23/3/16

Φαήλος: Το αίμα των Βρυξελλών ας πνίξει την βλακεία και την πολιτική ορθότητα

Ας ξεκινήσουμε με μερικές λογικές παραδοχές που έχουν αποδειχθεί κατ’ επανάληψη.
Η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων και παράνομων μεταναστών/λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι.
Όλοι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες ΔΕΝ είναι τρομοκράτες.
Όμως όλοι οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι. Και τι σημαίνει αυτό, ηλίθιε;
Οι τρομοκράτες στην Γαλλία και στο Βέλγιο δεν είναι όλοι εισελθόντες στην Ευρώπη ως πρόσφυγες.
Κάποιοι όμως, όπως απεδείχθη στο Μπατακλάν, μπήκαν ως τέτοιοι και μάλιστα πέρασαν από την Ελλάδα της Τασίας.
Αποδεδειγμένα, μαζί με τα πλήθη δύστυχων που μπήκαν, βρίσκονται και φονιάδες του Ισλαμικού Κράτους και των διαφόρων άλλων γενοκτονικών ομάδων, που κατασφάζουν την Συρία και το Ιράκ. Έχουμε δει φωτογραφίες των ίδιων ανθρώπων με στολή και όπλα να κρατούν κομμένα κεφάλια ή να χαμογελούν πάνω από μακελεμένους ανθρώπους στην Συρία και τους ίδιους ανθρώπους, σε άλλες φωτογραφίες, να υποδύονται τους «κατατρεγμένους πρόσφυγες» σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Το πρόβλημα δεν είναι ο «ρατσισμός» και η «ισλαμοφοβία». Είναι η ισλαμική τρομοκρατία.

Οφείλουμε να είμαστε ισλαμοφοβικοί, όπως το 1939-45 οφείλαμε να είμαστε ναζιστοφοβικοί.

Η ισλαμοφοβία δεν σκοτώνει. Οι ισλαμιστές σκοτώνουν.

Όποιος δικαιολογεί τους μακελάρηδες με ταξικά κριτήρια, για φτωχές ευρωπαϊκές συνοικίες μουσουλμάνων, την «αποικιοκρατία», τις …Σταυροφορίες και άλλα γελοία, είναι ή ανόητος ιδεοληπτικός αριστερός ή πεμπτοφαλαγγίτης.

Υπάρχουν παντού πάμπολλες φτωχογειτονιές με χριστιανούς. Κανείς τους δεν σκέφτηκε να αυτοανατιναχτεί. Θυμίζω πως ο Μπιν Λάντεν, ο Ζαχράουι κι άλλα καλόπαιδα ήταν γόνοι πάμπλουτων οικογενειών. Δεν είναι η φτώχεια η αιτία, είναι το Ισλάμ, ηλίθιε.

Αποικιοκρατία και δη στυγνή είχε κι όλη η Λατινική Αμερική. Ουδείς Αργεντίνος, Βραζιλιάνος, Μεξικανός, Περουβιανός σκέφτηκε να μακελέψει την Μαδρίτη, την Λισαβώνα, το Λονδίνο ή την Νέα Υόρκη. Γιατί είναι Χριστιανοί, ηλίθιε.

Κι εμείς υποστήκαμε δυτική Σταυροφορία το 1204. Δεν διανοηθήκαμε να ανατινάξουμε σταθμούς μετρό κι αεροδρόμια των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Πάμε διακοπές εκεί και σπουδάζουν τα παιδιά μας, φτάνοντας στην κορυφή των κοινωνιών τους ως καλοί και φιλόνομοι πολίτες. Γιατί είμαστε δυτικοί, χριστιανοί, Έλληνες, ηλίθιε.

Το υποτιθέμενο «μετριοπαθές Ισλάμ» είναι ανύπαρκτο.

Για τους μουσουλμάνους είμαστε απλά χώρος επέκτασης.

Η μαχητική τους πρωτοπορία οσμίζεται την αδυναμία μας από την παρακμή μας, όπως ο λύκος το αίμα του τραυματισμένου ζώου. Χρησιμοποιούν τον ανθρωπισμό μας, τις δυτικές αξίες της ανεκτικότητας, την δημοκρατία που απεχθάνονται, ως όπλα ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό.

