18/3/16

Η Τουρκία υπερέβη τα εσκαμμένα - Βρίζει ως "άρρωστους" τους κ.κ. Παυλόπουλο και Τσίπρα, για όσα είπαν για τη Γενοκτονία και... δικαιώνουν τον Φίλη

  • Ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν κάνουν δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα και την Αρμενία για τις δηλώσεις που έγιναν την Τρίτη στην Αθήνα σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων και των Ποντίων, κατά τις συναντήσεις του Αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Σε γραπτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνει προκλητικά ότι οι επίμαχες δηλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά «το προϊόν μίας αξιοθρήνητης νοοτροπίας», η οποία «αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας είναι οικοδομημένη πάνω σε κοινή έχθρα [...] εναντίον της τουρκικής ταυτότητας».
Η συνέχεια στο Pontos-news

20 σχόλια:

  1. Σε μία χώρα, την "τουρκία" που εχουν σφαγιασθεί ή κρύβονταν για να γλυτώσουν το κεφάλι τους οι Αρμένιοι και οι Έλληνες και θρησκευτικές πολυπληθείς ομάδες όπως οι αλεβίτες κτλ, και οι μονίμως κυνηγημένοι μέχρι και τώρα Κούρδοι, σαν νέο ανέκδοτο ακούγεται η τούρκικη ταυτότητα που κινδυνεύει να χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μας περιμένουμε την αυτονόητη και επιβεβλημένη ενέργεια του ΥπΕξ Κοτζιά να ανακαλέσει τον πρέσβη μας από την Άγκυρα για διαβουλεύσεις. Όπως έχει συμβεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν με άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και την πρέσβειρά μας στην Βιέννη ανακάλεσε, E, και; Ένα εισιτήριο aller-retour είναι.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. Και όμως οι ψευδαισθήσεις περί τουρκικής φιλίας ακόμα βασιλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία με κανέναν μην περιμένεις όσο εκπέμπεις στις γειτονικές χώρες πτωμαΐνη, να δούμε πως θα αντιμετωπίσει η Αθήνα την πολύ πιθανή συμμαχία μεταξύ Βουλγαρίας, Σκοπίων, Αλβανίας και Τουρκίας.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Βλέπεις τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας να ρωτάν τουλάχιστον τους πολιτικούς για το που πάμε ως χώρα;

      Διαγραφή
    4. Otan blepeis syndikalistes stratiwtikous kai astynomikous exoun teleiwsei ola....

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Tί να αιτιολογήσω; Ίδια ποιότητα με τους πολιτικούς έχουν και αυτοί που άρχουν στο στράτευμα, του ιδίου φυράματος είναι

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    9. Μα δεν κατηγορώ τους Ιπτάμενους και όλους αυτούς που ρισκάρουν τη ζωή τους για την πατρίδα, για αυτούς μόνο εκτίμηση, δεν μιλάν αυτοί με τους πολιτικούς και τους κυβερνώντες, αυτοί όμως που διοικούν και μιλάν και έχουν διαπλεκόμενες σχέσεις με αυτούς που κυβερνάν

      Διαγραφή
    10. "Πρώτα νά σηκωθούν καί νά φύγουν οι Πολιτικοί καί μετά νά αναλάβουν την Χώρα οι ένοπλες δυνάμεις"

      Πότε έγινε αυτό, για να γίνει και τώρα; Οι πολιτικοί (δεν χρειάζονται κεφαλαίο) φεύγουν μόνο άμα πεθάνουν ή τούς ανατρέψει ο στρατός, κάποια λαϊκή εξέγερση (π.χ. Αργεντινή 2001).

      "Οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και ο λαός ας αναλάβουν την διακυβέρνηση της Χώρας"

      Ούτε κι αυτό έχει ξαναγίνει. Όταν ΕΔ και ΣΑ αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση, ο λαός (οφείλει να) υπακούει (π.χ. Ελλάδα 1967).

      Διαγραφή
  4. Παρεμπιπτόντως Ντροπιαστική η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας στην οποια η γενοκτονία των Ποντιων δεν αναφέρεται! Έστω και έμμεσα ο τσίπρας είχε πει μας ενώνει η γενοκτονία των λαών μας, ο Κουμουτσάκος το απέφυγε? Έλεος και ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Λουλουδου της Σμυρνης...ως χρησιμος ηλιθιος,αρχισε να ξεφευγη και ανελαβε ο Τουρκος-ιμπρεσαριος να τον βαλει στην θεση του...το κακο που το βλεπετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Τουρκία έχει υπερβή τα εσκαμμένα προ πολλού. Και δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΕ, ποτέ. Δεξιοί αριστεροί κεντρώοι βασιλικοί χουνταίοι αριστεροδέξιοι και ό,τι άλλο περπατάει κολυμπάει και πετάει ανά την επικράτεια, είναι στα τέσσερα με τούρκο επιβήτορα. Το ερώτημα είναι: δεν μας σιχάθηκε ακόμα να μας επιβαίνει; Μόνο το να μας σιχαθεί μας σώζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Τουρκία έχει υπερβή τα εσκαμμένα προ πολλού. Και δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΕ, ποτέ. Δεξιοί αριστεροί κεντρώοι βασιλικοί χουνταίοι αριστεροδέξιοι και ό,τι άλλο περπατάει κολυμπάει και πετάει ανά την επικράτεια, είναι στα τέσσερα με τούρκο επιβήτορα. Το ερώτημα είναι: δεν μας σιχάθηκε ακόμα να μας επιβαίνει; Μόνο το να μας σιχαθεί μας σώζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.