πατριωτικό του Καμμένου από τον μακάριο κυβερνητικό λήθαργο και επιμένει στην έξωση του αθυρόστομου, σαν ξαφνικά να ανακάλυψε την ανάγκη να δραπετεύσει από το καιόμενο λαομίσητο ερείπιο. Φλερτάρισε -για λίγο- με την ιδέα, να πέσει ηρωικά στο πεδίο της «παραδρομής» -αφού επούλησε τους ψηφοφόρους του στο Μνημόνιο Τσίπρα και την Ελλάδα στο 4ο Ράιχ, στο ΝΑΤΟ και στον Ερντογάν; Υπάρχει ωστόσο πολύ σοβαρότερος λόγος παραίτησης, ελαφρά πειστικώτερος  -για τον Άγιο Πέτρο:


                 Απολογισμός ενός καρνάβαλου της συμφοράς
Αναφέρθηκε πως η Μέρκελ έχει μυστικά συμφωνήσει με τον Ερντογάν οι πρόσφυγες/μετανάστες που συλλέγει ο στόλος του ΝΑΤΟ, υπό Γερμανό ναύαρχο στο Αιγαίο,  να οδηγούνται στις ελληνικές ακτές, αντί να απωθούνται στις τουρκικές.  Κατά πληροφορίες του Σπίγκελ, η σχετική διαταγή δόθηκε από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Στόλτενμπεργκ. Η απόφαση στηρίζεται  στη νομική θέση του ΟΗΕ ότι δεν επιτρέπεται η απώθηση προσφύγων που ζητούν άσυλο. Η πολιτισμένη Ε Ε, περίφρακτη , δεν τους δέχεται. Το ΝΑΤΟ τους ξεφορτώνει στην ξέφραγη ελλαδική χωματερή…
(Η συμφωνία- φενάκη, που υπέγραψε ο Τσίπρας με τους 27 και τον φίλο του Αχμέτ την Παρασκευή στις Βρυξέλλες δεν αλλοιώνει σε τίποτα την εφιαλτική προοπτική για την Ελλάδα. Είναι μια «συμφωνία απατεώνων», για την αγορά ψευδών εντυπώσεων, συγκάλυψη της κατάργησης του ανθρωπίνου δικαιώματος  του ασύλου και της ηθικής/νομικής απογύμνωσης της Ευρώπης, συγκράτησης του πανευρωπαϊκού  ρεύματος αμφισβήτησης της δικτατορίας των Βρυξελλών και αποφυγής εξόδου της Βρετανίας από το σειόμενο οικοδόμημα.
 Στην Ελλάδα, αντί απαλλαγής από τον εφιάλτη, προσθέτει ένα γραφειοκρατικό λαβύρινθο, μηχανισμό απόσταξης  σταγονιδίων προσφυγο/μεταναστευτικής μάζας, τα οποία η Τουρκία θα αποδέχεται κατά τα κέφια της και κατά τον ρυθμό καταβολής των λύτρων. Ο Τσίπρας συνέχισε στις Βρυξέλλες τις καρναβαλικές επιδόσεις του και συνέπραξε και πάλι στην εξαπάτηση των ιθαγενών, για να  απωθήσει στον χρόνο την ώρα της κρίσεως. Και ο Κυριάκος, ως  καλός και υπάκουος μαθητής της   θείτσας ΄Ανγκελας, βρήκε τη Συμφωνία Εξαπάτησης «ικανοποιητική».)

Συμπέρασμα απολογισμού  καρναβαλικού οργίου: 
Μια χώρα αποθήκευσης δεκάδων (;) εκατοντάδων (;) χιλιάδων προσφύγων/μεταναστών, υπό την εποπτεία και «ταξινόμηση» 4.000 και πλέον Ευρωπαίων και Τούρκων αξιωματούχων. «Θεσμοί» ( Ε.Ε., Δ.Ν.Τ ) που αξιώνουν την πληβειοποίηση όλου του πληθυσμού, εκτός μιας μικρής μειοψηφίας συνεργατών στη λεηλασία της χώρας.                           
Το ΝΑΤΟ με Γερμανό  διοικητή/διαιτητή στο Αιγαίο:   α) ως επιπροσθήκη στις απειλές κατά της Ελληνικής κυριαρχίας, β) ως  εργαλείο της τουρκικής πολιτικής στο μεταναστευτικό και γ) ως παρουσία που καθιστά τη νησιωτική και παράκτια Ελλάδα θέατρο Αρμαγεδδώνα σε πιθανό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δοθέντος ότι θα αποτελούσε μπαγιάτικο καρναβαλικό αστείο να εισηγηθεί κανείς τον προβληματισμό του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού για το «Ηράκλειο Πρόβλημα» (διαπίστωση Γιούνκερ),             στους εναπομένοντες ΄Ελληνες απομένει να ξεκολλήσουν από διάτρητα, ξεπατωμένα «εθνικά» δόγματα και να σκεφθούν, όσο μπορούν, σοβαρά:
Τι δικαιολογεί πια τη συμμετοχή σε μια συμμαχία επαναληπτικά και αδιόρθωτα εχθρική στην Ελλάδα, και σε μια «Ευρωπαϊκή ΄Ενωση» καταλήστευσης, υποδούλωσης και εξόντωσης του λαού της;

Η  συνειδητοποίηση  αυτής της αληθινής ουσίας του βιούμενου εφιάλτη, από την πλειονότητα αυτού του έθνους, είναι η μόνη λογική βάση κάποιας ελπίδας να διαφύγει την πλήρη ιστορική εξαφάνιση που του έχουν προγραμματίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.