Η διάσταση ανάμεσα στις ηγεσίες και τους λαούς της Ευρώπης είναι μεγάλη.

Οι απλοί άνθρωποι φοβούνται και πολύ καλά κάνουν. Πόσο αίμα πρέπει να χυθεί ακόμη για να το χωνέψουν αυτοί, που μετά από κάθε χτύπημα έχουν πιο μεγάλη έγνοια για την …ισλαμοφοβία παρά για την ασφάλεια των πολιτών;

Η κυβέρνηση εγκλημάτισε με τον ιδεοληπτικό δόλο της πολιτικής των ανοικτών συνόρων. Ανάμεσα στο τους πνίγω και το όλοι μέσα, υπάρχει η πολιτική της λογικής. Το όλοι μέσα τους πνίγει σίγουρα. Ας αρχίσουν να καταλαβαίνουν ποια χώρα και ποιο λαό κυβερνούν. Ας τον υπερασπιστούν κι ας στεναχωρηθούν 100 φρικιά και 200 παλαβά στελέχη. Θα ωφεληθεί η Πατρίδα και θα έχουν ελαφρυντικό στο δικαστήριο.

Η Τουρκία και τα κράτη του κόλπου είναι συναυτουργοί και χρηματοδότες του Ισλαμικού Κράτους και σειράς άλλων οργανώσεων, ανάμεσα τους και ΜΚΟ κι έχουν ως αντζέντα την ισλαμοποίηση της Ευρώπης κατευθύνοντας προς αυτήν, κυρίως μέσω Ελλάδος, τις ροές των μουσουλμάνων και λαθρομεταναστών. Πρόκειται για εισβολή κι εποικισμό της Ευρώπης.

Ιδίως η Τουρκία, το κράτος συμμορία, δημιουργεί τους πρόσφυγες ως τρομοκράτης και τους εκμεταλλεύεται ως δουλέμπορος. Το κάνουν διότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμία αξία γι’ αυτούς.

Οι πάμπλουτες χώρες του Κόλπου θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν εκατομμύρια πρόσφυγες αλλά δεν το κάνουν.

Γιατί άραγε; Μα γιατί είναι εργαλείο εποικισμού κι αποσταθεροποίησης της Ευρώπης.

Ο Ερντογάν ήδη χρησιμοποιεί την περιβόητη συμφωνία, που ανοήτως χαιρετήθηκε ως θετική, ως χαρτί υγείας στους 100 καμπινέδες του νέου παλατιού του.

Επομένως τι θα κάνουμε, ειδικά τώρα που θα ανοίξει ο καιρός και θα μας στέλνει πολλαπλάσιους πρόσφυγες και λαθραίους, που μαζεύει από την Βόρεια Αφρική και την μακρινή Ασία με πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια;

Πρώτον, να διώξουμε την ντροπή των Τζιανταρμάδων από τα νησιά μας.

Δεύτερον, να εμποδίζουμε, όπως επί «κακού» Σαμαρά, τις ιταμές τουρκικές ενέργειες.

Πως; Αποτροπή. Εκπέμποντας το μήνυμα ενός αυστηρού κράτους. Με απώθηση στην γραμμή των συνόρων. Με αντιμετώπιση των δουλεμπόρων ως ενόπλων εισβολέων.

Διαχωρίζοντας, δικάζοντας και φυλακίζοντας με αυστηρές ποινές τους λαθρομετανάστες, που θα προτιμούν την απέλαση τους από το να σαπίσουν στις φυλακές.

Οι πρόσφυγες που θα κατορθώνουν παρά τα μέτρα φύλαξης των συνόρων να εισέρχονται, να μπαίνουν σε καραντίνα για όσες μέρες χρειάζεται να ταυτοποιηθούν, καταγραφούν και να διαπιστώσουμε πως είναι όντως πρόσφυγες κι όχι «κοιμώμενοι» τρομοκράτες. Αυτό σε ανθρώπινες συνθήκες, με ευρωπαϊκά κονδύλια, εκτός αστικού ιστού, αντί να σέρνονται στις λάσπες, στους δρόμους και στις πλατείες αναζητώντας τους διακινητές.

Να ελέγξουμε κι απελάσουμε τις περίεργες ΜΚΟ.

Όσοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λαμβάνουν τα κατάλληλα έγγραφα κι ελεύθεροι πια την διεθνή προστασία που δικαιούνται, όπου να ειρηνεύσει η πατρίδα τους και να επιστρέψουν. Έτσι θα τους προστατεύουμε κι από την βαρβαρότητα και τα εγκλήματα των συμμοριών των ΜΗ προσφύγων.

Να απαιτήσουμε hot spot υπό διεθνή έλεγχο και στην ίδια την Τουρκία, απ’ όπου, όσοι πρόσφυγες επιθυμεί η Ευρώπη να δεχθεί, να φεύγουν με αεροπλάνα και λεωφορεία για την Ευρώπη κι όχι να πνίγονται στο Αιγαίο, για να καταγραφούν με την ψυχή στο στόμα στα νησιά μας.

Τα βίντεο κι οι φωτογραφίες των κατάφορτων βαρκών με πρόσφυγες που περνούν μέρα μεσημέρι μπροστά από περιπολικά της τουρκικής ακτοφυλακής ή σπρώχνονται από αυτά στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τα ρεπορτάζ κι οι αποκαλύψεις μεγάλων τουρκικών κι αμερικανικών εφημερίδων για την υποστήριξη του Ισλαμικού Κράτους από την Τουρκία και την διακίνηση των ανθρώπων αυτών από το παρακράτος του Ερντογάν με την ανοχή του κράτους, να αποτελέσουν μια Μαύρη Βίβλο, που θα προσκομίσουμε παντού, στην ΕΕ, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ, απαιτώντας κυρώσεις.

Να υποστηρίξουμε την παύση της αθλιότητας που συνιστά η μαύρη επιχείρηση ανατροπής του Άσσαντ, τυχοδιωκτισμός, που οδήγησε σε Γενοκτονία των Χριστιανών, Κούρδων, Σιιτών και Γιαζίντι από μια πολυθεθνική στρατιά σαλεμένων ισλαμιστών μισθοφόρων.

Αυτή είναι πολιτική κυρίαρχου και σοβαρού κράτους κι όχι να αυτοκτονούμε από «ανθρωπισμό» και να παρακαλάμε τον δουλέμπορο και τρομοκράτη να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, που δεν σκόπευε ποτέ να τηρήσει.

Η Ελλάδα ως τώρα είναι χρήσιμος διάδρομος, δρομολόγιο διείσδυσης, για τους ισλαμιστές. Γι’ αυτό δεν χτυπούν. Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι μπορεί να κάνουν, όταν θεωρήσουν πως έσπρωξαν στην Ευρώπη, όσους ήθελαν.

Να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας, την Ευρώπη της Ελλάδας, της Ρώμης και του Χριστιανισμού. Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και την ασφάλεια των πολιτών της καλύτερης Ηπείρου στον κόσμο για να ζεις κι όχι να διευκολύνουμε την άλωση της και το μακέλεμα της, στο όνομα της «πολιτικής ορθότητας».

Φαήλος Κρανιδιώτης

12 σχόλια:

  1. Διαβάζω αναλύσεις επί αναλύσεων και απορώ με την τυφλότητα των δημόσιο-γράφων. Πολιτικοί, αρθρογράφοι,αναλυτές και "αναλυτές" δεν βλέπουν το προφανές. Η κυβέρνηση της Πρώτης και τελευταίας φοράς Αριστεράς εφάρμοσε κατά γράμμα τις ιδεολογικές της εμμονές στο λαθρομεταναστευτικό. Πρώτα εξήγγειλε ότι θα ανοίξει τα σύνορα, ύστερα τα άνοιξε και τώρα βρισκόμαστε στο μη παρέκει. Όποιος την εγκαλεί γιατί δεν λαμβάνει μέτρα είναι ηλίθιος. Αυτοί οι άνθρωποι επιδίωκαν αυτό που συμβαίνει σήμερα. Το κακό είναι ότι δεν το έχει αντιληφθεί ο -πάντα εύπιστος και πάντα προδομένος,από τις αποφάσεις του- ελληνικός λαός. Συμπερασματικά, όσα γράφεις, φίλε Φαήλο, είναι ανεδαφικά. Ουδείς από αυτούς μπορεί να λάβει μέτρα, διότι δεν θέλει. Ουδείς από την άλλη μεριά, δεν βιάζεται να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Οι άλλοι φοβούνται να κυβερνήσουν. Και ο λαός είναι και θα είναι αιχμάλωτος. Αρκούν, φίλε Φαήλο, οι αναλύσεις. Από πράξεις έχουμε έλλειψη. Κατάλαβέ το κι εσύ και όλοι σας οι δημόσιο-λογούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι.Κ
      Δεν λεγω οτι δεν εχεις δηκιο, αλλα οχι και να ζητας απο τοη Φαηλο να μην γραφει, γιατι ειναι ανεδαφικα αυτα που λεει. Δηλαδη να μουλωξουμε και να δεχομαστε ασυζητητι οτι αποφασιζει η "πρωτη φορα Αριστερα", πραγμα που δεικνυει παραδοχη των απαραδεκτων τεκτενομενων της καταστροφικης διακυβερνησης των Συριζανελ. Ε οχι αγαπητε. Ευτυχως που υπαρχουν και φωνες σαν του Φαηλου, που τα λενε χυμα και διατηρουν την ελπιδα, οτι δεν σβησαμε τελειως, παρα την καθημερινη αριστερη παραπληροφορηση και τις γκαιμπελικες ψευδολογιες της.

      Xenokrates

      Διαγραφή
    2. Δεν αντελήφθης, Ξενοκράτη. Προτρέπω σε πράξεις, διότι μέχρι τώρα είναι δυσανάλογες οι αναλύσεις σε σχέση με τις πράξεις. Verstehen;

      Διαγραφή
  2. Να κλεισουν τα συνορα με δημοψηφισμα.Να αποφασισει ο λαος.
    Και να αναλαβει ο στρατος την φυλαξη των συνορων.
    Αυτο πρεπει να γινει για αρχη ολα τα αλλα ερχονται απο μονα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πρόκειται για εισβολή κι εποικισμό της Ευρώπης.»
    Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Φ.Κρανιδιώτη που συνέταξε το άρθρο και στον Σάββα Καλλεντερίδη που το ανεβάζει. Αντί δικού μου σχολίου, εστιάζω σε αυτές τις φράσεις τού άρθρου:
    «Η Τουρκία και τα κράτη του κόλπου είναι συναυτουργοί και χρηματοδότες του Ισλαμικού Κράτους και σειράς άλλων οργανώσεων, ανάμεσα τους και ΜΚΟ κι έχουν ως ατζέντα την ισλαμοποίηση της Ευρώπης κατευθύνοντας προς αυτήν, κυρίως μέσω Ελλάδος, τις ροές των μουσουλμάνων και λαθρομεταναστών. Πρόκειται για εισβολή κι εποικισμό της Ευρώπης. Ιδίως η Τουρκία, το κράτος συμμορία, δημιουργεί τους πρόσφυγες ως τρομοκράτης και τους εκμεταλλεύεται ως δουλέμπορος» .
    Είναι πραγματικότητες από καιρό διαπιστωμένες, τις οποίες όμως παραβλέπουμε πρωτίστως εμείς ως Ελλάδα, αλλά και οι εταίροι μας στην Ε.Ε. Και είναι καιρός να γίνει τουλάχιστον το αυτονόητο:
    «Να απαιτήσουμε hot spot υπό διεθνή έλεγχο και στην ίδια την Τουρκία, απ’ όπου, όσοι πρόσφυγες επιθυμεί η Ευρώπη να δεχθεί, να φεύγουν με αεροπλάνα και λεωφορεία για την Ευρώπη κι όχι να πνίγονται στο Αιγαίο, για να καταγραφούν με την ψυχή στο στόμα στα νησιά μας» .
    Τόσο απλά και προφανή και όμως τόσο “δυσνόητα” για τούς αρμοδίους μας˙ οι οποίοι περιέργως προκρίνουν κυρίως να είναι προς τούς τούρκους οι “άριστοι γείτονες”.
    Και κατ’ αυτόν τον τρόπο, σαφώς τυραννοτρόφοι .
    Εθελοτυφλούντες, εθελόδουλοι τυραννοτρόφοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βελτιώσουμε το τυραννοτρόφοι σε τυραννογόνοι .
      Λοιπόν :
      "“δυσνόητα” για τούς αρμοδίους μας˙ οι οποίοι ... είναι προς τούς τούρκους οι “άριστοι γείτονες”.
      ..... σαφώς τυραννογόνοι.
      Εθελοτυφλούντες, εθελόδουλοι τυραννογόνοι .

      Διαγραφή
  4. Δεν συμφωνώ με ένα σημείο. Εκεί που λέει πως «Όμως όλοι οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι». Προφανώς τις τελευταίες δεκαετίες η ισλαμική τρομοκρατία έχει ανέβει πολύ (ειδικά σε τυφλά χτυπήματα σε άμαχα θύματα) αλλα αν το δεί κανείς ιστορικά ίσως δεν είναι καν στην πρώτη θέση.

    Να θυμίσω την κρατική τρομοκρατία του 1930, την Εβραϊκή τρομοκρατία του '45 (ξενοδοχείο Βασιλεύς Δαβίδ) την ακροαριστερή τρομοκρατία στην Ευρώπη του '70, την ακροδεξιά τρομοκρατία στις ΗΠΑ, την παρανοϊκή τρομοκρατία στην Ιαπωνία (επίθεση στο Μετρό του Τόκιο) κλπ κλπ.

    Επι του θέματος. Αυτό που κάνει η μουσουλμανική τρομοκρατία είναι έξυπνο και απλό.

    Θυμάται κανείς τα Αλβανάκια; Ξέρω αλβανάκια που αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο απο μερικούς Έλληνες. Ειδικά αυτά που σήκωσαν την σημαία χωρίς να τα βρίζουν απο κάτω. Το γεγονός όμως πως το αλβανικό κράτος άφησε όλους τους φυλακόβιους ελεύθερους να κατέβουν στην Ελλάδα, να κλέβουν να ληστεύουν και να σκοτώνουν μαζί με την ανικανότητα του Ελλαδικού κράτους (που άφησε και εκατοντάδες τέτοιους απο την Γεωργία κλπ να αλλωνίζουν) τρίγκαρε τα αντιδραστικά αντανακλαστικά της Ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα αυτά τα αλβανάκια που θα ήταν 100 να είναι τελικά μόνο 10 (τυχαίο το ποσοστό - απλά για να τονίσω το επιχείρημα).

    Αυτό ακριβώς κάνει -σχεδιασμένα πιστεύω- ο ισλαμικός φονταμεταλισμός. Είτε η Ευρωπαϊκές χώρες θα δεχτούν εκατομμύρια μουσουλμάνων μεταναστών που για να τους απορροφήσουν θα γίνουν οι ίδιες μουσουλμανικές, είτε λόγω τρόμου θα τους καταπιέζουν και θα έχουν ένα τρομερό βαρίδι ανθρώπων που δεν θα ενσωματώνονται.

    Αν σκεφτούμε πως οι μουσουλμάνοι της Ασίας δεν έχουν καμία σχέση με τους Αλβανούς - ειδικά τους νότιους που είναι πολύ κοντά μας - δεν ξέρω ποια πρέπει να είναι η σωστή απάντηση της δύσης ή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστές επισημάνσεις αλλά η Ελλάδα είναι δυστυχώς ανήμπορος να αλλάξει τη ρότα μιας Ευρώπης που πηγαίνει στα βράχια.Αλαγή από μέσα στην Ευρώπη δύσκολα να γίνει διότι και η Ευρώπη ως Ευρώπη δεν αποφασίζει μόνη της.Η πολυπολιτισμική κοινωνία και οι παρελκόμενες νέες κοινωνικές ιδέες ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ από τις ΗΠΑ και τα κέντρα που τη διοικούν που δεν είναι ο αμερικανικός λαός ο οποίος έχει τεραστία απόσταση από την πολιτική των "δημοκρατικά"(αν κανείς μπορεί να χαρακτηρίσει δημοκρατία το σύστημα του εκλέγειν στην Εσπερία) εκλεγμένων ταγών του ! Ο συμμετέχων σε υπερεθνικούς οργανισμούς τύπου ΝΑΤΟ και ΕΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ δέχεται την πολυπολιτισμική κοινωνία και τα παρελκόμενα της.Αρχηγός του καναδικού στρατού είναι ένας Ινδός.Φαντάζομαι του Ινδικού δε θα γίνει ποτέ Καναδός.Αλλαγή εκ των έσω δεν γίνεται.Μην αυταπατώμεθα.Καλές οι επισημάνσεις αλλά λύσεις δε βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίθεται σὲ ἐφαρμογὴ τὸ Gutenhov-Kallergi Plan.
    Τὶ δὲν καταλαβαίνετε;

    Μόνο ἄν ὅλοι ἀπελαθοῦν(ὁ καθένας στὸν τόπο του)θὰ βροῦμε ξανὰ τὸν βηματισμό μας,διαφορετικὰ πεθαίνει ἡ Ἑλλάδα,πεθαίνει καὶ ὁ πολιτισμὸς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίθεται σὲ ἐφαρμογὴ τὸ Gutenhov-Kallergi Plan.
    Τὶ δὲν καταλαβαίνετε;

    Μόνο ἄν ὅλοι ἀπελαθοῦν(ὁ καθένας στὸν τόπο του)θὰ βροῦμε ξανὰ τὸν βηματισμό μας,διαφορετικὰ πεθαίνει ἡ Ἑλλάδα,πεθαίνει καὶ ὁ πολιτισμὸς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος όπως πάντα ο Φαήλος. Κρίμα ,πολύ κρίμα ,που δεν επιλέγει να αποκοπεί οριστικά απο το Σαμαρά και τα Σαμαράκια του. (χαρακτηριστικό το που πρωτοαναρτήθηκε το άρθρο). Δεν καταλαβαίνει πως χαντακώνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Οφείλουμε να είμαστε ισλαμοφοβικοί, όπως το 1939-45 οφείλαμε να είμαστε ναζιστοφοβικοί": Απολύτως σωστό γι᾽αυτό και δεν πρέπει να εκτρέφουμε το αυγό του φιδιού στην πατρίδα μας, την αιματοβαμένη. Όμως παρακάτω:"Κι εμείς υποστήκαμε δυτική Σταυροφορία το 1204. Δεν διανοηθήκαμε να ανατινάξουμε σταθμούς μετρό κι αεροδρόμια των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Πάμε διακοπές εκεί και σπουδάζουν τα παιδιά μας, φτάνοντας στην κορυφή των κοινωνιών τους ως καλοί και φιλόνομοι πολίτες. Γιατί είμαστε δυτικοί, χριστιανοί, Έλληνες, ηλίθιε". Αλήθεια πόσο δυτικοί πρέπει να είμαστε, όταν βλέπουμε την ηγεσία της δύσης να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο παρά μάλλον να τον επιδιώκει; Ο ίδιος ο γράφων ομολογεί: "Η διάσταση ανάμεσα στις ηγεσίες και τους λαούς της Ευρώπης είναι μεγάλη". Πώς εξηγείται ο έρωτας της δύσης με την Τουρκία; Γιατί επί σειρά ετών δέχονταν χιλιάδες μουσουλμάνους στις χώρες τους, παρέχοντας ισονομία, υπηκοότητα και συγχρόνως ήταν ουδέτεροι στα εγκλήματα (βλ Κύπρος) της γείτονος εναντίον της Ελλάδας; Καιρός να τραβήξουμε, επίπονα και επίμονα, το δρόμο μας, να πάψουμε να σπουδάζουμε στις χώρες τους, να ανεβούμε τον ανηφορικό δρόμο της ανεξαρτησίας που τον ανέβηκαν και οι πρόγονοί μας, τη μνήμη των οποίων σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.